Serum do włosów

Isana 2 in 1 Intensive Jojoba Oil, Olejek do włosów

Nasi użytkownicy zostawili 489 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 16 kwietnia 2025 o 11:14
    Otula włosy
    Otulający olejek do włosów, sprawdza mi się jako serum nakładne na same końcówki włosów. Olejek bardzo dobrze zmiękcza końcówki , ułatwia rozczesywanie i bardzo ładnie pachnie co umila mi cały proces pielęgnacyjny. Bardzo fajna tania i ogólnodostępna opcja szczególnie dla osób z długimi włosami tzn np. dla mnie :)
    • dosepność
    • jakość
    • działanie
  • 15 kwietnia 2025 o 16:50
    olejek do wlosow
    Isana 2w1 z olejkiem jojoba to sztos za grosze. Lekki, nie obciąża, idealny na końcówki – włosy są miękkie, wygładzone i pachną delikatnie. Nie robi cudu, ale na co dzień sprawdza się świetnie. Serio, must have jak masz suche końcówki.
  • 6 kwietnia 2025 o 20:23
    Całkiem okej
    Olejek muszę przyznać, że jest całkiem spoko. Zapach jest fajny, choć nie idealny dla mnie. Konsystencja trochę tłusta, ale dzięki temu moje włosy nabierają ładnego blasku i miękkości. Cena też spoko, choć miałem już lepsze.
    Zalety:
    • Wydajny
    Wady:
    • Jest ciężki
    Kramara
    5 kwietnia 2025 o 20:31
    Ratunek dla wykruszających się włosów
    Używam tego olejku od ponad roku i naprawdę uratował moje włosy. Miałam duży problem z łamaniem się końcówek - były przesuszone, krusze i zniszczone. Próbowałam różnych produktów, ale żaden nie dał mi takiego efektu jak ten olejek. Dzięki niemu moje włosy nie kruszą się tak jak kiedyś , a ja nie muszę latać do fryzjera co miesiąc na ścięcie brzydkich końcówek. Jedyny minus to słaba termoochronna, mimo wszystko polecam każdemu.
    Zalety:
    • Ładny zapach
    • Dobra konsystencja
    • Nie pozostawia tak zwanych „tłustych włosów”
    Wady:
    • Słaba termoochrona
  • 4 kwietnia 2025 o 10:39
    Najlepszy
    Olejek do włosów marki Isana sprawdził mi się znakomicie. Moje włosy po umyciu są miękkie, nawilżone i wyraźnie wygładzone. Na plus zasługuje też piękny zapach, który otrzymuje się przez długi czas. Olejek dodatkowo chroni przed wysoką temperaturą np. Podczas suszenia włosów. Cena w porządku, kupię na pewno ponownie.

Zobacz także inne Serum do włosów