Mydła, pasty i żele do mycia twarzy

Veoli Botanica Make It Clear, Mleczna emulsja oczyszczająca do twarzy

hairstore.pl
Veoli Botanica Veoli Botanica Make It Clear Mleczna emulsja oczyszczajaca do twarzy 200 ml
Bodyland.pl
Veoli Botanica Mleczna Emulsja Oczyszczająca do Twarzy 200ml
Veoli Botanica Make It Clear Mleczna emulsja oczyszczająca do twarzy 200 ml

azileiz
    29 października 2024 o 16:07
    Jak po Profesjonalnym Spa - Skóra Gładka jak Pupcia Niemowlaka !
    Czasem kosmetyk zaskakuje nas tak pozytywnie, że aż trudno uwierzyć w rezultaty. Tak właśnie było z Veoli Botanica Make It Clear – mleczną emulsją, która już po pierwszym użyciu wprowadziła moją skórę na nowy poziom pielęgnacji. Szczerze mówiąc, nie spodziewałam się, że delikatny produkt do mycia może przynieść aż tak spektakularny efekt. A jednak! Po jego użyciu skóra jest tak miękka i jedwabista, że przypomina skórę niemowlaka. Od pierwszego kontaktu, kremowa konsystencja emulsji delikatnie otula twarz, rozpuszczając makijaż i wszelkie zanieczyszczenia, a jednocześnie nie zostawia nawet cienia uczucia ściągnięcia. Skóra jest doskonale oczyszczona, ale nie tylko – wydaje się ukojona, odprężona, a co najważniejsze, niezwykle nawilżona. Zauważyłam, że moje policzki są miękkie i promienne jak nigdy wcześniej, a codzienne oczyszczanie stało się nie tylko rutyną, ale i przyjemnym rytuałem. Dzięki naturalnym składnikom emulsja działa delikatnie, nie podrażniając skóry. Zakochałam się w tym uczuciu czystości i miękkości, które zostawia – skóra wygląda zdrowo, a efekt ten utrzymuje się naprawdę długo. Make It Clear to produkt, który jest nie tylko przyjemny w użyciu, ale także sprawia, że twarz wygląda jak po luksusowym zabiegu spa. Jeśli szukacie delikatnego, ale skutecznego oczyszczenia, to ta emulsja powinna znaleźć się na Waszej liście "must-have"!
    Zalety:
    • doskonale oczyszcza
    • pozostawia skórę gładką i miękką w dotyku
    • skóra jest nawilżona
    • bez uczucia ściągnięcia
    • efekt pozostaje długo po zastosowaniu
    Ciabuka
    1 lutego 2024 o 16:16
    Przyjemność z demakijażu
    Przyjemna i delikatna emulsja która radzi sobie z każdym makijażem. Przyjemnie pachnie, nie wysusza i jest skuteczna do tego wydajna. Osobiście wolałabym plastikowe opakowanie.
    Zalety:
    • Zapach, delikatnośc, skuteczność
    Wady:
    • Szklane opakowanie
  • 20 października 2023 o 12:16
    Dobra emulsja.
    Emulsja ma bardzo przyjemny, relaksujący zapach. Dokładnie oczyszcza skórę, zmywa krem BB i SPF (przy kilkukrotnym umyciu). Nie podrażnia i nie uczula. Opakowanie. - Butelka szklana z pompką. Bardzo wygodna w użyciu. Duży plus. Działanie. - Skutecznie oczyszcza skórę. Nadaje się do dwuetapowego oczyszczania. Nie podrażnia i nie wysusza skóry. Bardzo dobrze zmywa się z twarzy, nie zostawia uczucia tłustego filtru na skórze. - Ma dodatek zapachu, skóry nadmiernie wrażliwe mogą być niezadowolone. - Nie zauważyłam nawilżenia skóry, ale produkt nie spowodował zaczerwienienia i przesuszenia. - Emulsja jest tak samo skuteczna w oczyszczaniu jak żel głęboko oczyszczający, jednak nie podrażniła skóry, tak jak zrobił to żel. Ma dużą konkurencję wśród produktów do oczyszczania twarzy, nie wiem czy kupię ponownie. Nie zachwyciła mnie niczym szczególnym, oferuje to samo co produkty innych firm. Jest to dobry produkt i wart uwagi.
    Zalety:
    • skutecznie oczyszcza, usuwa makijaż
    • nie podrażnia
    • posiada bardzo przyjemny zapach
    Wady:
    • producent obiecuje nawilżenie skóry, nie zauważyłam takiego działania emulsji.
    Drogeria Super-Pharm
  • 4 sierpnia 2023 o 16:09
    Zwiodłam się
    Moim zdaniem ta emulsja moze byc uzywana do pierwszego etapu pielegnacji zeby rozpuscic zanieczyszczenia i makijaż ( koniecznie domyś ją potem czymś lepszym) lub ewentualnie co kilka dni do porannego mycia. Dla mnie zbyt delikatna, wydaje się ślizgać po skórze bez odpowiedniego zmiękczenia jej. Lepiej wypada gdy stosuję ją na suchą ( a nie zwilżoną) skórę. Zdecydowanie za mocno perfumowana.
  • 1 czerwca 2023 o 8:57
    Świetna emulsja dla wrażliwych cer
    Emulsja znajduje się w wygodnej butelce z pompką, ma przyjemny taki kremowy zapach. Jest delikatna i aksamitnie kremowa. Łatwo rozprowadza się na skórze i delikatnie się pieni. Przynosi ulgę i ukojenie wrażliwej czy podrażnionej skórze. Bardzo dobrze usuwa resztki makijażu oraz kosmetyków do demakijażu, co dla mnie ważne nie szczypie w oczy. Po zmyciu pozostawia skórę miękką bez uczucia ściągnięcia. Bardzo ją polubiłam przede wszystkim za tą delikatność, której moja wrażliwa i naczynkowa na policzkach cera potrzebuje. Zdecydowanie warta polecenia i na pewno do niej nie raz wrócę.
    Zalety:
    • kremowa konsystencja,
    • delikatna,
    • nie szczypie w oczy,
    • bardzo wydajna,
    Wady:
    • dość wysoka cena, ale jest wydajna,