Tusze do rzęs

notino.pl
Delia Cosmetics New Look 3D Lashes pogrubiający tusz do rzęs odcień Black 12 ml
Delia New Look
Delia Cosmetics New Look 3D Lashes pogrubiający tusz do rzęs odcień Black 12 ml

Nasi użytkownicy zostawili 57 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Keijt
    18 stycznia 2025 o 16:15
    Najlepszy
    Bardzo dobry tusz w bardzo dobrej cenie. Robi efekt wow na rzęsach i jest trwały, nie osypuje sie. Ciężko go dostać stacjonarnie, akurat ja kupiłam e lidlu. Ale można zamówić go ze strony hebe
    saajko
    28 sierpnia 2024 o 9:49
    olbrzymia szczoteczka
    Ten tusz ma jedną, ale bardzo istotną wadę, a mianowicie tą wielką szczoteczkę, którą nie da się zaaplikować tuszu bez ubrudzenia się. Poza tym wszystko jest w porządku, mascara jest trwała, nie rozmazuje się, nie kruszy ani nie odbija w ciągu dnia, można nałożyć kilka warstw i uzyskać efekt sztucznych rzęs. Jednak sama aplikacja jest na tyle trudna i nieprzyjemna, że ja raczej już ponownie do tego tuszu nie wrócę.
  • 21 maja 2024 o 9:30
    Lepsza od Estee Lauder
    (wiem, że brzmi to niewiarygodne, ale mówię poważnie, tusz za paręnaście złotych jest lepszy od tego za 160 zł). Mamusia, robiąc zakupy w osiedlowej drogeryjce, została naciągnięta na tę maskarę. Pani ekspedientka zarekomendowała jej Dalię New Look 3D lashes, mówiąc że ciągle domawia ten egzemplarz, gdyż jest to jej kosmetyczny bestseller. Mamuś wzięła ją z myślą o mnie, bo sama, ze względu na swoje wrażliwe oczy, nie tuszuje rzęs. Przetestowałam i natychmiast stała się jedną z moich najulubieńszych maskar. Nawet nie trzeba było czekać, aż lekko przeschnie, by się nim zachwycić - choć dopiero wtedy, po kilku tygodniach od otwarcia, poznajemy pełnię potencjału mascar... New Look 3D jest czarny i błyszczący jak smoła. Nadaje pięknej definicji rzęsom, układa je w estetyczny równiutki wachlarz, wydłuża je, unosi i pogrubia. Nie obsypuje w ciągu dnia niezależnie od tego jak intensywnie trzepię rzęsami. :P przy aplikacji należy uzbroić się w patyczki higieniczne, bo prawdopodobne jest wykonanie sobie pieczątki na ruchomej powiece. Silikonowa szczoteczka w formie stożka wyśmienicie rozdziela rzęsy, docierając także do tych najkrótszych i najlichszych. Rewelacyjnie otwiera oko i pozwala na budowanie warstw - od świeżej, dziennej (ale wyrazistej!) aż po wieczorowy teatralny efekt. Krótko mówiąc: z daleka widać, że rzęsy są zaznaczone (i na dodatek można oszukiwać otoczenie, że użyło się w tym celu czegoś wysokopółkowego). Choć na początku byłam sceptycznie nastawiona do zakupu (bo przecież mam wystarczająco dużo maskar, których nie używam na co dzień), mimo wszystko zainteresowałam się minimalistycznym, ale bardzo ładnie prezentującym się opakowaniem. Za każdym razem gdy jej użyję, to jestem pod wrażeniem tej zasłony rzęs, jaka powstał. Nie mogę pojąć stosunku cena:jakość, ale absolutnie nie będę na to narzekać... ;D Wcale mnie nie dziwi, że w tej drogeryjce ciągle brakuje tego tuszu, bo jest (wy)kupowany hurtowo przez zadowolone klientki. Cieszę się, że Mama zdecydowała się na zakup, bo to... jedna z najlepszych maskar, jakie miałam na rzęsach! ♥️
  • 7 grudnia 2023 o 22:03
    Genialny tusz do rzęs
    Jeśli chodzi o tusze do rzęs jestem dość wymagająca - moje rzęsy są cienkie i rzadkie, więc niewiele maskar potrafi stworzyć na nich zadawalający efekt. Na ten moment Delia 3D Lashes to jeden z moich dwóch ulubionych tuszy, które zawsze dają mi efekt wow. To co jest według mnie wyjątkowe w maskarze 3D Lashes (poza świetną jakością w szokująco niskiej cenie) to efekt pięknego rozdzielenia rzęs. Bardzo wiele tuszy daje na moich rzadkich rzęsach efekt "pajęczych nóżek", co wygląda - delikatnie mówiąc - bardzo źle. W przypadku tuszu Delia, jego szczoteczka pozwala na pokrycie każdej rzęsy osobno, dzięki czemu nie dochodzi do ich zlepiania w nieestetyczne kupki. Sprawia to, że rzęsy wydają się gęstsze. Szczoteczka poza tym, że robi robotę w kwestii rozdzielania rzęs to jest również niesamowicie komfortowa w użyciu - niezbyt duża, dobrze wyprofilowana, elastyczna - naprawdę ciężko się nią pobrudzić czy przez przypadek zranić w oko. Maskara daje efekt pięknie pogrubionych i wydłużonych rzęs, które jednocześnie wyglądają bardzo naturalnie. Nie kruszy się, nie osypuje, wytrzymuje baaardzo długie godziny w stanie nienaruszonym. Jak dla mnie - tusz petarda.
    Zalety:
    • daje fajne pogrubienie i wydłużenie zachowując naturalny wygląd rzęs
    • genialnie rozdziela
    • trwała
    • bardzo wygodna szczoteczka
    • świetny stosunek ceny do jakości
  • 1 czerwca 2023 o 11:38
    Hit za kilkanaście złotych
    Uważam, że jakość tuszu jest rewelacyjna! Ponadto można go kupic za naprawdę niewielkie pieniadzę. Poniżej 20 zł. Tusz wytrzymuje cały dzień. Nie kruszy się. Ma bardzo sympatyczną szczoteczkę. Jest miękka dzieki czemu moje oko jest bezpieczne i wiem ze sie nie uderze przez przypadek. Mam bardzo wrażliwe oczy i plastikowe szczoteczki nieraz narządziły szkód. Tusz bardzo szybko tuszuje rzesy i wypełnia całe włoski Nie trzeba sie napracować aby uzyskać oczekiwany efekt. Uważam, że jest lepszy niż maybeline czy tez loreal :)
    Zalety:
    • wydłużenie
    • pogrubienie
    • trwałość
    • fajna szczoteczka