Podpaski

nPuri Podpaski higieniczne na noc

Celexy
    Wczoraj o 15:14
    Podpaski npuri by bambiboo
    Od kiedy tylko pamiętam używałam tylko podpaski Always i Naturella. Ale chciałam czegoś nowego. Teraz skład jest dla mnie najważniejszy. Npuri zawierają biodegradowalną wiskozę bambusową i formułę Protect Me System wiec są bardzo mięciutkie i przyjemne w noszeniu. Nie mam żadnych podrażnień. Są też przyjazne planecie. Szczerze mówiąc.. może nie jest to coś na co zawsze patrzę ale jest to na plus zdecydowanie. Jak już mam patrzeć na szczegóły to opakowanie podpasek jest na prawdę minimalistyczne. Nie jest kiczowate. Jest również przyjemne w dotyku. porównując do innych podobnych produktów to wychodzą o wiele taniej. Jedyne mogę się przyczepić do kleju. Nie trzyma aż tak dobrze ale nie jest to dla mnie jakiś dramat. jako tako się trzyma.
    Zalety:
    • Przyjazne planecie
    • Nie podrażniają
    • Przyjemne w noszeniu
    Wady:
    • nie przykleja się do bielizny za dobrze
  • 14 lutego 2025 o 0:29
    Komfortowe podpaski
    Jako osoba, która stawia na ekologiczne i delikatne dla skóry rozwiązania, z przyjemnością polecam podpaski higieniczne na noc nPuri by Bambiboo. To produkt, który łączy w sobie troskę o środowisko i komfort użytkowania. Wykonane z włókna bambusowego, są niezwykle miękkie i delikatne dla wrażliwej skóry, co jest szczególnie ważne podczas długich nocy. Podpaski mają aż 29 cm długości, co zapewnia doskonałą ochronę przed przeciekaniem, a ich ultracienka konstrukcja nie wpływa na komfort snu. Dodatkowo, Protect Me System™ sprawia, że wilgoć jest optymalnie odprowadzana, minimalizując ryzyko podrażnień. Bardzo doceniam też fakt, że warstwa zabezpieczająca przed przeciekaniem jest biodegradowalna, a opakowanie nadaje się do recyklingu – to kolejny krok w stronę zero waste. Pojedyncze pakowanie każdej podpaski to świetne rozwiązanie, które ułatwia dyskretne przechowywanie i transport. Dla mnie to must-have w kosmetyczce podczas podróży czy wyjazdów. Podsumowując, podpaski nPuri to idealny wybór dla osób, które szukają ekologicznych, skutecznych i delikatnych rozwiązań higienicznych. Polecam je wszystkim, którzy chcą zadbać o siebie i planetę jednocześnie! ????????
  • 25 listopada 2024 o 17:27
    Bardzo dobre podpaski z włóknem bambusowym
    Podpaski kupiłam ze względu na naturalny materiał z jakiego jest wykonany, z włókna bambusowego. Zaciekawiła mnie ta opcja bo to coś innego niż zwykle możemy dostać. A, że cena była okazyjna i wcale nie wygórowana to stwierdziłam, że spróbuję. Podpaski zapakowane są w kartonik, a każda z nich osobno w papierowe opakowanie dziki czemu jest higienicznie. Podpaski są dość długie, ale nie jakoś bardzo więc dla niektórych osób może to być za mało. Klej jest dobrej jakości i ani skrzydełka ani sama podpaska się nie odkleja, nic się nie kulkuje, nie łuszczy, nie mechaci, nie roluje. Miałam komfort w trakcie noszenia i to w nocy. Owszem sąnieco sztywniejsze, ale dla mnie to nie problem. Co ważne materiał jest przyjazny dla skóry tak wrażliwej okolicy bo nic się nie działo podczas noszenia przez całą noc. Podpaski nie przeciekły o ile nie uciekło bokiem. Na te późniejsze dni okresu uważam, że są bardzo dobre i myślę, że nie raz do nich wrócę. Dostępne w drogerii, można trafić na promocję.
    Zalety:
    • Naturalny materiał, nie przeciekają, wygodne, cena jest całkiem przyjazna

Zobacz także inne Podpaski