WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Żele pod oczy

Phenomé Cooling Eye Puffiness Minimizer Lekki krem nawilżający i niwelujący oznaki zmęczenia

Phenome Cooling

• 25 lutego 2015 o 20:34
    Niee jestem zadowolona
    Nie jestem zadowolona z tego kosmetyku a pokładalam w nim nadzieję na znalezienie tego jedynego. Nie mam wymagającej okolicy pod oczami więc tym bardziej dużo nie potrzebował do tego miana. Zaskoczona najbardziej jestem moimi wczorajszymi obserwacjami. On zabarwia skórę! Zastanawiałam się od kilku dni dlaczego jak zmywam wacikiem okolice pod oczami to mam brązowy wacik ( a używam jedynie czarnego tuszu i eyelinera).. i odkryłam sprawcę. Krem zabarwia skórę. Mam nadzieję, że nie robiły mi się wcześniej te placki jak chodziłam na uczelnię do ludzi.. Specjalnego efektu nawilżenia nie widziałam, wręcz ściągnięcie pod oczami. Cieszę się, że kupiłam go na promocji, bo cena też nie jest niska a wręcz jest wysoka w porównaniu do efektów. Nie polecam! Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 standardowe
  • 17 stycznia 2015 o 14:15
    Jedno z nielicznych działajacych mazideł do oczu
    Kremik zamówiłam na promocji, skuszona niższą ceną i składem. Konsystencja jest aksamitna, nie zawiera alkoholu co jest dla mnie priorytetem, nawilża lekko, jednak nie jest to \'zmiękczenie\' skory i przytkanie efektu wazeliną, czy parafiną, a naprawdę odżywiona skora. Spełnia zadanie: cienie z dnia na dzien są coraz mniejsze, przestałam używać korektora :) i co najlepsze działa jak lek: efekty utrzymują się długo po odstawieniu, wiec teraz powracam do baaaardzo wydajnej buteleczki (15ml) raz na jakis czas w ramach kuracji. Jedyny minus to za słabe nawilżenie, przy mojej suchej cerze (jestem luszczykiem) chłonę preparat jak gąbka, fakt - efekt wygładzenia i pięknej okolicy oczu utrzymuje się kilka godzin, ale często by wzmocnić efekt zwieńczam wszystko kropelką oleju ze słodkich migdałów :) Polecam! Używam tego produktu od: 6mieś Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie 15ml
    domini2
    4 lipca 2014 o 18:23
    Zaskakująco słaby
    Lubię kosmetyki naturalne, więc z radością skorzystałam z promocji i jakiś czas temu kupiłam ten żel. Niestety, zawiodłam się. Mimo obietnic NIE nawilża, NIE wygładza NIE likwiduje obrzęków, NIE likwiduje cieni. Wchłania się za szybko, zostawia skórę ściągnięta, wcale nie czułam odprężenia i nawilżenia. Blisko 100zł to zdecydowanie za dużo jak za taki kosmetyczny bubel, po którym moja skóra wokól oczu jest w jeszcze gorszym stanie, zamiast w lepszym. Używam tego produktu od: Nie używam już Ilość zużytych opakowań: Jedno pełnowymiarowe nie do końca, bo żel jest kiepski
  • 28 listopada 2013 o 14:36
    Dobry, ale opakowanie beznadziejne.
    Najpierw byłam zachwycona. Krem świetnie się wchłania i naprawdę redukuje opuchliznę. Kiedy go nie używam, często budzę się z powiekami jak żaba, a podczas używania tego żelu mogłabym całą noc płakać, a i tak opuchlizny by nie było. Denerwował mnie wtedy jedynie dozownik. Ilość żelu, która była aplikowana wystarczyłaby na pokrycie twarzy (a kosmetyk do tanich nie należy). Schody zaczeły się, gdy zostało 1/3 kremu. Okazalo się, że ma fatalne opakowanie. Kremu po prosu nie dało się już wydobyć. Chyba rurka od aplikatora jest za krótka i nie dosięga dna. Jak ja się nagimnastykowałam, żeby coś z tego jeszcze wykorzystać! Szczególnie, że opakowanie jest szklane. To, że takie wydobywanie kosmetyku jest mło higieniczne, to już najmniejszy problem, większy, że jego po prostu nie da się wydobyć. Za to odejmuję 2 gwiazdki i nie kupię póki opakowanie nie zostanie zmienione.
  • 26 sierpnia 2013 o 13:08
    Straszny, po prostu straszny
    Jedyna zaleta tego żelu to wydajność, chociaż też zależy, ile go smarujemy pod oczy. Dalej same wady. - wadliwe opakowanie - prawdopodobnie tylko moje takie jest, ale tutaj ogromny minus dla firmy Phenome, ze zostałam takim obdarowana - nakretka odpada, dozownik dozuje za dużo kremu i po naciśnięciu rozchlapuje maź po całej łazience, w końcu rurka się przytyka i musimy wybierać żel własnoręcznie. Masakra. - zero efektów. Jakieś tam nawilżenie może jest, choć w sumie i niczego mogłabym nie używać i byłoby pewnie podobnie ;) Ani cieni, ani opuchnięć nie usuwa - nie ma co liczyć na efekty. -okropny zapach. Pachnie jakimiś chwastami, zielskiem, nie idzie wytrzymać tego smrodku. Straszny. -no i moja osobisty wada nr 1, dlatego na końcu ;), konsystencja. Mozecie używać tego zelu tylko wtedy, kiedy nie wychodzicie z domu i nie musiecie nałożyc na niego makijażu (podkładu, pudru, korektora). Wszystko wam sie inaczej zwałkuje,zrobią się wstrętne kluski i będziecie sie musiały zmywać i od nowa nakładać make-up. Kolor jest jakis dziwny - zółty, cielisty, na skórze niewidoczny. Ale okropne kluski robią się i bez makijażu - wystarczy, ze odrobinę za dużo go nałożycie. Nie polecam, strata pieniędzy i niepotrzebne nerwy. Używam tego produktu od: trzech miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 - 15 ml

Zobacz także inne Żele pod oczy