Serum do włosów

Isana 2 in 1 Intensive Jojoba Oil, Olejek do włosów

Nasi użytkownicy zostawili 495 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

qiniaaa
    10 maja 2025 o 22:12
    Hit za grosze
    Olejek do włosów Isana z olejem jojoba to bardzo przyjemny produkt drogeryjny, który pozytywnie mnie zaskoczył swoją skutecznością w codziennej pielęgnacji. Ma lekką konsystencję, która nie obciąża włosów, nawet tych cienkich czy przetłuszczających się u nasady, o ile stosuje się go z umiarem i głównie na końcówki. Zapach jest delikatny i przyjemny, nie utrzymuje się długo na włosach, co może być plusem dla osób wrażliwych na intensywne aromaty. Po jego użyciu włosy są wyraźnie gładsze, bardziej miękkie w dotyku i mniej się puszą, co szczególnie doceniam przy stylizacji. Dobrze sprawdza się zarówno na wilgotnych włosach po umyciu, jak i jako lekki wygładzacz na suche końcówki w ciągu dnia. Regularne stosowanie sprawia, że końcówki wyglądają na zdrowsze i mniej podatne na rozdwajanie. Choć skład nie jest w pełni naturalny i zawiera silikony, to właśnie one odpowiadają za natychmiastowy efekt wygładzenia i ochrony przed uszkodzeniami mechanicznymi. Produkt jest bardzo wydajny, wystarczy naprawdę niewielka ilość, by uzyskać pożądany efekt. Jak na swoją cenę sprawdza się bardzo dobrze i jest świetną opcją dla osób szukających niedrogiej, a skutecznej pielęgnacji do codziennego użytku.
    • efekt
  • 9 maja 2025 o 23:41
    TOTALNY HIT NA KOŃCÓWKI????
    Kupiłam chyba z dwa lata temu z polecenia na tik toku i to był strzał w dziesiątkę! Ten olejek jest bardzo ciężko dostępny, a marzę by tak nie było. Ma obłędny zapach, świetna konsystencję a jest dosłownie za grosze! Moje końcówki włosów chyba nigdy tak nie odżyły jak przy stosowaniu tego olejku, kiedyś używałam go regularnie, miałam przerwę i znów do niego wróciłam. Mam totalną obsesje! Używam go po umyciu włosów, po wysuszeniu, na noc i w ciągu dnia. Zapach czuć na kilometr a takiego nawilżenia na włosach chyba nigdy nie miałam. Jedyne czego pragnę w tym momencie to tego by już nigdy nie było o nim tak głośno, chcę go tylko dla siebie!
    Zalety:
    • Piękny zapach, genialne nawilżenie, wydajność bardzo duża - długo by wymieniać
    Wady:
  • 8 maja 2025 o 13:03
    Hit za grosze
    Ten olejek od Isany to moje odkrycie i absolutny hit! Używam go przed suszeniem– świetnie chroni przed wysoką temperaturą, a przy tym cudownie wygładza włosy. Po użyciu są miękkie, sypkie, błyszczące i wyglądają na naprawdę zdrowe. Nie obciąża, nie przetłuszcza, wystarczy dosłownie odrobina (mam wrażenie że się nigdy nie skończy) . Do tego śmiesznie niska cena – trudno o lepszy produkt w tej półce. Idealny na co dzień, zdecydowanie warto mieć go w swojej pielęgnacji!
    Zalety:
    • Chroni przed wysoko temperatura
    • Wygładza
    Wady:
  • 5 maja 2025 o 15:57
    Kocham
    Isana 2 in 1 Intensive Jojoba Oil to naprawdę przyjemny, budżetowy olejek, który pozytywnie mnie zaskoczył. Używałam go długość włosów przed suszeniem, po suszeniu (kiedy tylko mi się zachce ). Włosy po jego użyciu były bardziej miękkie, wygładzone i miały delikatny połysk. Nie obciążał ich, co przy moich cienkich, wysokoporowatych włosach jest dużym plusem. Zapach jest delikatny, nienachalny, a konsystencja lekka i łatwa do rozprowadzenia. Oczywiście nie daje spektakularnych efektów jak droższe, bardziej specjalistyczne oleje, ale jak na swoją cenę – naprawdę wypada dobrze. To solidny produkt do codziennego użytku, szczególnie jeśli szukasz czegoś niedrogiego i
    olshix_
    29 kwietnia 2025 o 12:29
    Stały produkt w kosmetyczce
    sana 2 in 1 Intensive Jojoba Oil to świetny produkt w niskiej cenie! Jest niezwykle wydajny – wystarczy dosłownie odrobina, by ujarzmić i wygładzić końcówki włosów. Olejek nie obciąża, nadaje włosom zdrowy blask i sprawia, że wyglądają na zadbane. To idealna opcja, jeśli szukasz skutecznej, a jednocześnie przystępnej pielęgnacji do codziennego stosowania. Zdecydowanie warto mieć go pod ręką!
    Zalety:
    • lekki, nie tłuści włosów

Zobacz także inne Serum do włosów