Pędzle do twarzy

Design produktu:
    TaLoyd
    5 stycznia 2021 o 12:53
    Mój ukochany pędzelek
    Mój ulubiony , najukochańszy pędzelek. Świetnie nadaje się nie tylko do meteorytów ale także do różu bronzera, pudru. Nadaje się do wszystkiego co chcemy nałożyć lekką ręką i na nieco większą powierzchnię twarzy lub ciała. Pędzel nie jest mały . Pędzel ma luźne nie niezbyt zbite włosie. Świetnie się dopiera i ma krótki trzonek który sprawia że pędzel mieści się w kosmetyce. Nie wiem czy jest jeszcze dostępny.
    boe22
    5 kwietnia 2020 o 16:38
    Pędzel
    Bardzo fajny pędzel, lubię go, pięknie wygląda, nie jest za duży (nie znoszę wielkich!), świetnie nakłada się nim puder, a do tego uwielbiam Guerlain! No ale ta cena.... mógłby być trochę tańszy! W końcu ze złota nie jest. No bo tak szczerze....czy każdy kupi pędzel w takiej cenie? Chyba troszkę jednak przesadzili!
  • 2 lipca 2019 o 11:30
    Cena w dół!
    Pędzel do pudru meteorities przypadł mi do gustu. Jest kompaktowych rozmiarów więc spokojnie zmieści się nawet w najmniejszej kosmetyczce. Ma delikatne włosie które nie drapie ale nie jest również za miękkie. Bardzo dobrze nakłada puder, nie absorbuje za duże ilości co jest bardzo ekonomiczne. Dodatkowo jego design jest fantastyczny. Ja jestem w nim zakochana ! Ps. Cena mogłaby być niższa..
  • 27 maja 2018 o 14:00
    Do kulek jest znakomity
    Dostałam ten pędzel w prezencie kilka lat temu, kiedy jeszcze mialam 5 opakowań kulek i jarałam się mocno marką Guerlain. Teraz już troche z nich wyrosłam, wciąż lubię, ale zostało mi tylko 1 opakowanie, więc już nie używam codziennie, wolę inne pudry (chociaż kule wciąż lubię). Wracając jednak do pędzla - przychodzi do nas w ładnym opakowaniu welurowym, jak dla mnie to bezsens, bo za to się dodatkowo płaci, a ja tego nie potrzebuję, no ale tak sobie producent wymyślił, to tak jest. Cena też do najniższych nie należy. Ja mój dostałam w prezencie, ale nie wiem, czy by mi się chciało samej go kupić. Jeśli chodzi o jakość wykonania to tak: pędzel się z czasem trochę rozcapierzył i włoski nieco wyblakły od prania, ale wciąż wygląda całkiem nieźle. Z rączki trochę starł mi się już napis i sama rączka z racji tego że jest biała ( i była często używana) to trochę się odbarwiła, ale poza tym nic się z nim nie stało. Ubylo może w nim trochę wlosków tu i owdzie, ale wciąż spisuje się genialnie do tego, do czego został stworzony i tutaj muszę się zatrzymać bowiem - on jest dedykowany tylko i wyłącznie do kulek, a kuleczki są trochę twarde, więc jeśli ktoś się skarży na to włosie to niestety ale ono żeby zebrać coś z kuleczek musi byc twardsze niż w normalnym puchatym pędzlu do pudru, inaczej nie dałoby się nic z kulek zebrać. On nie jest stworzony do uzywania z innymi delikatnymi pudrami, własnie ze wględu na włosie. Także jako produkt który jest dedykowany tylko i wyłącznie do kuleczek z Guerlain uważam, że jest bardzo dobry.
  • 30 listopada 2017 o 22:55
    Lekko szorstki
    Plusy: :) dobre wykonanie, mój pędzel mam juz od lat i jest w super stanie :) włosie nie wypada nawet przy częstym myciu :) śliczny kolor pędzla zachęca do używania i poprawia mi humor każdego dnia:) :) wygodna gruba rączka do trzymania :) skuwka nie odkleja sie od drewnianego trzonka pod wpływem wody :) dobrze rozprowadza produktu sypkie Minusy: :( dostępność :( cena jest nieco wygodna ( jednak przekłada sie to tez na jakość ) :( włosie mogłoby byc bardziej miękkie, jak dla mnie za szorstkie Podsumowując przyjemny pędzelek, nie należy do najmiekszych ale dobrze rozprowadza produkty nie robiąc plam.
    • Design produktu

Zobacz także inne Pędzle do twarzy