KWC I FORUM ROZDZIELONE - USTAW NOWE HASŁO KWC
Mydła, pasty i żele do mycia twarzy

Bielenda Professional SUPREMELAB Barrier Renew, Hydro-lipidowa emulsja do mycia i demakijażu z kompleksem bioaktywnych ceramidów

HOBB
Supremelab Hydro - lipidowa emulsja do mycia i demakijażu z KOMPLEKSEM BIOAKTYWNYCH CERAMIDÓW
Bielenda Professional SupremeLAB Barrier Renew Hydro-Lipidowa Emulsja do Mycia i Demakijażu Twarzy 200ml
Bielenda Professional Barrier Renew Hydri-lipidowa emulsja do mycia i demakijażu
notino.pl
Bielenda Professional Supremelab Barrier Renew hydro-lipidowa emulsja do mycia i demakijażu 200ml

• 5 / 5
    3 czerwca 2025 o 21:47
    Delikatna emulsja idealna dla wrażliwej skóry
    Hydro-lipidowa emulsja do mycia i demakijażu od Bielenda Professional to prawdziwe odkrycie w mojej pielęgnacji! Mam skórę wrażliwą, która łatwo ulega podrażnieniom, a ten produkt okazał się strzałem w dziesiątkę. Konsystencja jest lekka, aksamitna, łatwo rozprowadza się na skórze, a do tego pięknie się zmywa bez uczucia tłustości. Zapach jest subtelny, niemal niewyczuwalny, co dla mnie jest plusem, bo drażniące zapachy często mi przeszkadzają. Opakowanie wygodne, z pompką, co ułatwia aplikację. Po użyciu skóra jest miękka, odświeżona i nawilżona, bez uczucia ściągnięcia. Zawarte w emulsji ceramidy rzeczywiście wzmacniają barierę ochronną skóry, co zauważyłam już po kilku użyciach. Stosuję ją zarówno do demakijażu, jak i porannego oczyszczania, i w obu przypadkach spisuje się świetnie. Polecam szczególnie osobom z cerą wrażliwą, suchą lub odwodnioną – to idealny produkt do codziennej pielęgnacji.
  • 30 maja 2025 o 12:44
    Delikatna, ale skuteczna – idealna emulsja do skóry wrażliwej
    Używa od:próbka
    To zdecydowanie jeden z tych produktów, do których chce się wracać. Emulsja ma delikatną, kremową konsystencję, która sprawdza się zarówno rano, jak i wieczorem – świetnie radzi sobie z oczyszczaniem skóry oraz demakijażem, nawet tuszu do rzęs. Co ważne, nie pieni się, ale mimo to skutecznie usuwa zanieczyszczenia i resztki makijażu. Największym atutem tej emulsji jest jej łagodność – nie narusza naturalnej bariery hydrolipidowej skóry. Po użyciu skóra jest czysta, ale nie ściągnięta, tylko miękka, ukojona i nawilżona. To świetna opcja dla cer suchych, wrażliwych i skłonnych do podrażnień. Ogromny plus za skład – obecność bioaktywnych ceramidów wspiera regenerację i wzmacnia barierę ochronną skóry. U mnie emulsja sprawdziła się także w trudniejszych momentach – np. po zabiegach kosmetycznych czy w okresie przesuszenia skóry od ogrzewania. Konsystencja jest aksamitna i bardzo przyjemna w użyciu, a zapach subtelny i niedrażniący. Używam jej w dwuetapowym oczyszczaniu – jako pierwszy krok przed żelem – i jestem bardzo zadowolona z efektów. Brak pieczenia, ściągnięcia, zaczerwienienia – tylko komfort i ukojenie. Polecam każdemu, kto szuka delikatnego, ale skutecznego oczyszczania i dba o barierę hydrolipidową skóry.
  • 22 maja 2025 o 18:43
    Niezwykle delikatna
    Używa od:próbka
    Testowałam produkt jako posiadaczka cery mieszanej z tendencją do przesuszeń i zauważalnym spadkiem jędrności. Ta emulsja do mycia to dla mnie bardzo miłe zaskoczenie - jest aksamitna, kremowa, a przy tym skutecznie usuwa makijaż i zanieczyszczenia, nie naruszając bariery hydrolipidowej skóry. Po użyciu czuć komfort, żadnego ściągnięcia czy podrażnienia. Zapach subtelny, opakowanie profesjonalne i eleganckie. Mimo próbki oceniam ją jako bardzo wydajną - wystarcza niewielka ilość. Idealna na poranne i wieczorne oczyszczanie twarzy. Polecam osobom szukającym czegoś delikatnego, a jednocześnie skutecznego
  • 20 maja 2025 o 23:00
    Używa od:próbka
    Ocena: 5/5 Świetna emulsja dla wymagającej skóry – delikatna, skuteczna i odżywcza! Emulsję Bielenda Professional z serii SUPREMELAB Barrier Renew kupiłam z polecenia kosmetologa i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona! Moja skóra jest wrażliwa, sucha i często reaguje podrażnieniem na produkty do demakijażu – a tutaj pełne zaskoczenie: zero ściągnięcia, pieczenia czy zaczerwienienia. Konsystencja jest kremowa, aksamitna, bardzo przyjemna w użyciu. Emulsja doskonale radzi sobie z demakijażem – rozpuszcza podkład, korektor, nawet tusz (choć przy bardzo trwałym makijażu oczu lepiej wspomóc się dwufazą). Po zmyciu skóra jest czysta, miękka, nawilżona i komfortowa – nie ma uczucia „napięcia” czy potrzeby natychmiastowego sięgania po krem. Skład również zasługuje na pochwałę – bioaktywne ceramidy, które wspierają barierę hydrolipidową, to świetna opcja przy kuracjach dermatologicznych czy w pielęgnacji cery suchej i wrażliwej. Duży plus za brak drażniących składników i subtelny, niemęczący zapach. Używam zarówno rano, jak i wieczorem, w dwuetapowym oczyszczaniu. Świetnie sprawdza się też jako pierwszy krok przed żelem myjącym – nie zaburza bariery ochronnej skóry. Podsumowując: bardzo łagodna, ale skuteczna, nie podrażnia oczu, koi i nawilża, wydajna i warta swojej ceny. Na pewno kupię ponownie i polecam szczególnie osobom z cerą wrażliwą, suchą, atopową czy w trakcie kuracji retinoidami.
  • 5 / 5
    20 maja 2025 o 15:30
    mega kosmetyk must have
    Używa od:próbka
    najlepszy kosmetyk jaki miałam bardzo polecam po stosowaniu go zauważyłam ogromną różniczkę skóra jest nawilżona odżywiona opakowanie świetnie wygląda mój must have w ostatnim czasie serdecznie poleceń mam cerę skłonną do trądziku