Pudry do twarzy

Ecocera Banana Pressed Powder For Dry and Sensitive Skin Prasowany puder bananowy do skóry suchej i wrażliwej

ECOCERA Wkład Prasowany Puder Bananowy 10g
Ecocera Banana

Nasi użytkownicy zostawili 19 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 19 marca 2024 o 14:16
    Puder
    Kompletnie nie sprawdził mi się ten puder, ale to nie do końca jego wina. Po prostu kupiłam go w ciemno, nie zauważyłam tego dopisku że jest dla skóry suchej i wrażliwej. Być może dla takich skór się lepiej sprawdza ale dla mojej normalnej ale w kierunku tłustej niestety nie. Nie matuje, żeby był jakikolwiek efekt musze go nałożyć bardzo dużo a i tak praktycznie od razu skóra mi się świeci. Jest też bardzo podatny na kruszenie się, w połowie opakowania pokruszył mi się i jego używanie było totalnie niepraktyczne. Jedyne co mi się podoba to kolor. Bardzo pasuje do mojej ciepłej karnacji, ładnie się z nią stapia ale to jedyny z plusów. Niestety kosmetyk ten nie jest dopasowany dla mojej cery i na pewno nie wrócę do niego
  • 14 sierpnia 2023 o 1:29
    Koszmarek
    Ten puder nie robi kompletnie nic. Do tego zepsuje każdy makijaż, niezależnie od użytego podkładu - każdy się waży i ciastkuje. Matuje dosłownie na chwilę, ale strasznie wchodzi w pory i wysusza. Jest bardzo wydajny i ma przyjemny, delikatny zapach. Opakowanie mi pękło na zgięciu.
    Zalety:
    • delikatny zapach
    • bardzo wydajny
    Wady:
    • wysusza
    • wchodzi w pory
    • ciastkuje i waży każdy podkład
    • matuje na chwilę
  • 14 marca 2023 o 18:16
    No nie
    Stosowałam już pudry bananowe i zazwyczaj mi pasują, bo ładnie wpływają na koloryt. Mam mieszaną cerę i z opisu ten konkretny wydawał się idealny, do cery suchej, ale niby miał matowić. Spodziewałam się naturalnego efektu. Niestety produkt nie pachnie, miałam nadzieję na znajomą mi słodką nutę. Opakowanie bardzo szczelne, momentami ciężko mi się otwiera. W środku płaski puszek, ja jednak używam pędzla, mimo to jest wydajny. Żeby osiągnąć zadowalające mnie wykończenie trochę muszę się namachać. Skóra faktycznie przez pierwsze chwile wydaje się wygładzona. Nie zmienia koloru podkładu, nie rozjaśnia. Ale utrzymuje świeżość makijażu bardzo krótko. W pracy po dosłownie 3 godzinach wyglądam po prostu niechlujnie. Czoło świeci się nawet szybciej. Już rozumiem dodatek puszku do środka, po prostu producent wie, że niezbędne będą wielokrotnie w ciągu dnia poprawki. Ja jednak lubię wyszykować się rano i czuć pewnie przynajmniej pół dnia, a nie myśleć co chwilę o swoim wyglądzie. Z pewnością już nie kupię, był jednym z najsłabszych posiadanych przeze mnie.
    Zalety:
    • Naturalne wykończenie
    • Nie zmienia koloru twarzy
    • Wizualnie wygładza
    Wady:
    • Bardzo szybko się wyświeca
    • Twarz wygląda niechlujne po krótkim czasie po jego nałożeniu
  • 19 lutego 2023 o 12:28
    Ok
    Puder dostajemy w wygodnym i solidnym opakowaniu z gwarancją, że się nie otworzy. Do pudru dodana jest gąbeczka, ale rzadko z niej korzystam, bo zdecydowanie wolę pędzel przez co i wydajność jest mniejsza, bo puder bardziej pyli. Mam mieszaną cerę z tendencją do zaczerwienienia. Stosuję do strefy T i generalnie jest ok, choć matu nie trzyma. Mam tego świadomość, że to jest puder do suchej cery, więc nie obejmuję za to gwiazdki. Mat jest satynowy, puder jest dość wydajny, łatwo dostępny, często w promocji. Chętnie sięgnę po niego ponownie lub po jakiś inny puder tej marki. Nie powodował u mnie wysypu, podrażnienia, alergii.
  • 15 maja 2022 o 5:24
    Dobry puder z dobrym składem
    Puder bananowy znajduje się w ładnej kasetce z lusterkiem, które nie zniekształca co ważne, jest także gabeczka do aplikacji, ja akurat nie używam ale doceniam że jest. Sam puder ma żółty odcień i nie wyczuwam w nim zapachu. Używam go głównie do matowienia strefy T i z działania jestem zadowolona: puder nie tworzy efektu maski, dobrze matuje, nie zapycha i nie wysusza. Po paru godzinach twarz wymaga ponownego zapudrowania, ale u mnie to norma. Śmiało mogę polecić dla fanek bardziej naturalnego makijażu ;)