Płyny do demakijażu

Eveline Cosmetics Łagodzący płyn micelarny do demakijażu oczu, twarzy i ust 5 w 1

Eveline Concentrated Formula Łagodzący Płyn Micelarny 400ml
Eveline
Łagodzący płyn micelarny
EVELINE Skoncentrowana Formuła płyn micelarny 400ml

• 5 października 2024 o 13:03
    Delikatny
    Mam cerę dość delikatną i wrażliwą w związku z czym różnie reaguję na płyny micelarne. Czasem potrzebuję czasu aby moją skóra przyzwyczaiła się do działania produktu, a czasem muszę oddać płyn w inne ręce ponieważ nie nadaje się dla mnie. W tym przypadku nie było takiego problemu. Moja cera od razu polubiła się z tym płynem, który jest bardzo delikatny, nie powoduje żadnych podrażnień ani alergii. Jest umieszczony w plastikowej, dużej butelce, jest bardzo wydajny. Ma typową wodnistą konsystencję i przyjemny delikatny zapach. Skóra jest oczyszczona, nie ściągnieta i przyjemna w dotyku. Idealny produkt na pierwszy etap demakijażu.
  • 10 września 2024 o 23:45
    oczyszcza i nie podrażnia
    Płyn micelarny 5 w 1 który nadaje się do twarzy, na oczy i usta. Jest to produkt jak pisze producent - kojący. Posiada ekstrakt z róży francuskiej i moją ukochana wodę różaną którą lubię często używać jako tonik do twarzy. Musze przyznać, że ten płyn micelarny od marki Eveline Cosmetics sprawdza się u mnie doskonale przy demakijażu okolic oczu, bo do tego mi on zwykle służy, pozbywam się nim makijażu z powiek, tuszu do rzęs i cieni. Usuwa makijaż i nie szczypie w oczy, a jestem posiadaczką wrażliwych oczu. Nie zauważyłam aby powodował zaczerwienienia , zawsze należy jednak szybko zmyć taki produkt wodą po demakijażu mimo wszystko. Płyn jest bezzapachowy, nadaje się do wrażliwej skóry, ma dobry skład . Bedę po niego sięgać w przyszłości bo dobrze się spisuje i jest bardzo wydajny, nie trzeba go dużo ani wacików . Polecam serdecznie .
  • 10 września 2024 o 23:08
    Rose Water
    Płyn zakupiłam w supermarkecie. Spodobała mi się plastikowa butelka z różowym płynem. Butelka ma plastikowe otwarcie z dziubkiem. Aplikacja na wacik jest łatwa, wystarczy wcisnąć płyn. Płyn jest przeźroczysty o lekkim pięknym kwiatowym zapachu - ma zapach mimo iż na etykiecie pisze bezzapachowy. Ja używam go zawsze rano i wieczorem. Jest idealny do zmywania makijażu, nawet wodoodpornego. Musze przyznać że po dłuższym czasie używania zauważyłam polepszenie kondycji mojej cery. Jest mniej zaczerwieniona, nie przetłuszcza się oraz znikają wszelkie niedoskonałości. Płyn przeznaczony jest dla skóry suchej, wrażliwej oraz naczynkowej czyli każda z nas może go posiadać w swojej kosmetyczce. Ja polecam :)
    Zalety:
    • Dostępność
    • Skóra po dłużej aplikacji jest odżywiona
    Wady:
    • Producent pisze że bezzapachowy, a jednak posiada przyjemny zapach.
    Inne
  • 4 kwietnia 2024 o 8:57
    Dobry płyn miceralny
    Ten znajduję się na drugim miejscu po moim ulubieńcu również tej samej marki, ten płyn również sprawił miłe wrażenie na mnie. Ładnie zmywa makijaż, bez problemu sobie radzi z makijażem dziennym, lekkie opory może stawić dość intensywny makijaż wieczorowy ,ale i tak ten płyn wyśmienicie sobie radzi ze zmywaniem makijażu. Cena jest bardzo atrakcyjna jak na taką pojemność więc warto wypróbować ten produkt. Mnie w dużej mierze zachęciła szata graficzna jak i fakt że z innego produktu tej marki byłam bardzo zadowolona ,więc postanowiłam wypróbować ten i się nie zawiodłam. Opakowanie bardzo ładne i zgrabne, buteleczka bardzo wygodna, wizualnie kolor różowy, piękne zdobienie kwiatowe. Produkt po użyciu nie pozostawia wysuszonej, brzydkiej cery, nie pozostawia również uczucia ściągniętej skóry, oczywiście zawsze po użyciu płynu myje twarz, ale tutaj po użyciu skóra ma przyjemną, naturalną strukturę, jest miękka i najważniejsze nie wysuszona. Polecam wypróbować.
  • 27 października 2023 o 11:04
    Jest super
    Kupiłam produkt , dlatego iż znajdował się na promocji w sklepie stacjonarnym Rossmann . I od pierwszego zakupu posiadam już trzecie opakowanie. Bardzo duże opakowanie, które u mnie starcza na około miesiąc-dwa. Idealny do usunięcia codziennego makijażu. Bez problemu pozbywa się całego makijażu, lekki problem pojawia się przy tuszu do rzęs. Ale wystarczy odrobinkę dłużej przytrzymać waciki na oczkach i problem znika. Bardzo leciutki, świetnie nawilża. Bardzo niska cena . Kupiłam za kilkanaście złotych. Dostępny w prawie każdej drogerii stacjonarnej jak i internetowej. Mój faworyt jak narazie jeśli chodzi o płyny micelarne. Nie podrażnia skóry.