Nivea Visage, Pure & Natural, Mleczko oczyszczające do wszystkich typów skóry

tris
    12 sierpnia 2014 o 23:00
    przypasował mi
    Pierwszy raz kupiłam to mleczko jakoś na początku tego roku, zachęcił mnie naturalny skład. Jak się okazało produkt bardzo dobrze zmywa makijaż, nie podrażnia moich wrażliwych oczu, a to jest naprawdę bardzo dla mnie ważne, nie zapycha mojej wrażliwej cery, ale ma jeden malutki minusik tak jak to napisała jedna wizażanka niżej.. konsystencja jest na tyle gęsta, że mleczko nie wtapia się w wacik dlatego odjęłam pół gwiazdki. Dodam, że kiedy nie mogłam go dostać w drogerii wzięłam inny płyn do demakijażu nivei i był tragedią nie wspominając o zapachu który wręcz dusił mnie co uniemożliwiało dalsze użytkowanie. Na szczęście znalazłam to mleczko w innej drogerii i jak narazie nie szukam niczego innego. Używam tego produktu od: początku roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie drugiego
    nela25
    6 stycznia 2014 o 16:09
    Nie jest złe, ale kilka wad ma
    Mleczko zakupiłam w Rossmanie po wielominutowej walce z myślami które wybrać tym razem. Zależało mi na tym, aby mleczko zmywało CAŁY makijaż w bardzo krótkim czasie. Do zakupu zachęciły mnie naturalne produkty zawarte w mleczku: bio olejek arganowy, wyciąg z aloesu itp. Niestety po zakupie okazało się, że mleczka NIE NALEŻY używać w okolicach oczu :( (Jak ja tego nie doczytałam?) PLUSY: + Przyjemny delikatny zapach + Dokładnie zmywa podkład + Nie podrażnia okolic oczu (chociaż producent nie zaleca) + Zmywa mocny makijaż oczu + Duża pojemność, starcza na długo + Ładna, stonowana szata graficzna opakowania i ergonomiczne opakowanie MINUSY: - Delikatnie przesuszona skóra po zastosowaniu, muszę zastosować tonik, aby skóra "się napiła" - Zbyt gęsta konsystencja, ciężko wtapia się w wacik, ja delikatnie rozcieram mleczko palcem na waciku - Dość duże zużycie mleczka na pozbycie się pełnego makijażu (z oczami) - Za mleczko bez właściwości zmywania makijażu oczu cena wydaje mi się za wysoka Używam tego produktu od: Jesień 2013 Ilość zużytych opakowań: 200ml
  • 3 stycznia 2014 o 20:25
    Może być
    To moje pierwsze mleczko do demakijażu. Wcześniej używałam do tego toników. Mleczko wg. mnie dobrze zmywa makijaż - zazwyczaj maluje tylko rzęsy i używam podkładu w koło oczu - wystarczą dwa waciki aby dokładnie zmyć makijaż. Czasami ma problem ze zmyciem podkładu np. z policzków lub czoła. Kiedy zbyt dużo mleczka dostanie się do oczy trochę piecze lub pozostawia tłusty film na powiekach. Nie nawilża Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w połowie pierwszego.
  • 5 listopada 2013 o 20:41
    Niestety.
    Moja przygoda z tym kosmetykiem była niestety jednorazowa. Mleczko po prostu mi nie odpowiada. Jego główna wada to to, że jest wyjątkowo gęste i tępe w nakładaniu. Lubię mleczka o konsystencji aksamitnej, gęstej, ale nie aż tak jak Nivea. Są mleczka przeciekające przez palce i są mleczka wyjątkowo gęste (jak to Nivea), nie lubię ani jednych, ani drugich, stąd nie kupię tego mleczka więcej. Używam tego produktu od: 2 miesięcy. Ilość zużytych opakowań: jedno.
    AgDii
    17 sierpnia 2013 o 19:01
    Rewelacja
    + dobrze zmywa makijaż + cera po nim jest nawilżona - jak po kremie + nie piecze, nie trzeba zmywać po nim oczu wodą + piękny zapach + ładne opakowanie +dobra cena (promocja - 10 zł) + bardzo wydajny Długo używałam mleczek Garnier, jednak kiedy spróbowałam NIVEA - zakochałam się :) Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: dwa opakowania