Bronzery i pudry brązujące

Bell All Stars, Winter Star Cream Bronzer Kremowy bronzer do twarzy

• 27 lutego 2025 o 17:49
    Przyjemny, łatwy w obsłudze
    Bronzer kupiłam w biedronce w okolicach świąt i nowego roku, jest to edycja limitowana. Bronzer w pięknym odcieniu, idealnie pasujący dla mnie. Jestem w typie słowiańskiej urody. Najlepiej nakładało mi się go bezpośrednio palcem i doklepywało dłonią. Przypudrowany zostawał ze mną na cały dzień. Pigmentacja raczej średnia, w kierunku słabej. Konsystencja masła, wydaje się tłusta. Ale praca z nim jest przyjemna, na skórze daje delikatny efekt bardziej konturowania niż przybrązowienia. Nie zastyga sam z siebie. Czy kupię ponownie? Nie wiem, wolę chyba bardziej „tępe”konsystencje.
  • 2 lutego 2025 o 15:39
    Bronzer o idealnym kolorze dla bladziochów
    Niska cena = słaba jakość? Z marką Bell to nie idzie w parze! Lubię tę markę, bo można znaleźć niezłe perełki w cenie na każdą kieszeń. Tak też było z tym bronzerem. Mam dość bladą cerę, ze względu na wyznawanie zasady "spf cały rok". Duża część bronzerów jest dla mnie za ciepła, a ten ma kolor wprost idealny. Do aplikacji używam zwilżonej gąbeczki i ten sposób najlepiej mi się sprawdza. Produkt dobrze nabiera się z opakowania, które jest bardzo wygodne i trwałe. Dobrze transferuje na skórę i idealnie konturuje twarz, bez problemu się rozprowadza. Konsystencję ma niezbyt twardą. Jeśli chodzi o wydajność to jest na wysokim poziomie, bo swojej sztuki używam już kilka miesięcy i właśnie dobijam dna. Jest też bardzo trwały i nie znika w ciągu dnia. Dobrze się zachowuje po przypudrowaniu. Jedynym minusem będzie dostępność - nie widziałam już go nigdzie stacjonarnie, ale w drogeriach internetowych nie widzę problemu z dostępnością, bo po wpisaniu w wyszukiwarkę pojawia się kilka wyników. Dla mnie ten bronzer to absolutny hit!
  • 1 kwietnia 2024 o 15:40
    świetny kremowy bronzer
    Najbardziej urzekł mnie jego piękny kolor. Idealnie nadaje się do konturowania. Jest chłodny, ale nie wypada szaro na twarzy. Bardzo łatwo się z nim pracuje, super sprawdzi się dla początkujących. Daje efekt naturalny, ale widoczny.
    Zalety:
    • kremowa konsystencja
    • łatwo się z nim pracuje
    • cudowny chłodny kolor
  • 25 grudnia 2023 o 11:01
    Bronzer Bell
    + kremowa konsystencja + bezproblemowa aplikacja + naturalny efekt + wydajność + niska cena + dostępność w Biedronce + wygodne opakowanie + nie podrażnia skóry + ładna szata graficzna + produkt do konturowania - chłodny odcień - limitowana kolekcja
  • 15 grudnia 2023 o 18:59
    Świetny na zimę
    Bardzo fajny bronzer, jednak trzeba się nastawiać na to że jest on delikatny. Jest dobry dla osób bladych, na codzien. Idealnie sprawdza się do winter makeup, nakładany za pomocą pędzelka.
    Zalety:
    • Efekt