Tusze do rzęs

Christian Dior Diorshow Iconic Extreme Mascara Waterproof Wodoodporny tusz do rzęs

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 25 lutego 2018 o 15:09
    zawiodłam się.
    Jak za taka kultowa markę oczekiwałam o wiele więcej. Zacznijmy od tego, ze tusz miał być wodoodporny. Jako ze moje rzęsy są proste jak druty i skręt zalotki utrzymują jedynie maskary takiego typu oczekiwałam podkręcenia, pogrubienia i oczywiście wodoodporności. Podkręcenia brak, pogrubienie jako takie jest, do wodoodpornych ten tusz nawet nie powinien być przypisany (woda w składzie!!). Jakikolwiek kontakt z woda = efekt pandy. Moje rzęsy prostowaly się praktycznie od razu, pieniądze wyrzucone w błoto. Jedyne zastosowanie do jakiego się nadaje to jako 2 warstwa na prawdziwy, wodoodporny tusz - dzięki tej maskarze nie będzie nam się osypywał czy odbijał. Plus za bardzo eleganckie opakowanie, trwałość ok.
    ruda79f
    24 lutego 2015 o 20:50
    dobry
    szczoteczka rozdziela rzęsy i każdą z osobna maluje. jest baaaardzo trwały. Jednak gdy chce się nałożyc kolejną warstwę po wyschnięciu uprzedniej to nie da rady. psuje się cały efekt. rzęsy robią się nienaturalne takie jak u plastikowych kobiet. Jak na taką cenę spodziewałam się lepszego efektu. Używam tego produktu od: kilku mies Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 19 stycznia 2015 o 23:18
    Jestem na tak
    Tusz dostałam w prezencie i od razu sie w nim zakochałam. Piękne opakowanie które po wielu użyciach wciąż dobrze wygląda, szczoteczka która świetnie podkreśla i równocześnie rozdziela rzęsy, produkt długo się utrzymuje, nawet na drugi dzień wciąż nie szpeci ani sie nie sypie. Mini minus - ciężko sie zmywa. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: trzy
  • 28 lipca 2014 o 21:26
    Szału nie ma !
    Plus to tylko fajna , silikonowa szczoteczka i opakowanie charakterystyczne dla Dior\'a. Tusz kompletnie mnie rozczarował, ponieważ wysuszył si w trzy tygodnie, do tego nie mogłam go rozcieńczyć nawet DURALINE z Inglota. Żadnego szalu nie robił na rzęsach, wrecz je szpecił, bo po godzinie miałam efekt pandy. A co najgorsze bardzo cieżko go zmyć. Używam płyn dwufazowy z Lancome i nawet on sobie nie radzi ztym tuszem. Rozumiem, że wodoodporny tusz musi byc trwały, ale bez przesady. No i cena...litości. Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego, ostatniego!
  • 5 lipca 2014 o 9:19
    Nie wiem...
    Nie wiem - może trafiłam na jakiś wadliwy egzemplarz, bo tusze Dior zwykle dobrze się u mnie sprawdzają. Ten był po prostu straszny, za dużo nabierało się na szczoteczkę, sklejał rzęsy i oprócz tego praktycznie nic z nimi nie robił. Wielkie rozczarowanie... Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie