Cienie do powiek

Hean High Definition, Eyeshadow Poczwórne cienie do powiek

Nasi użytkownicy zostawili 74 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 maja 2022 o 23:16
    fantastyczny
    posiadam paletkę w kolorze 404 i przeznam szczerze, że jest rewelacyjna! Kolor bardzo intensywny do tego długo sie utrzymuje na powiece - nie spływa. Oczywiscie cienie aplikuje sie bardzo fajnie pędzelkiem i do tego nie spływa przy opadajacej powiece. Kupiłam go bez problemu w Hebe - cena była nawet ok - nie za wysoka bo akurat trafiłam na promocję. Dla mnie najważniejsze, że nie powoduje swędzenia oczu i uczulenia. Myślę, że jeszcze sięgnę po kolejne kolorki z tej firmy. Polecam!
    Zalety:
    • niska cena
    • łatwa aplikacja
    • mocny kolor
    • utrzymuje się długo
  • 29 grudnia 2021 o 1:47
    Świetne cienie
    Z marką Hean spotkałam się już dawno bo w 2007 roku i nie była to miłość od pierwszego wejrzenia. Pierwsze kosmetyki, które kupiłam to były lakiery do paznokci, które ciężko było wysuszyć i cienie do powiek, zostające na pędzelku, zamiast na powiece... Aaale! Wróciłam do tej marki kilka lat później i od tamtej pory, używam kosmetyków kolorowych tylko tej firmy. Cienie są świetnie napigmentowane, nie osypuja się, są bardzo trwałe. Obecnie posiadam trzy paletki z tej serii. Można nimi wyczarować makijaż na każdą okazję. Hean co i rusz mnie zaskakuje. ☺️
    • Szeroka gama kolorów
    • Świetna pigmentacja
    • Przystępna cena
  • 5 października 2018 o 11:58
    Polecam
    Posiadam odcienie 408 (zestaw beżu, jasnego i ciemnego brązu oraz bordowego). Cienie są miękkie, pigmentacja bardzo dobra, lekko się osypują. Beż i jasny brązowy (matowe) zużyłam w całości, zostało mi jeszcze trochę ciemnego brązu i bordowego (z lekkimi drobinkami). Idealne do kompletnego makijażu oka, na dzień i na noc.
    Zalety:
    • solidne opakowanie,
    • pigmentacja,
    • łatwość nakładania, rozcierania.
  • 27 czerwca 2018 o 10:10
    Dobra jakość za niską cenę.
    Szukając bazowego cienia do powiek wpadła mi w ręce oto paletka. Kolejny raz zaskoczyła mnie ta marka swoją jakością. Cienie bardzo dobrze napigmentowane jak za taką cenę dla mnie bomba. Jest jeden minus tej paletki cienie się strasznie osypują. Radzę najpierw wykonać makijaż oczu a później nałożyć podkład . Polecam serdecznie.
    Zalety:
    • Cena,
    • Pigmentacja,
    • Wydajność,
    Wady:
    • Osypywanie się
  • 9 maja 2018 o 21:49
    szara wersja
    miałam ta paletkę w odcieniach szarości i nigdy więcej, na oku robiły plamy i się transferowały na czoło, firmowa baza nie utrzymywała ich w ryzach, w dodatku zbierały sie w załamaniu oka.