Dezodoranty i antyperspiranty dla mężczyzn

Gosh DNA 4 Antiperspirant 24h Dezodorant antyperspiracyjny w spray'u

4 na 51 opinię

GOSH DNA 4 DLA NIEJ dezodorant w spray-u antyperspirant 150 ml
Bodyland.pl
hairstore.pl

• 8 maja 2024 o 23:23
    Dobry w działaniu, ale BARDZO mocno pachnie
    Antyperspirant Gosh to dobry antyperspirant, który się u mnie sprawdził. Pocę się "standardowo", ani mało, ani bardzo obficie. Przez lata używałam przede wszystkim antyperspirantów Rexona (w spray'u i w sztyfcie), Gosh jest bardzo podobny w działaniu. Dobrze blokuje pot i nieprzyjemny zapach, zwłaszcza gdy użyję go na noc, a nie tylko na dzień. Sprawdza mi się na co dzień, natomiast nie chroni w 100% przy bardziej ekstremalnych warunkach (wysokie temperatury, duża aktywność fizyczna). Antyperspirant nie bieli i nie brudzi ubrań. Rozpyla się bardzo równomiernym, idealnie rozproszonym strumieniem. Niestety posiada jeden duży minus - bardzo mocno pachnie. Nie jest to nieprzyjemny zapach, ot taki słodkawo-owocowo-kosmetyczny. Natomiast jest on niezwykle intensywny i duszący. Kiedy użyję go po kąpieli w małej, zaparowanej łazience, zaczynam odczuwać spory dyskomfort. Co więcej, po aplikacji muszę odczekać zanim zbliżę się do mojego małego czworonoga, ponieważ kiedy usiadłam obok mojego psa niedługo po użyciu antyperspirantu, dostał ataku kaszlu wstecznego ;/ Produkt jest wegański, a firma Gosh spełnia kryteria marki cruelty free wg kryteriów Stowaryszenia Kosmetyki Bez Okrucieństwa.