Płyny do demakijażu

Biały Jeleń Skóra wrażliwa, Dermatologiczny nawilżający płyn micelarny

• 29 lipca 2024 o 20:39
    Delikatny dla skóry ale skutecznie oczyszcza ja z zanieczyszczeń i nadmiaru sebum https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,429649,bialy-jelen-skora-wrazliwa-dermatologiczny-nawilzajacy-plyn-micelarny.html
    ▪️Jestem posiadaczką skóry wrażliwej, więc muszę używać kosmetyków, które w delikatny sposób pomogą utrzymać mi skórę w czystości. ▪️ Nie wyobrażam sobie wyjścia z domu bez makijażu. A wieczorem mam zazwyczaj problem, aby go zmyć w delikatny sposób bez mocniejszego pocierania. ▪️Jednak, dzięki temu płynowi mój codzienny demakijaż i oczyszczenie twarzy nie sprawia mi większych problemów. ☑️Opakowanie: ➖️Płyn zamknięty jest w przezroczystej plastikowej butelce, która posiada potransparentną etykietę, dzięki czemu na bieżąco kontroluje, ile płynu mi jeszcze zostało. ➖️Etykieta na butelce w kolorze ombre od ciemnego zielonego po przezroczysty. ➖️Napisy na etykiecie w kolorze białym oraz zielonym. ➖️Butelka posiada solidną nakrętkę typu klik. ➖️Napisy czytelne szczegółowe w języku polskim. ➖️Butelka o pojemności 400 ml. ☑️Konsystencja – Kolor – Zapach ➖️Płyn w kolorze bezbarwnym o wodnistej konsystencji. ➖️Płyn o przyjemnym delikatnym, ale świeżym zapachu. ☑️Skład: Płyn posiada doskonały skład, w którym znajdziemy : ➖️Glicerynę ➖️Prowitaminę B5 ➖️Mocznik ➖️Łagodna formułę Oczyszczająca ☑️Użytkowanie: ➖️Dozownik (nakrętka z dziurka) dobrze dozuje Płyn nie cieknie on po butelce. ➖️Wystarczy naprawdę odrobina płynu, by zwilżyć, nim płatek i zmyć ze skóry zanieczyszczenia. ☑️Efekty: ➖️Oczyszcza skórę z zanieczyszczeń, nadmiaru sebum oraz usuwa makijaż nawet ten wodoodporny bez mocniejszego pocierania. ➖️Płyn nieszczepie w oczy i nie powoduje łzawienia. ➖️Płyn jest delikatny, ale świetnej daje sobie radę nawet z wodoodpornym makijażem. ➖️Po umyciu moja twarz jest nawilżona, oczyszczona czuje się naprawdę świeżo komfortowo. Płyn jest naprawdę świetny zapomniałam dodać, że jest również bardzo wydajny.
    Zalety:
    • Skład w którym znajdziemy aż 96.6% składników pochodzenia naturalnego
    • Delikatny dla skóry
    • Nie szczype w oczy
    • Przebadany dermatologiczne
    • Usuwa nawet wodoodporny makijaż bez mocniejszego pocierania
    Wady:
    • Brak wad płyn idealny ❤️
    Agafii
    29 lipca 2024 o 10:08
    Świetny dla wrażliwej cery
    Z pewnością każdy z Was zna bądź chociażby słyszał o marce Biały Jeleń. ???? Mi ta firma kojarzy się z dzieciństwem, kiedy moja mama była zwolenniczką hipoalergicznych produktów. Z wielką ciekawością zaczęłam testować płyn micelarny nawilżający do skóry wrażliwej. Moja skóra reaguje zaczerwienieniem na wiele produktów i cenię te, które zapewniają mi bezpieczeństwo. Taki właśnie jest ten płyn micelarny. Mimo swojej delikatności, jest mocnym zawodnikiem. Z łatwością domywa nawet wodoodporny makijaż. Nie powoduje przy tym szczypania oczu, co jest ogromnym atutem. Produkt jest bardzo wydajny. Polecam Wam moje drogie Wizażanki wypróbować, jeżeli tak jak ja macie wrażliwą skórę, która potrzebuje szczególnej troski.
    Zalety:
    • Delikatność dla skóry
    • Skutecznie usuwa makijaż
    • Nawilża
    Wady: