Pasty do zębów

Blend - a - med 3D White, Pasta do zębów

Blend A Med 3 D White Wybielająca pasta do zębów 100ml

Her666
    4 grudnia 2024 o 19:30
    Niepozorna , a jednak skutecznie wybiela.
    Pastę zakupiłam z myślą o lekkim wybieleniu zębów (tzn. Pozbyciu się powstałych przebarwień) i nie zawiodłam się! Ta niepozorna prosta pasta rzeczywiście wybieliła moje zęby, dobrze odświeża oddech, jest bardzo wydajna i ma świetną konsystencję oraz świeży zapach. Jak na tak niską cenę oraz efekty warta jest wypróbowania.
    Zalety:
    • Wybiela
    • Odświeża
    • Dobra zbita konsystencja
    • Wydajna (2 tyg. przy dwóch osobach )
  • 22 lipca 2024 o 9:19
    Wybielenie zębów
    Dziewczyny, muszę Wam opowiedzieć o paście do zębów Blend-a-med 3D White. Używam jej od jakiegoś czasu i mam kilka przemyśleń, którymi chcę się z Wami podzielić. Na początek, muszę przyznać, że pasta ma bardzo przyjemny smak i zapach. Jest miętowa, ale nie za mocno, co sprawia, że mycie zębów jest naprawdę przyjemne. Świeżość, jaką daje, utrzymuje się przez dłuższy czas, co jest dużym plusem. Fajnie odświeża oddech i sprawia, że czujesz się komfortowo przez cały dzień. Jednym z głównych powodów, dla których zdecydowałam się na tę pastę, jest jej obietnica wybielania zębów. I tutaj muszę powiedzieć, że Blend-a-med 3D White faktycznie spełnia swoje zadanie. Po kilku tygodniach regularnego stosowania zauważyłam, że moje zęby stały się wyraźnie bielsze. Oczywiście, nie jest to efekt jak po profesjonalnym wybielaniu u dentysty, ale różnica jest zauważalna i zadowalająca. Pasta ma też bardzo dobrą konsystencję, nie jest za gęsta ani za rzadka, co sprawia, że łatwo się nią posługiwać. Dobrze się pieni, co dla mnie jest plusem, bo czuję, że dokładnie czyści zęby. Skład pasty zawiera składniki ścierne, które pomagają usuwać powierzchniowe przebarwienia, ale są na tyle delikatne, że nie podrażniają dziąseł ani nie niszczą szkliwa. Jednak muszę wspomnieć o jednej rzeczy, która może być dla niektórych problematyczna – pasta może powodować nadwrażliwość zębów. Zauważyłam, że po kilku tygodniach stosowania moje zęby stały się trochę bardziej wrażliwe na zimne i gorące napoje. Nie jest to duży problem, ale jeśli macie skłonność do nadwrażliwości, warto mieć to na uwadze i ewentualnie stosować pastę naprzemiennie z jakąś łagodniejszą wersją. Podsumowując, Blend-a-med 3D White to naprawdę dobra pasta do zębów, która faktycznie pomaga w wybielaniu i utrzymaniu świeżego oddechu. Smak i konsystencja są bardzo przyjemne, a efekty wybielania są zauważalne po kilku tygodniach regularnego stosowania. Jedyną wadą jest potencjalna nadwrażliwość zębów, którą warto mieć na uwadze. Jeśli jednak nie macie z tym problemu, to zdecydowanie polecam wypróbowanie tej pasty!
  • 5 września 2023 o 14:20
    Rzeczywiście wybiela!
    Bardzo lubię wracać do tej pasty. Całkiem nieźle wybiela i jednocześnie jest delikatna i nie podrażnia. Zapach przyjemny, klasyczny. Fajnie odświeża i długo utrzymuje zęby w czystości. Wolniej osadza się osad na zębach. Pasta jest wydajna, starcza na długo. Dobrze się pieni.
  • 19 kwietnia 2023 o 5:55
    Dobra bez szału
    Pasta do zębów charakteryzuje się wygodnym opakowaniem oraz dużą dostępnością w sklepach. Pasta ma średnio miętowy smak co mnie odpowiada, dzięki temu dobrze odświeża. Pasta dobrze oczyszcza zęby, bez podrażniania . Pasta jest wydajna . Nie zauważyłam efektu wybielającego. Produkt wydajny.
    Viciq
    23 listopada 2022 o 10:02
    Częsty bywalec
    Muszę się przyznać, że Blend - a - med, 3D White to pasta, którą chyba najczęściej kupuję od kilku lat. Spokojnie radzi sobie z przebarwieniami oraz zauważyłam, że przy regularnym stosowaniu minimum 2x dziennie delikatnie wybiela. Jest dostępna wszędzie - czy to drogeria, czy market. Do tego jej cena jest niska w porównaniu z jakością. Często można ją też zakupić po promocyjnej cenie. Produkt dobrze się pieni po kontakcie z wodą. Doskonale też odświeża i oczyszcza jamę ustną. Po umyciu jeszcze dość długo można wyczuć jej posmak. Nie jest to jednak typowa mięta, lecz połączenie mięty z gumą balonową. Podsumowując, to częsty bywalec "mojej zębowej rutyny".
    Zalety:
    • tania
    • lekko wybiela
    • radzi sobie z przebarwieniami
    • pieni się dobrze
    • odświeża
    • łatwo dostępna, zarówno w drogeriach i marketach