Pudry do twarzy

Bell 2Skin Pocket, Prasowany puder matujący

Bell 2skin Puder prasowany, 044
Bodyland.pl
Bell 2 Skin Pocket Puder matujący prasowany nr 042 natural 9g

Nasi użytkownicy zostawili 383 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Cysiaxo
    26 lutego 2025 o 17:34
    Taki sobie
    Bell 2Skin Pocket to kompaktowy, prasowany puder matujący, który sprawdzi się do codziennego użytku. Jego lekka formuła dobrze wtapia się w skórę, nie tworząc efektu maski. Zapewnia naturalne, satynowe wykończenie, które ładnie wyrównuje koloryt cery i wygładza drobne niedoskonałości. Świetnie sprawdza się do szybkich poprawek w ciągu dnia, a dzięki małemu, poręcznemu opakowaniu łatwo zmieści się w torebce czy kieszeni. Niestety, jego trwałość pozostawia trochę do życzenia – efekt matujący utrzymuje się stosunkowo krótko, szczególnie na cerze tłustej. Po kilku godzinach wymaga ponownej aplikacji, zwłaszcza w strefie T. Nie jest to więc produkt dla osób oczekujących całodziennej kontroli sebum bez poprawek. Mimo to, za swoją cenę jest całkiem przyzwoity, szczególnie dla osób z cerą normalną lub suchą, które szukają lekkiego pudru na co dzień.
  • 9 lutego 2025 o 15:19
    Matujący klasyk
    Pamiętam,że bardzo lubiłam ten puder za jego właściwości. Świetnie wygładzał i matowił moją skórę. Praktycznie przez cały dzień obyło się bez poprawek, tak dobrze wpływał na wygląd makijażu. Użyłam tego pudru chyba z kilkanaście opakowań i wiem,że za każdym razem byłam zadowolona. Puder jest drobno zmielony, mieści się w pudełeczku z lusterkiem. Pudełeczko jest z takiego mocnego i trwałego plastiku. Bardzo wygodne i komfortowe w użytkowaniu. Miałam kolor transparentny głównie. Nie nadawał on koloru mojej skórze, tylko ją matowił. Uważam,że to produkt, za którym warto się rozejrzeć. To jeden z tych produktów, które zawsze będę mile wspominać, gdyż efekty na skórze były bardzo zadowalające. Polecam serdecznie wszystkim
    Zalety:
    • Drobno zmielony
    • Idealnie matowi
    • Wspaniale wygląda na skórze
    • Komfortowe pudełeczko z lusterkiem
  • 1 lutego 2025 o 11:10
    Puder jest w porządku ale...
    Puder od bell jest wydajny, lecz po czasie zaczyna ciemnieć. Trzeba na to uważać, by nie pozostać też pomarańczowym. Myślę, że w niedużej ilości wygląda dobrze, ale trzeba uważać, by nałożyć go puszkiem? Raczej nie do każdego makijażu ;)
    Zalety:
    • Wydajny, Długo się utrzymuje,
    Wady:
    • Ciemnieje
  • 6 grudnia 2024 o 23:07
    calkiem ok
    Pudrow uzywam od moich poczatkow z makijazem, wczesniej siegalam po produkty z nizszej polki cenowej i tak przetestowalam wiekszosc szafy Bell z asortymentu, ktory znajdowal sie w biedronce. Kilka lat temu bylam naprawde zadowolona z tych kosmetyko i mysle, ze jest to swietna marka przy rozpoczeciu przygody z makijazem poniewaz te kosmetyki nie sa jakos mocno napigmentowane i nie zrobimy sobie nimi krzywdy. Cena produktu jest dosc niska wiec trzeba tez miec troszke nizsze wymagania ale musze szczerze pochwalic bo opakowanie produktu jest bardzo solidne a w srodku mamy nawet lusterko. Opakowanie jest lepsze od niejednego kosmetyku z wyzszej polki cenowej. Puder jest dobrze zmielony. Puder ma delikatna baze kolorystyczna wiec dodaje troche krycia dla podkladu. Z minusow to ten puder nie trzyma az tak dobrze matu, poprawki w ciagu dnia gwarantowane jesli przeszkadza nam wyswiecanie. -w zaleznosci od typu cery, ja mam sucha i nie bylo to az tak widoczne ale cery tluste powinny uwazac. Puder z pewnoscia przedluza trwalosc podkladu ale nie jest to efekt wielo godzinny. Wedlug mnie puder jest wporzadku ale dla mniej wymagajacych. Polecilabym zdecydowanie dla cery normalnej bez wiekszych problemow skornych. Dobry bedzie takze dla osob poczatkujacych poniewaz nie zrobicie sobie nim krzywdy.
  • 23 października 2024 o 22:02
    Jest tanio? Jest tanio. Jest dobry? Jest tanio
    Na puder Bell trafiłam w dyskoncie z robakiem w logo :-D. Od samego poczatku polubiłam sie z nr 041 transparent i przy nim zostaje (wczesniej próbowałam ciemniejszego i byłam jak marchewka) Puder jest wydajny - starcza na długi czas. Dobrze matuje chociaż po kilku godzinach trzeba lekkiego przypudrowania. Nie powoduje efektu maski, bardzo ładnie sie prezentuje. Kolor 041 dobrze współgra z matujacymi podkładami - nie wysusza, nie zmienia koloru podkladu (jedynie lekko rozjaśnia ale przy wykonturowaniu efekt minimalizuje się). Przynemny zapach. Dużym plusem jest lusterko oraz cena. Warto go kupować na promocji np. 1+1. Minus daje za brak gąbeczki ( kilka lat temu w każdym pudrze była dołączona gąbeczka).
    Zalety:
    • Wydajny
    • Dobrze matuje
    Wady:
    • Brak gąbki