Tusze do rzęs

Niuqi Magnetic Eyes, Length & Volume Mascara Tusz do rzęs

• 22 marca 2025 o 14:16
    Słaby efekt
    Kupiłam ten kosmetyk na promocji 1+1 w Biedronce więc jego cena wyniosła ok.10zł. Rzadko kupuje kosmetyki tej marki bo jakoś nie specjalnie wierzę że coś tak taniego , marketowego może być dobre. W przypadku tego tuszu miałam trochę racji. Używałam go niecały miesiąc i już mam dość . Dłużej się nie będę męczyć . Ten tusz nie daje mi zadowalającego efektu . Fakt ładnie rozdziela rzęsy dzięki silikonowej szczoteczce i przyciemnia je ale nie pogrubia, nie wydłuża. Efekt jaki osiągam po 2-3 warstwach jest zbyt delikatny jak na moje preferencje. Dla osób które lubią dzienny look może okaże się czymś fajnym. Niestety dla mnie jest są to wyrzucone pieniądze. Rano robiąc makijaż nakładam go i nakładam ale rzęsy nie wyglądają dobrze. Są słabo widoczne i nie nadają charaktery całemu make-upowi. Próbowałam coś z niego wyciągnąć ale ten produkt jest po prostu nie dla mnie. Jestem fanką mocnego makijażu więc ten tusz mi nie podpasował.
    Zalety:
    • idealnie rozdziela rzęsy, nie skleja ich i nie osadza się na nich zbyt grubo
    • przyciemnia
    • nie podrażnia oczu przy demakijażu
    • nie kruszy się w ciągu dnia
    • niska cena
    Wady:
    • Minus
    • słabo pogrubia i zbyt delikatnie wydłuża
    • mało wyrazisty efekt
    Aga1623
    20 lutego 2025 o 10:13
    Tusz do rzęs NIUQI
    Recenzja tuszu do rzęs NIUQI Magnetic Eyes Opakowanie i aplikacja Tusz NIUQI Magnetic Eyes wyróżnia się eleganckim i nowoczesnym designem opakowania. Szczoteczka została zaprojektowana w sposób ułatwiający precyzyjne nakładanie produktu, co pozwala na równomierne pokrycie każdej rzęsy. Konsystencja tuszu jest odpowiednia – nie za gęsta, co ułatwia aplikację i minimalizuje ryzyko powstawania grudek. Efekt na rzęsach Tusz skutecznie wydłuża i pogrubia rzęsy, nadając im wyrazistość. Już po pierwszej warstwie widać różnicę – rzęsy stają się dłuższe i gęstsze. Możliwość budowania efektu sprawia, że można uzyskać zarówno naturalny, jak i bardziej dramatyczny wygląd. Produkt nie skleja rzęs i nie tworzy efektu „pajęczych nóżek”. Trwałość i komfort noszenia Tusz jest trwały – nie osypuje się i nie rozmazuje w ciągu dnia. Jest również komfortowy w noszeniu, nie podrażnia oczu i nadaje się dla osób z wrażliwą skórą lub noszących soczewki kontaktowe. Sprawdza się zarówno w codziennym makijażu, jak i na specjalne okazje. Demakijaż Produkt można łatwo usunąć za pomocą standardowych środków do demakijażu, takich jak płyny micelarne czy olejki. Nie wymaga intensywnego pocierania, co zmniejsza ryzyko osłabienia rzęs. Podsumowanie NIUQI Magnetic Eyes to godny uwagi tusz, który spełnia obietnice producenta. Jego główne zalety to efekt wydłużenia i pogrubienia, łatwość aplikacji oraz trwałość. Stosunek jakości do ceny jest bardzo dobry, co czyni go świetnym wyborem dla osób szukających przystępnego cenowo i skutecznego tuszu do rzęs.
    Zalety:
    • Widoczne wydłużenie i pogrubienie rzęs
    • Trwałość – nie osypuje się i nie rozmazuje
    • Łatwa aplikacja i dobrze zaprojektowana szczoteczka
    • Nie podrażnia oczu
    Wady:
    • Może wymagać kilku warstw dla mocniejszego efektu
    • Dostępność może być ograniczona w niektórych sklepach