Pasty do zębów

Colgate Max Clean Mineral Scrub, Pasta do zębów

• 18 czerwca 2023 o 12:03
    Dobry produkt do codziennej higieny jamy ustnej
    Pastę Colgate Max Clean Mineral Scrub kupiłam na promocji w Hebe, lubię sięgać popasty tej marki, że względu na ich cenę. Produkt zamknięty jest w miękkiej tubce z małym korkiem który lekko podważam i możemy dozować odpowiednią ilość pasty. Design opakowania jest typowy dla tej marki, logo Colgate, biało-niebieskie paski i drobinki na opakowaniu. Pasta jest koloru jasnoniebieskiego i zawiera małe drobinki. Jej konsystencja jest żelowa, gęsta, dzięki czemu pasta nie spływa ze szczoteczki. Bardzo dobrze się pieni, dzięki czemu możemy precyzyjnie umyć wszystkie zęby i przestrzenie międzyzebowe bez konieczności dokładania pasty. Przy codziennym używaniu jest niezwykle wydajna. Efekt po użyciu to czyste zęby, miętowe orzeźwienie jamy ustnej i pozbycie się resztek pokarmu. Nie zauważyłam wpływu na próchnice, czy wybielanie zębów, ale ta pasta jest jak najbardziej poprawna i nadaje się do codziennego stosowania dla niewymagający osób.
    Agala89
    10 maja 2023 o 23:41
    Świetny!
    Super pasta, uwielbiam! Wszystkie pasty od Colgate z tej serii są bardzo fajne. Pasta wydajna, mocno się pieni dokładnie myjąc zęby. Co do wybielania czy uczucia świeżości przez niewiadomo ile czasu to podchodzę do tego mocno sceptycznie. Ale pasta dobrze myje.
    Zalety:
    • cena,
    • dobrze myje zęby,
    • wydajna.
    Wady:
    • brak.
  • 1 lutego 2023 o 18:07
    Mocno miętowa pasta
    Dostałam tę pastę od siostry, która wyczaiła bardzo korzystną cenę w jednym z marketów. Nawet lubię pasty marki Colgate, więc naprawdę się ucieszyłam, że o mnie pomyślała. Ogólnie jest to pasta o mocnym miętowym smaku, który uwaga może działać drażniąco na gardło i producent wskazuje, że zawiera drobinki. Ja ich jakoś nie wyczułam podczas mycia zębów, ale może to i lepiej. Pasta dobrze się pieni oraz domywa zęby i jamę ustną. Zapach produktu też jest dość mocny. Moim zdaniem pasta sprawdzi się u osób, które lubią miętowe odświeżenie i nie szukają delikatnych produktów do mycia. W przeciwnym razie wielbiciele łagodnych produktów do jamy ustnej mogą się srogo zawieść. Ja też raczej do nie nie wrócę, bo nawet dla mnie była zbyt mocna.
    anna996
    9 grudnia 2022 o 9:35
    Przyjemna żelowa pasta z drobinkami
    Jest to bardzo przyjemna pasta do codziennego użytku: - ma ładny, jasnoniebieski kolor z drobinkami - przyjemny miętowy smak - bardzo dobrze się pieni - daje przyjemne uczucie świeżości - znajduje się w wygodnej, miękkiej tubce, łatwo ją wycisnąć - cena do zaakceptowania, często jest w promocji - szeroka dostępność, można ją kupić wszędzie. Ogólnie: dobra pielęgnacyjna pasta, jednak oceniam na 4 gwiazdki, gdyż nie czuję i nie widzę działania mineralnych drobinek ścierających.
  • 12 czerwca 2022 o 12:49
    Pasta z mineralnymi drobinkami
    Pasta do zębów od marki Colgate o nazwie Max Clean Mineral Scrub, to produkt, który mnie zaskoczył pozytywnie. Wygląda jak przeźroczysty żel, w którym są zatopione małe drobinki, które delikatnie ścierają i czyszczą w bardzo komfortowy sposób, dające przyjemne uczucie odświeżenia po umyciu na dłuższy czas. Dociera również do miejsc między zębami a dziąsłami. Pasta dobrze się pieni, w smaku jest łagodnie miętowa. Nie podrażnia. Opakowanie to miękka i giętka tubka, dzięki czemu bez problemu można wycisnąć z niej całą pastę. Zamykana na klik, a zakrętka nie ułatwi położenia tubki w pionie na półce. Pasta godna polecenia - opakowanie to 100 ml za około 6 zł.
    Zalety:
    • mineralne drobinki