Lakiery klasyczne

E.L.F. Cosmetics Nail Polish Lakier do paznokci

Nasi użytkownicy zostawili 18 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 12 lutego 2015 o 17:15
    kiepska jakość...
    Lakier jest mocno przeciętny, mam wrażenie, że producent poszedł po najmniejszej linii oporu. - niewydajny - wodnisty - szybko się zmywa - prześwituje + ładna gama kolorystyczna + niska cena Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    Deneuve
    2 lipca 2013 o 23:56
    Nie, dziękuję
    Jakoś mam pod górkę z marką ELF. Liner z tej firmy okazał się śmieciem milenium, gąbka do aplikacji cieni niedługo mi się rozpadnie. W tej samej paczce, w której zamówiłam rzeczone produkty, skusiłam się jeszcze na 3 butelki lakierów - granat, czerń i zgaszone, mocne bordo. W używaniu lakierów miałam sporą przerwę - odkopałam je po jakimś czasie i nie mogłam sobie przypomnieć, co zniechęciło mnie do nich wcześniej. Rozprowadzają się wygodnie, w miarę szybko schną i mają prześliczne kolory [zwłaszcza granat, który eksploatowałam namiętnie i zużyłam całkowicie]. Do tego kryły nieźle, wszystkie odcienie jakie miałam to jednowarstwowce. Cóż... na drugi dzień przypomniałam sobie, za co ich nie cierpię. Złażą płatami, odpryskując najpierw przy skórkach, a potem już gładko lecą. Jak na bazie peel-off. Jeśli ktoś nie zmienia mani codziennie, nie polecam. Są lepsze lakiery w tym przedziale cenowym. Używam tego produktu od: około roku z kilkumiesięcznym odstępem Ilość zużytych opakowań: jedno całe, dwa w trakcie
  • 18 lipca 2012 o 14:55
    Okropny..
    Zaczne od tego, ze pedzelek byl nierowny i nie sposob bylo pomalowac tym paznikci. Kolor mialam ciemny, czerwony - lakier byl bardzo wodnisty, pozostawial smugi, mimo wielu warstw wszystko wygladalo okropnie. Na szczescie lakier jest tani. Wyrzucilam do kosza, nie polecam. Używam tego produktu od: rok temu Ilość zużytych opakowań: 1 juz w koszu
  • 16 lutego 2012 o 15:52
    Super!
    Mam ze 4 lakiery z elfa i z każdego jestem zadowolona. Ciekawe kolory, trwałe (tydzień spokojnie) i tanie. Czego więcej chcieć? Ze zmywaniem nie ma problemów, wygodna aplikacja. Wszystko na TAK! :) Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 4 opakowania
  • 28 stycznia 2012 o 1:32
    bardzo ciekawy lakier ;)
    Mam 2 kolory z lakierów ELFa. Po pierwszym malowaniu paznokci miałam ochotę go wyrzucić - wodnisty, zostawiał mazy i długo sechł. Jednak po drugiej warstwie i odrobinie cierpliwości pozostał na paznokciach w nienaruszonym stanie przez tydzień - aż nie mogłam uwierzyć! Pozytywnie wpływa na stan płytki paznokcia. Kolory są bardzo ciekawe. Polecam dla osób nie lubiących za często malować paznokci :) Przy codziennym malowaniu można zgłupieć czekając, aż lakier wyschnie. Używam tego produktu od: ok. 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2 kolory napoczęte