Pudry do twarzy

Revlon PhotoReady Translucent Finisher Transparentny puder prasowany

• 19 marca 2019 o 18:57
    Pewniak w mojej kosmetyczce
    Dostałam go w prezencie dwa lata temu i od tamtej pory jedyny puder rozświetlający, jakiego używam. Niestety nie matuje zbyt dobrze, jednak pięknie zachowuje się na cerze.
    Zalety:
    • piękne rozświetlenie
    • nie bieli
    • pięknie wygląda u osób o jasnej karnacji
    • trwały
    • w opakowaniu pędzelek i lustereczko
    Wady:
    • słabo matuje
  • 18 stycznia 2014 o 20:20
    matuje na krótko
    Minusy Matuje na krótko i bieli. Mam ciemną karnację, może dla osób o jaśniejszej cerze będzie ok. Plusy Opakowanie bardzo ładne, z lusterkiem, wygląda porządnie. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 27 lipca 2013 o 12:10
    Bardzo dobry!
    Kupiłam przy okazji innych zakupów mimo raczej złych doświadczeń z innymi kosmetykami z serii photoready (podkład się na mojej skórze zupełnie nie sprawdził) i nie żałuję, chociaż wydaje mi się, że podobnie jak w przypadku większości kosmetyków rozświetlających, wszystko zależy od cery. + Bezbarwny, nałożony pędzlem do pudru sypkiego w niewielkiej ilości nie zostawia żadnego koloru na twarzy (chociaż wydaje mi się, że ciemniejsze cery może rozjaśniać); + Delikatnie rozświetla zostawiając efekt \'zdrowej cery\' bez przesadnego błyszczenia i widocznych drobinek; + Utrwala makijaż i moja skóra pod nim mniej się przetłuszcza, ale raz-dwa razy dziennie wymaga użycia bibułki matującej (w moim przypadku to norma w przypadku pudrów matujących, więc jestem bardzo zadowolona); + Optycznie wygładza twarz, efekt jest bardziej widoczny w sztucznym świetle; + Nie zapycha i nie nasila problemów skórnych; + Ładne opakowanie z lusterkiem i pędzelkiem w sam raz do torebki; - Łatwo przesadzić z ilością; - Bardzo sypki, nie kruszy się, ale bardzo się rozsypuje i pyli podczas nakładania; Używam zamiast pudru sypkiego, nie na puder jako \'finisher\' i w tej formie się sprawdza, nawet w środku lata na mojej lekko mieszanej cerze. Polecam dla osób szukających delikatnego rozświetlenia bez płaskiego matu, chociaż mam wrażenie, że seria photoready wywołuje bardzo skrajne opinie :) Ja na pewno kupię ponownie i liczę, że w zimie będzie się sprawdzał jeszcze lepiej. Używam tego produktu od: 3-4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 22 września 2011 o 14:57
    Niestety
    O ile w świetle dziennym mniej więcej zdaje egzamin o tyle w świetle sztucznym/żółtym daje wrażenia twarzy widma. Mam jasną karnację,bardzo jasną ale ten puder sprawia że wyglądam niezdrowo biało/fioletowo. Nawet misterny makijaż oczu,ust nie rozwiązuje problemu. Dobrze że w świetle dziennym tak to się nie rzuca w oczy. Ale pieniądze zmarnowane. Nie pierwszy raz i nie ostatni... Używam tego produktu od: użyłam raz Ilość zużytych opakowań: ilość oczywista
    kitschx
    22 kwietnia 2011 o 14:18
    Nie polecam
    + wygładza i rozświetla skórę + wydajny + lusterko i pędzelek w opakowaniu + jasny, prawie biały odcień + dobrze kryje + nie ciemnieje na twarzy - niestety matuje tylko na 2 godziny (nie obejdzie się bez wielu poprawek w ciągu dnia...) - cena (np. puder elfa jest o połowę tańszy) Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: dwa