Kremy i maski do rąk

Uzdrowisko Iwonicz S.A. Iwoniczanka, Kremy z Uzdrowiska Iwonicz, Wzmacniający krem do rąk i paznokci

Uzdrowisko Iwonicz Wzmacniający krem do rąk i paznokci 150ml

Barbik
    30 marca 2021 o 17:42
    Dobry krem
    Krem kupiłam w zasadzie przez przypadek. Zamawiam z tej firmy krem do stóp. Szkoda było dopłacać za przesyłkę, tylko do tego jednego produktu. Krem ma delikatny zapach. Po nałożeniu, pozostawia lekko tłusty film. Ale na krótko. Chwila pocierania i nadmiar kremu pięknie wnika w skórę. Momentalnie poprawia stan rąk. Kryje i zmiękcza suche skórki. Wydaje mi się, że również trochę poprawia stan samych paznokci. Ale stosuję jeszcze dodatkowy preparat i mam ostatnio mniej pracy z aktami, więc trudno powiedzieć, co spowodowało poprawę ich stanu ( były słabe, rozdwajały się, a teraz są mega twarde i ładnie rosną).
    Zalety:
    • pielęgnacyjne działanie na dłonie
    • natychmiastowa poprawa wyglądu skóry dłoni ( mega sprawa przed jakimś wyjściem)
    Wady:
    • produkty do rąk można kupić w dużo niższej cenie, w przypadku tego produktu dochodzi koszt przesyłki, w moim mieście nie ma dystrybutora ( pomimo informacji na stronie sklepu- udałam się do wskazanego punktu, gdzie marki nie znano). Cena za przesyłkę jest dosyć wysoka. Za to odejmuję gwiazdkę. Pomimo powyższych niedogodności, pewnie do produktu wrócę.
  • 23 sierpnia 2019 o 17:09
    IDEALNY
    Kupiłam go przez przypadek w urzędzie w sklepiku z regionalną żywnością i kosmetykami. Krem wylatuje z tubki słupkiem - dość gęsty, ale po rozsmarowaniu okazuje się bardziej rzadki. Ogólnie na plus, nie lubię gęściochów, które ciężko rozsmarować i rzadziochów, które wylewają się z dłoni. Jest wydajny, nie potrzeba dużej ilości kosmetyki, żeby dobrze zadziałał. Zapach przepiękny, nienachalny ale wyczuwalny na dłoni przez dłuższy okres. Kremik szybko się wchłania, dobrze nawilża, skóra po nim jest miła w dotyku. Nie tworzy filmu na skórze. Jest super.
    Zalety:
    • nawilża
    • szybko sie wchłania
    • pięknie pachnie, jak kwiatowe perfumy
    • wydajny
    Wady:
  • 31 sierpnia 2014 o 15:12
    Dobry krem do rąk
    Paradoksalnie, na rękach mam najbardziej wrażliwą skórę. To efekt uczulenia, którego dostałam dobre 12 lat temu, ale które skończyło się wizytą u dermatologa i kuracją sterydową. A że prawdą są słowa mojej Pani dermatolog - "skóra jest pamiętliwa" to staram się uważać na kosmetyki do rąk. Choć jak zbyt długo jest dobrze, to mój instynkt samozachowawczy się wycisza i zawsze wtedy nabywam coś co mi szkodzi i historia się powtarza... Trochę się bałam kupna tego kremu. Wydawało mi się, że dość mocno pachnący krem z wodą uzdrowiskową może mi tylko zaszkodzić. Ale kupiłam pierwszą tubę dobre 2 lata temu i od tej pory co jakiś czas do niego wracam. Krem ma zapach ziołowo-źródlany. Pewnie to zasługa składników. Raczej nie powinien nikomu przeszkadzać. Tuba jest poręczna, z wygodnym zamknięciem. Jest duża - 150 ml to przeciętnie 2 razy więcej niż ma standardowy krem. Ten szybko się wchłania, praktycznie nie pozostawiając tłustego filmu. Można działać niedługo po jego aplikacji. Rzeczywiście nawilża i pielęgnuje nie tak, jak niektóre kremy, po których umycie rąk=ściągnięta skóra. Po tym skóra jest miękka i gładka i nie chce pić. Polecam, kupię jeszcze nie raz i nie dwa Używam tego produktu od: co najmniej 2 lata Ilość zużytych opakowań: 3 tuby
    Yuki_
    30 maja 2013 o 13:49
    Świetny krem
    Dostałam ten krem w prezencie i jestem nim zachwycona. Duża tubka , krem jest bardzo wydajny. Uzywam go a nadal w tubce jest go sporo. Ma bardzo miły zapach i szybko sie wchłania. Skóra po zastosowaniu kremu jest gładka. Bardzo czesto używałam zimą, gdy wracałam do domu, moja skóra na dłoniach była wysuszona. Ten kremik sprawdził się idealnie. Nie wiem ile kosztuje i czy wszędzie jest on dostepny. Ja dostałam od osoby która była w Iwoniczu. Polecam ten krem, bo warto. Przegladałam strone Iwoniczanki, mają tam całą game produktów, o różnym zapachu i w apetycznych kolorkach. Czy są one dostepne we wszystkich lub tych wiekszych drogeriach? Tego nie wiem, ale wiem że jeśli któras z Was ma dostep, to polecam. Używam tego produktu od: od kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszej tubki
    rzen
    4 maja 2013 o 21:34
    Bardzo dobry :)
    Mam problemy z uczuleniem na dłoniach od kremów do rąk i pomyślałam, że taki naturalny kremik mnie nie uczuli :) I miałam rację Plusy: + krem ma bardzo ciekawy design :) Ale ważne jest to co w środku :) + ma delikatny zapach, bardzo przyjemny i nie nachalny. + konsystencja jest typowa dla kremu: nie za wodnista, nie za gęsta :) + nie pozostawia tłustego filmu na dłoniach i szybko się wchłania :) +/- Nawilżenie jest całkiem dobre, choć bywało lepiej. Dla mnie wystarczające - tej zimy dbałam o dłonie i nie wystawiałam ich na mróz, toteż nie potrzebują strasznego nawilżenia. Minusy: - cena - dostępność Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie