Serum do włosów

Wella Professionals System Professional, Luxe Oil Eliksir odbudowujący do włosów

Wella SP LuxeOil Olejek Eliksir Odbudowujący 30ml
E-Glamour.pl
Wella SP Luxeoil Reconstructive Elixir olejek do włosów 100 ml dla kobiet
Wella Professionals Sp Luxe

Nasi użytkownicy zostawili 49 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 12 lutego 2025 o 14:58
    Co za s*it, Matko Bosko!
    Mam długie, proste i gładkie włosy, które można łatwo rozczesać palcami albo widelcem. Nie puszą się, nie plączą, w sumie nic im nie dolega, ale chciałam im dodać ekstra blasku, więc kupiłam ten olejek. Jako że kocham szampon i odżywkę z tej serii, to miałam także duże oczekiwania w stosunku do olejku. Pachnie równie pięknie jak szampon, wygodnie się go dozuje i nie obciąża włosów. Ale matko bosko, jak on mi poplątał te moje gładkie włosy ???? Ja nie wiedziałam, że coś takiego jest w ogóle możliwe. Włosy się posklejały i poplątały, jakbym potraktowała je lizakiem albo wytarła w nie ręce po wacie cukrowej. Zaczęły się puszyć i matowieć. Prawie płakałam przy rozczesywaniu. Trochę to jednak trwało zanim załapałam, że to ten olej tak je urządził. Szukałam przyczyn wszędzie, ale nie tam. W końcu odkryłam sprawcę tego bałaganu i od razu wyrzuciłam do śmieci. Włosy powoli zaczynają dochodzić do siebie, a ja zabieram się za testowanie innej marki.
    Zalety:
    • W sumie to nie ma znaczenia, bo olejek wyrządził moim włosom tyle szkody, że ładny zapach tego nie zrekomensuje.
    Wady:
    • plącze włosy
    • matowi włosy
  • 10 lutego 2025 o 19:14
    Przyjemny
    Olejek zamknięty w opakowaniu z pompką, która dobrze dozuje produkt. Konsystencja olejku jest raczej z tych gęstych. Piękny zapach, który pozostaje na dłużej. Dobrze nawilża włosy, odżywia i nabłyszcza. Wystarczy odrobina aby ujarzmić puszące się włosy. Produkt jest bardzo wydajny. Nie wysusza, nie oblepia włosów. Szybko się wchłania. Cena atrakcyjna
  • 25 lipca 2024 o 21:16
    Ukochany!!
    Olejek-eliksir występuje w bardzo ładnym opakowaniu. Produkt pięknie pachnie i idealnie wchłania się w włosy. Olejek potrafi z włosów pozbawionych blasku zrobić błyszczące i mięciutkie włosy. Idealnie je nawilża. Nie trzeba użyć go dużo, aby zdziałał cuda, wręcz zawsze nabieram go za dużo, bo to rzadko spotykane, żeby olejek działał cuda po tak małej ilości nałożenia go. Mam dopiero swoje pierwsze opakowanie a starcza mi już naprawdę na ponad rok. Poznałam go pierwszy raz przez moją mamę i jeszcze wtedy nie wiedziałam, że tak bardzo go polubie.
    Zalety:
    • zapach, włosy po użyciu olejku
  • 5 czerwca 2024 o 12:56
    Uwielbiam
    Jest to super olejek do wlosow który prześlicznie pachnie. Został mi on polecony u fryzjera i od razu go kupiłam! Zapach długo utrzymuje się na włosach, a końcówki po nałożeniu są super mięciutkie. Nie jest to Serum silikonowe więc nie nakłada się go przed prostowaniem. Najlepiej użyć go już po stylizacji wlosow. Jest bardzo oleisty, polecam nakładać po pół pompki na połowę strony wlosow na początek, żeby nie przesadzić, i zeby włosy nie wyglądały na tłuste. Mogę stwierdzić że produkt starcza na naprawdę długo. Każdy sie mnie pyta czym pachną moje włosy I gdzie kupiłam TO COŚ!!
    anna_ab
    26 lipca 2023 o 12:48
    Bardzo dobry wybór
    Wypróbowałam i kupiłam już parę razy. Jest to produkt, który na stałe u mnie zagościł. Ma przyjemną konsystencję, nie klei się, dobrze się rozprowadza, nie obciąża włosów i ma bardzo miły zapach. To jeden z najlepszych olejków, których używałam. Polecam!
    Zalety:
    • Przyjemny zapach i lekka konsystencja, nie klei się.
    Wady:
    • Nie jest to najtańszy produkt, jednak zdecydowanie warty zakupu i podejrzewam, że wyprzedza swoją jakością inne produkty, oferowane w podobnej cenie.