Serum do włosów

Wella Professionals Wet Stage, Velvet Amplifier Serum wygładzające

• 30 marca 2014 o 13:49
    zgodnie z obietnicami
    Mam włosy długie, proste, cienkie i delikatne. Serum do układania jest jednym z lepszych kosmetyków tego typu, jakich używałam. Generalnie linia Wella Prof. mi służy. Nakładam na wilgotne włosy, po czym układam przy pomocy suszarki. To jest u mnie warunek uzyskania optymalnego efektu. Przy wysuszeniu naturalnym włosy są lekko obciążone, przyklapnięte, ale to standard. Natomiast po użyciu suszarki efekt jest genialny - idealna gładkość bez odstających "antenek", aksamitna miękkość i dobre utrwalenie. Fryzura wygląda jak po ułożeniu u fryzjera. Nie wolno nakładać go za blisko skóry głowy, bo kończy się efektem tłustości i włosy nadają się tylko do mycia. Tak samo ważna jest ilość - u mnie jedna pomka, nie więcej, a mam włosy długie. Serum ma dobrą konsystencję, rozcieram w dłoniach i równomiernie wmasowuję począwszy od końcówek w górę. Zapach przyjemny, ale nie jest nachalny. Dla mnie bdb, nie mówie, że lepszych nie ma, ale uważam, że warto. I jeszcze jedno - wydajność ogromna przy małym i poręcznym opakowaniu. Używam tego produktu od: dłuuuugo, nie potrafię sprecyzować Ilość zużytych opakowań: kończę pierwsze
    JoankaL
    30 marca 2014 o 1:55
    Nic nie warty zbędnik
    Zakupiłam je pod wpływem chwili. Raz moja fryzjerka użyła tego serum modelując mi włosy po farbowaniu i podobał mi się efekt. Prawda jest taka że zawsze wychodząc od fryzjera podobają mi się moje włosy bo są świeżo po farbowaniu, ułożone, miękki, pachnące. Stosowałam według zaleceń producenta i efekt był żaden, włosy wcale nie były cudownie wygładzone ani nawet gładkie. Kombinowałam na wiele sposobów, nakładałam nawet na suche niemal włosy ale wtedy wychodziły zlepione strąki. Cena jest wysoka choć na all można zakupić go taniej. Cóż w moim przypadku to nietrafiony produkt. Na pewno plusem jest to że jest wydajny. Oddałam go koleżance której również nie zachwycił. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: częściowo zużyte pierwsze opakowanie oddane nowej właścicielce
    Corii
    22 marca 2012 o 13:23
    Rewelacja stylizacyjna
    Kupiłam owo serum bez przekonania, tylko dlatego, że to była nowość u mojego Sprzedawcy. Poza tym jako kosmetyk z silikonami obawiałam się przeciążenia włosów. Fakty zaś są takie, ze to jeden z lepszych kosmetyków do stylizacji włosów, z jakimi się zetknęłam. Nadaje niesamowity wręcz połysk włosom - jak po farbowaniu. Są one miękkie i od razu w zetknięciu serum niesamowicie podatne na układanie, coo przy moich prostych włoasach jest zaletą. Dodatkowo nie obciąża włosów. Jest wydajne!! Niby tylko 30 ml, a od jesieni używam, co prawda na przemian z cementem termicznym Kerastase, ale jednak używam. Do skutecznego wystylizowania włosów potrzeba odrobinę kosmetyku - coś wielkości maliny. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: jedno