Babydream Natural, Waschbalsam Balsam do kąpieli

nafiyqa
    3 października 2012 o 20:35
    Średni
    Tak, jak i moje poprzedniczki używałam go wielofunkcyjnie: - do twarzy: dobrze zmywa makijaż, lekko wysusza twarz, - do higieny intymnej: nie podrażnia - do ciała: nie wysusza, dobrze się pieni Ale kupilam go przede wszystkim z zamiarem używania do mycia włosów. Niestety, nie sprawdził się: - wysuszył włosy (zapewne przez obecność nagietka i rumianku w składzie), - pozostawiał je tępe w dotyku, matowe, - plątał, odżywka była koniecznością a nie wymysłem, - męczący zapach. Dlatego jak dla mnie średniak. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: jedno
    emma-e4
    3 maja 2012 o 20:37
    genialny, do wszystkiego
    kupiłam go ze względu na małe opakowanie, choć miałam zamiar wziąć albo płyn do kąpieli zielony, albo niebieski żel z pompką ten okazał się tani i ma wygodną małą butelkę za 4 zł bodajże mam świetny żel do wszystkiego do twarzy - zmywa makijaż, także tusz, nie budzimy się z żadną pandą rano, do higieny intymenj - nie podrażnia do ciała - wydajny i delikatny do włosów - zmywa dobrze, choć plącze długie włosy, więc konieczna jest odżywka i to bez silikonów, bo on ich nie zmyje ogólnie - ładnie pachnie rumiankiem, jest gęsty, wydajny, świetnie się pieni skóra po nim nie jest nawilżona, na twarzy jest nawet dość ściągnięta, ale żel nie podrażnia, nie uczula, nie zaognia egzemy, wpływa też łagodząco na twarz wypróbuję też pozostałe żele w dużych butlach, ale ten pozostaje "do zapamiętania" na wypadek podróży, jest wygodny, mały i do wszystkiego Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: połowa 1 (bardzo wydajny)
    Chardon
    20 lutego 2012 o 19:51
    przyjemnie wielofunkcyjny
    Używałam tego żelu jako myjadła do twarzy, żelu pod prysznic i szamponu i we wszystkich trzech kategoriach spełnił swoje zadanie na piątkę. Żel do twarzy: + Radzi sobie ze zmyciem pełnego makijażu. + Nie wysusza. + Łagodzi podrażnienia, podgaja stany zapalne. + Nie powoduje wysypu pryszczy. Żel pod prysznic: + Na gąbce miło się pieni. + Skóra jest miękka i sprężysta. + Nie wysusza. Szampon: + Bez problemu zmywa oleje. + Włosy są lśniące i miękkie. Zapach ma neutralny, lekko kwiatowy. Szkoda, że nie ma opakowania 500ml :) Polecam, zwłaszcza na wyjazdy - mamy kosmetyk 3 w 1, w dodatku o takiej świetnej jakości. Używam tego produktu od: prawie pół roku Ilość zużytych opakowań: jedno
    kenia75
    19 lutego 2012 o 23:32
    WSPANIAŁY
    Cudowny kosmetyk, który znalazł wiele zastosowań w mojej rodzinie :) -dzięki mojemu synkowi. ZALETY: -dobry skład -ładnie myje -nawilża -nie podrażnia -dobrze się pieni -wydajny -ładna , wygodna butelka -cena ok WADY: może jedynie zapach-ale to kwestia gustu;) mnie nie powala ale i nie przeszkadza. Używam tego produktu od: 2 m-cy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 2
  • 30 stycznia 2012 o 11:20
    super
    Lepszy niż poprzednik, nie wiem na jakiej zasadzie, skład zmienił się tylko trochę. Idealny dla dziecka, do ciała i do włosów, ja też podkradam. Włosy (moje) po nim uniesione u nasady, skóra głowy oczyszczona znakomicie, tylko spora dawka odżywki niezbędna, bo trochę plącze włosy. Generalnie świetny produkt, chyba nie ma odpowiednika na rynku, przynajmniej nie w tej cenie :) Używam tego produktu od: starej wersji - od 4 lat, nowej - od 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: dwa