Lakiery klasyczne

China Glaze Nail Lacquer with Hardeners Lakier do paznokci

Nasi użytkownicy zostawili 79 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 8 maja 2021 o 19:11
    Trendsetter przepiękny musztardowy kolor z drobinkami złota
    Zakupiłam pudełeczko lakierów z kolekcji China Glaze Metro Collection, które zawiera mieszankę lakierów koloru malinowego, masztardowego, szarego. Trendsetter czyli musztardowy żółty, wygląda elegancko ze swoim wspaniałym złotym połyskiem, potrzebuje zaledwie dwie warstwy na pełne pokrycie. Lubie go najbardziej, nie jest "nudny" za sprawą złotych drobinek, które równomiernie się nakładają, dodaje niesamowitego błysku, ale nie balowego, jest to zarazem dzienny jak i wieczorny wariant. Szary lakier zaskoczył mnie swoją teksturą, która zmieniła się na znacznie ciemniejszą po drugiej warstwie położenia na paznokieć. Czas noszenia bez obgryzania 4-5dni, potem pojawiają się małe odpryski, przy użycia Top lakieru spokojnie 7dni.
  • 2 kwietnia 2021 o 10:34
    Dobrze się trzyma płytki paznokcia, ładnie się prezentuje, duża gama kolorystyki do wyboru
    Uwielbiam malutkie pudełeczka w których kryją się cudeńka, a w tym kartoniku były trzy odcienie lakierów z serii Lacquer with Hardeners od China Glaze Endurance to odcień, który NAPRAWDĘ przyciąga moją uwagę… To malinowy róż ze srebrnym mikro-brokatem. Jest on najciemniejszy z trzech które otrzymałam ale potrzebuje dwa pociągnięcia by naprawdę dobrze się rozłożył na paznokciu, przy ciemniejszych lakierach to czasem nie lada wyzwanie. Nowe jeśli są mikro brokaty, nie sprawia żadnego problemu z zmywaniu, schodzi jak pozostałe dwa bez drobinek. Empowerment (róż o średnim odcieniu) jest trochę grubszy, niż się spodziewałam i wymaga trochę cierpliwości, ale wychodzi ładnie, jeśli nie spieszę się i używam cienkich warstw. Pozostałe dwa odcienie są może odrobinę łatwiejsze w użyciu. Encouragement to jak francuski manikiur z mikro dniameciakmi, wygląda bardzo estetycznie i kobieco, kolor idealny na każdą okazje. Czas noszenia lakieru bym powiedziała że około 4 dni, potem zaczyna się odpryskiwać po bokach, cena jest przystępna, pędzelek dobrze rozprowadza lakier, warty wypróbowania, ja sięgnę po niego ponownie
  • 21 czerwca 2020 o 23:34
    Niewypał
    Lakiery otrzymałam w prezencie - i sprawdziły się u mnie naprawdę dobrze. Buteleczka ma ciekawy, oryginalny kształt. Pędzelek i nakrętka są idealne - bardzo wygodne. Aplikacja jest wyjątkowo ładna. Lakier ma bardzo dobrą konsystencję - lakier bardzo dobrze się rozprowadza. Łatwe jest równomierne rozłożenie lakieru na płytce paznokcia. Efekt metalicznego połysku jest naprawdę ładne - nie ma "przesadzonej" intensywności (dzięki czemu stylizacje z tymi kolorami mogą być śmiało noszone na co dzień). Krycie jest bardzo w porządku - ładny efekt można uzyskać już przy dwóch cienkich warstwach. Główną wadą lakierów jest dla mnie ich trwałość - niestety, w moim przypadku trwałość lakierów była naprawdę niska.
    Zalety:
    • ładny metaliczny efekt,
    • dobre krycie,
    • ładna intensywność kolorów,
    • łatwa i wygodna aplikacja.
