Eyelinery

Kat Von D Tattoo Liner, Waterproof Liquid Eyeliner Wodoodporny liner

KIN0183
    10 kwietnia 2025 o 16:49
    Nie do zdarcia :)
    4 miesiące, tyle już korzystam z tego eyelinera. Dostałam w grudniu pod choinkę i to jeden z najlepszych prezentów jaki mogłam dostać jeśli chodzi o kosmetyki do makijażu. Poprostu go uwielbiam, ma same zalety i zero minusów, no chyba że do minusów zaliczymy trudność w zmywaniu :). A teraz zalety: * trwałość- no nie do zdarcia , pocierasz nic nie dzieje , łzawi ci oko nic się nie dzieje, podrapiesz się i nic się nie dzieje , nawet podczas zmoczenia twarzy nic , on nadal jest na swoim miejscu , trwałość na medal * łatwość wykonywania kresek nawet tych bardzo cienkich- pędzelek bardzo elastyczny co pozwala na wyrysowanie za 1 pociągnięciem ładnej kreski * eyeliner ładnie sunie po matach, błyskach a i nawet brokatach * zero wysuszenia pędzelka mimo dość częstego korzystania z eyelinera * pigment- przy 1 warstwie nie jest to super czerń ale przy 2 warstwie pigment już jest dużo mocniejszy ( zdjęcie przedstawia 1 cienką warstwę i 2 warstwy ) * nie pęka przy 2 warstwach * wykonanie, ciężkawe, ładne, napisy trwałe- nie zdzierają się mimo codziennego korzystania . Czy wart jest swojej ceny? Oczywiście i na pewno jak się będzie kończył zakupię następne opakowanie.
  • 30 czerwca 2024 o 21:55
    Bardzo dobry do szybkich, ładnych, mocnych kresek i jest bardzo trwały
    Lajner kupiłam w zestawie z tuszem tej marki i to od lajnera zaczęłam testy. Nie mam zbyt dużego doświadczenia z produktami KVD, nie wiedziałam czego się spodziewać. Opakowanie lajnera to cienki pisak, który dobrze trzyma się w dłoni. Rysik rzeczywiście jest bardzo precyzyjny, ostro zakończony i bardzo cienki. Mogłam nim narysować naprawdę cienką kreskę aż po mocniejszą grubszą w zależności od efektu na jakim mi zależało. Rysik jest nieco dłuższy i mimo, że jego końcówka jest bardzo cienka to jest nasączona a jednocześnie nie robi plam. Końcówka jest sztywniejsza, lekko ugina się pod naciskiem ale dobrze trzyma kształt podczas malowania, nie rozjeżdża się a jednocześnie nie jest szorstka. Rysik ma taką gładką strukturę, nie wystają z niego włoski i dobrze 'sunie' po skórze. Czerń jest mocno nasycona, wystarczy jedno pociagnięcie dla intensywnej czerni, wykończenie ma całkowicie matowe. Jeśli chodzi o efekty, nie spodziewałam się, że aż tak mi się sprawdzi. Kreski nim zrobione są piękne, precyzyjne i nigdy nie muszę ich poprawiać. Od razu są mocne, czarne dobrze wywinięte. Pisak nie robi mi problemów podczas malowania, nie plami, nie puszcza podczas malowania tuszu, naprawdę bardzo dobry lajner idealny do szybkich ładnych kresek. Jestem bardzo zadowolona z jego trwałości, u mnie całodzienna. Kreski zrobione rano bez zarzutu trzymają mi się aż do wieczornego demakijażu. Mimo, że mam skłonność do tzw. "tłustej' powieki to kreski nie odbijają się na powiece, nie kruszą, nie tracą również na intensywności koloru. Jest bardzo dobry, cena może wydawać się nieco wygórowana ale moim zdaniem przy promce bądź właśnie kupując go w zestawie gdzie cena jest o wiele atrakcyjniejsza bezwzględnie warto go poznać.
    Zalety:
    • bardzo precyzyjny rysik, można nim namalować każdą kreskę od cienkiej do mocniejszej
    • intensywnie czarny bez przebijania
    • nie plami, nie wycieka nic z aplikatora
    • szybki i bezproblemowy w obsłudze
    • bardzo trwały, kreska się nie rozmazuje, nie odbija na powiekach
    Wady:
    • jest dość drogi