Mam w swoim posiadaniu paletki nr:405 Hot Chocolate, 408 Coffee Twist oraz 404 Blue Jeans.
PLUSY:
+Opakowanie: Wygodne, proste i estetyczne. Wewnątrz znajdziemy dwustronny aplikator-gąbeczkę, dość porządny, ja jednak zdecydowanie wolę nakładać cienie pędzlami.
+Konsystencja:wydaje się być sucha, ale nie utrudnia to w żaden sposób aplikacji, trzeba być nieco bardziej ostrożnym przy najciemniejszych kolorach z palety, ale generalnie są łatwe w obsłudze.
+Pigmentacja! I to dotyczy wszystkich kolorów, z każdej używanej przeze mnie palety-nawet te jasne (beż/szarość/łosoć/biel) są intensywne i widoczne na powiekach. Kolory są żywe niezależnie od wykończenia-i te matowe, i te z drobinkami wyglądają fantastycznie, jak w opakowaniu. Za to ogromny plus, dzięki temu palety są uniwersalne, stworzymy z ich pomocą makijaż dzienny i wieczorowy.
+Dobrze się blendują, miewałam trudności jedynie przy palecie Blue Jeans i przy najciemniejszym, intensywnie niebieskim odcieniu, ale pędzle Hakuro sobie z nimi radzą doskonale.
+Niezwykle trwałe, bez bazy trzymają się cały dzień w niezmienionym stanie.
+Duży wybór kolorów, każda z nas dobierze coś odpowiedniego-mamy tutaj i neutralne palety w tonacji ciepłej i zimnej, i odcienie niebieskiego, fioletu, różu, zieleni, szarości.
+Przepięknie wyglądają na powiekach, maty są matami, satyny satynami, kolory i wykończenia są zdecydowane i nasycone.
+Nie zbierają się w załamaniach powieki.
+Nie uczulają, a jestem alergiczką.
+Nie powodują podrażnień.
+Są wydajne, moje palety mam od ponad dwóch lat!
+Niedrogie (między 16-19 zł, w zależności od sklepu/punktu).
+Łatwo dostępne, w punktach Hean, sklepach firmowych, stoiskach, drogeriach sieciowych i niesieciowych, marketach.
+Polski produkt!
MINUSY:
-BRAK!
Te cienie to mój absolutny hit-makijaż wykonany nimi jest żywy, intensywny, estetyczny, trwały, koleżanki myślą, że to pewnie jakiś Dior lub Chanel (bo gdzie Misska używa Hean!), a tu niespodzianka, bo nasza polska marka stworzyła istne cudo! Polecam po stokroć!
- Trwałość