WIZAŻ logo
Pasty do zębów

Woom Complex Toothpaste Pasta do zębów wrażliwych

2,8 (4)

star fullstar fullstar fullstar fullstar full
star fullstar fullstar half fullstar emptystar empty
star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
star fullstar fullstar fullstar half fullstar empty
star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
  • star fullstar fullstar emptystar emptystar empty
    31 marca 2024 o 12:03
    Nie lubię jej
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW marketplace Allegro, Amazon
    Pasta o delikatnym miętowym smaku, jak dla mnie słabo odświeża. Praktycznie w ogóle się nie pieni, dla wielu osób może być to zaletą, mi to nie pasuje. Mam wrażenie, że ciężko domyć nią zęby. Brakuje mi większego odświeżenia, mam wrażenie, że moje zęby są niedomyte.
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty
      star fullstar emptystar emptystar emptystar empty
  • 4 marca 2024 o 19:05
    Słaba sprawa
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktInna drogeria
    Pojemność pasty to 75 ml za 16 zł W tej cenie to myślę, ze kupimy pastę lepszej jakości, która dobrze umyje zęby i odświeży jamę ustną. Z opakowania wyjmuje się ja dosyć dobrze, jest bardzo gęsta posiada taki klasyczny miętowy delikatny smak. Jak dla mnie jest to bardzo średniej jakości pasta, niby odświeża i myje ale ja czyje niedosyt.
  • 21 stycznia 2024 o 15:05
    Zwykła pasta
    Kupi ponownieNie wiem
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Nie słyszałam wcześniej o pastach tej firmy. Dopiero zakup pudełka Pure Beauty pozwolił mi odkryć tę markę. Oceniana tutaj pasta nie będzie raczej hitem KWC, niemniej jest to pasta całkiem przyjemna. Pojemność jest standardowa, czyli 75 ml. Większość znanych mi past ma właśnie 75 ml. Pasta raczej nie chroni przed kamieniem nazębnym (dentyści nie mieliby co robić), ale całkiem dobrze oczyszcza. Posiada bardzo przyjemny, łagodny smak, może więc być z powodzeniem używana przez całą rodzinę. Nie ma tutaj mowy np o ostrym miętowym smaku, który może przyprawić o wytrzeszcz oczu, heh. Tutaj smak jest łagodny, delikatny. Pasta dobrze myje zęby, choć jaki pisałam, radzenie sobie z kamieniem nazębnym to robota dla dentysty. Mam wrażliwe, delikatne, skłonne do krwawień dziąsła i nie zauważyłam, aby ta pasta je wzmacniała. No, ale moje dziąsła to wyzwanie, niestety, są mega podatne na krwawienia. Pasta natomiast zapewnia uczucie świeżości, czystości - i to zapewnia na długo. Jest też wydajna i stosunkowo niedroga. Rzadko piszę recenzje tego typu produktów i nawet nie wiem, jaką powinnam wystawić ocenę. Pasta nie jest hitem, ale nie jest też i bublem. Umówmy się więc na cztery gwiazdki.
    Zalety:
    • łagodny i przyjemny smak
    • dobrze oczyszcza
    Wady:
    • nie wzmacnia dziąseł,
  • 10 stycznia 2024 o 15:06
    Słaba pasta
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Pasta zamknięta w klasycznej tubce, z wygodnym otwarciem na klik. Ładnie można ją dozować na szczoteczkę by wycisnąć idealną ilość. Jest dość gęstą i ma biały kolor. Pasta ma klasyczny miętowy delikatny smak, trochę jak pasty które były z 15 lat temu. Niestety jest ona bardzo przeciętna. Mam wrażenie że zupełnie nie odświeża jamy ustnej, więc bez płynu do płukania trudno by mówić o świeżości. Zęby są umyte, ale nie ma się poczucia takiej fajnej czystości. Moim zdaniem mocno przeciętna.

szukaj