Pędzle do twarzy

Inglot Pędzel do pudru brązującego i różu z włosia kucyka 3P

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 14 lutego 2020 o 0:11
    Pędzel dobry dla użytkowników bronzerów z cięższą ręką do takich produktów
    Pędzel delikatnie nakłada produkt. Lubię go używać z nowymi produktami, z którymi nie jestem pewna jak się pracuje. Na początku dość intensywnie jednak gubi włosie, co ustępuje po około 10-15 myciach.
    Zalety:
    • Lubię używać go z nowymi produktami,bo wiem,że nie zrobię sobie nimi "krzywdy"
    • Miękkie i miłe w użytkowaniu włosie
    • Szybko wysycha po myciu
    Wady:
    • Na początku gubi włosie
    U konsultantki
    Eveen
    1 sierpnia 2019 o 16:55
    Mój jedyny pędzel do bronzera i różu
    Mam ten pędzel od wielu, wielu lat i nadal jest taki jak na początku. Jest dobrze ścięty, miękki, łatwo się go czyści. Włosie z niego nie wypada, bardzo dobrze rozprowadza i blenduje bronzer na policzkach. Dostałam go w prezencie, więc nie wiem jak z ceną. Z czasem, gdy przestałam używać bronzerów, zaczęłam go używać do różu. Tu też dobrze spełnia swoje zadanie. Rączka jest wygodna, łatwo się go trzyma i nim operuje. Jak dla mnie super :)
    Zalety:
    • miękki
    • trwały
    • łatwo się go czyści
    • nie gubi włosia
    • super blenduje
  • 1 lutego 2018 o 13:04
    Nie mam zastrzeżeń.
    Używam od ponad dwóch lat, do nakładania pudrów, więc nie wiem jak się sprawdza przy innych produktach. Jest miękki, przyjemnie sunie po twarzy, idealnej wielkości. Osiągnam nim naturalny, delikatny, równy efekt. Nadal zachowuje swój kształt, nie gubi włosia, łatwo się go myje. Zdecydowanie dobry zakup.
  • 6 marca 2015 o 19:12
    Polubiłam go
    Z początku nie widziałam go jako mojego ulubieńca i pędzla który zagości w moim codziennym makijażu, ale znalazłam dla niego zastosowanie. Zaczynając od samej jakości pędzla, nie mam żadnych zarzutów, włosie jest miękkie i nie wypada, zachowuje kształt, porządny trzonek wykonany z drewna, same pozytywy. A zaznaczę że mam go od ponad dwóch lat! Dla mnie do klasycznego różu jest zbyt zbity, nie rozciera zbyt dobrze produktu na mojej jasnej cerze. Natomiast do rozświetlacza lub rozświetlających róży (np Sleek Rosegold oraz Róż i rozświetlacz Inglot) sprawdza się bardzo dobrze - ładnie wydobywa połysk produktów (pędzel jest dość zbity, więc przy mocniejszym pocieraniu wydobywa mocniejszy blask). Nakłada te produkty precyzyjnie i nie tworzy placków, jak w przypadku matowych produktów. Czasem też sięgam po niego przy nakładaniu pudrów modelujących Inglot, ale raczej tylko wtedy, gdy nakładam je na inny bronzer, a nie bezpośrednio na podkład i puder. Znalazłam dla tego pędzelka funkcję w mojej kosmetyczce i funkcjonujemy razem szczęśliwie od dłuższego czasu. W salonach na szczęście są dostępne testery, więc przed zakupem polecam wymacać pędzel i zapytać, czy można spróbować nałożyć nim sobie róż :) Dostałam go w prezencie, sama pewnie nie zdecydowałaby się na jego zakup ze względu na kształt. Używam tego produktu od: ponad dwa lata Ilość zużytych opakowań: jedna sztuka
  • 5 marca 2015 o 19:26
    niby dobrze, a jednak
    po pierwszych uzyciach ciezko cos znaleźć na ten pędzel. Jest to na pewno dobrej jakośći produkt, ponieważ: +włoski nie wypadają +włosie jest miekkie i nie drażni skóry + cena jest bardzo przyjemna + po umyciu nie uległ zniekształceniu + całość pędzla jest bardzo wytrzymała i po roku nie widać właściwie śladów używania, ale z powodu (wg mnie) niezbyt duzej objetości zamiast zostawić naturalnie rozłożony kosmetyk, na twarzy pojawiają się smugi, których nie cierpię. Lubię kiedy róż wygląda naturalnie na twarzy, od tego pędzla się tego nie doczekałam. Nie udało mi się także roztrzepac troche włosie, zeby miało większą objętość Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jeden pędzel

Zobacz także inne Pędzle do twarzy