    Wady:
    • trwałość lakieru.
  • 2 sierpnia 2017 o 16:26
    tak złego lakieru do paznokci jeszcze nie miałam...
    ... a przewinęło ich się przez moje paznokciowe życie ze sto jak nie więcej. Totalna beznadzieja, co z resztą widać na załączonym zdjęciu. Napisy na opakowaniu starły się podczas transportu. Na palcu wskazującym mam jedna warstwę lakieru, na środkowym dwie, na serdecznym trzy, mały jest bez niczego. Nie testowałam trwałości, ponieważ nie zamierzam straszyć ludzi takimi pazurami. Dobrze, że był gratisem do dużych zakupów, bo jakbym zapłaciła za niego 18 zł to chyba byłabym lekko zdenerwowana. W ogóle nie kryje, jak ktoś lubi mleczno-bezbarwny lakier za 18 zł to proszę bardzo, ja gustuję w takich, które ładnie kryją przy pierwszej max drugiej warstwie. recenzja dotyczy odcienia Trousseau. Apeluję do moderatorów o stworzenie obok opcji HIT kategorii BUBEL chętnie bym ten produkt dodała na taką listę.
    Zalety:
    Wady:
    • nie kryje
    • jest drogi
    Layla79
    27 marca 2016 o 18:53
    największy badziew jaki kiedykolwiek kupilam
    Mialam ochote na fajne, neonowe kolory, poczytalam recenzje, poogladalam swatche i zakupilam 5 butelek u dystrybutora. Flip flop fantasy - kolor mega neonowy, odblaskowy, jasny pomaranczowo brzoskwiniowy, pastelowy. Na lato ciekawy kolor, jakosc fatalna. Malowalam 3 warstwy, sa one kompletnie matowe, nigdy czegos takiego nie widzialam w lakierze, zeby nie mial lakierowego polysku. Ratuje go tylko nablyszczajacy top coat. Odpryski nastepnego dnia. pool party- mega neon pomaranczowy, taki jak odblaski przy rowerze, jak odblaskowy flamaster, kolor grubo przesadzony. Malowalam podobnym orly i pomimo neonu, paznokcie byly eleganckie, soczyste. Ten jest fatalny i rownie matowy, przy czym nie jest to kremowa, matowa warstwa, ale cos z nim jest rowniez nie tak. Lakieru nie mozna nosic bez bazy i nie ze wzgledu na trwalosc, ale ze wzgledu na ohydny mat, jakby starego lakieru. Rowniez 3 warstwy. thistle do nicely-neonowy koral, rowniez doblaskowy, nie jest to lekko podkrecony koral, ale centralnie neon dajacy po oczach. shell-o - kolor koralowo rozowy, lekko neonowy, natomiast co dziwne, prawie przezroczysty w 1 warstwie. i brake for colour-dla odmiany nudny zgaszony czerwony, taki, ktorego nikt juz nie nosi. oceniajac jakosc -fatalna. Kompletnie nie rozumiem, czy ja dostalam jakies stare lakiery, choc byly zabezpieczone , nieotwierane, czy one sa takie paskudnie matowe. Ten czerwony jest normalny, ma blysk, a reszta straszny mat, nie podoba mi sie lakier bez polysku swiezosci lakieru. Bez top coatu tego nie da sie uzywac. Poza tym kolory zupelnie nietrafione, napewno nie nadaja sie do pracy. Gustuje w zywym odcieniu koralowym z lekkim neonem, uwielbiam sh gel, maja swietne kolory. Te kolory nie nadaja sie do noszenia, w mojej ocenie sa zbyt nahalne, chyba ze na wakacje, ale tez mialabym watpliwosci. Neony innych firm sa bardziej z klasa, te nie przypadly mi do gustu, natomiast abstrahujac od kolorow, nigdy nie spotkalam sie z tak niska jakoscia lakieru, sa gorsze od inglota.

Zobacz także inne Lakiery klasyczne