Odżywki do włosów

Tigi Bed Head, Moisture Maniac, Moisturizing Conditioner Odżywka intensywnie nawilżająca

• 1 marca 2014 o 13:55
    Brzoskwinka
    Używałam ją na zmianę z odżywką również tigi self absorbed i w sumie nie widzę między nimi większej różnicy. Bardzo ładny brzoskwiniowy zapach,dość dobra wydajność jednak zdecydowanie za wysoka cena!! Jako ,że odżywki zyskałam za grosze chętnie przetestowałam ale tak to w życiu nie dałabym za nie blisko 100zlł ;p Self absorbed działa jednak nieco lepiej ,gdyż włosy są miększe i bardziej nawilżone. Ogólnie włosy ładnie błyszczą,są lekkie. Bardzo fajna odżywka na co dzień dla mnie wymagających włosów. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 26 lutego 2012 o 14:39
    Tak!
    Fantastyczna odżywka. Nakładam na 15-25 minut pod czepek i ręcznik. Nie obciąża! Co jest świetne, ponieważ zwykle nawilżające i odżywcze maski obciążają moje cienkie delikatne kłaczki. Faktycznie nawilża, pozostawia włosy przyjemne w dotyku, miękkie i błyszczące. Wydajna, opakowanie mogłoby być jednak mimo to większe (najlepiej wielki słoik jak Tigi S-factor Serious Conditioner). Zapach ma powalać, ale tego nie robi. Ładnie pachnie, owszem, ale żadne cudo. Nie jest to moje KWC, bo brakuje mi efektu sypkich włosów. Więc maskowym faworytem jest nadal Fekkai Protein RX. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: jedno
    j_u_p_i
    20 stycznia 2012 o 17:27
    Nie zawiodłam się!
    To dobra odżywka. Mam raczej suche, sianowate włosyi ta odzywka naprawdę nawilża, włosy fajnie się układają, błyszczą, i pieknie pachną. Stosuję ją na zmianę z innymi odzywkami, dlatego mam nadzieję, że jej działanie nie mniejszy się. Cena regularna jest mocno przesadzona, ja dałam 29 zł więc nie jest tak źle. Średnio wydajna. Lecz ogólnie produkt godny polecenia! Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 24 grudnia 2011 o 0:54
    W miare przyzwoita
    Mam problem z ocenieniem tego produktu. Na poczatku bylam bardzo zadowolona z tej odzywki niestety z czasem zachwyt minol. PLUSY -swietnie nablyszcza -mily zapach -w miare wydajna -nie droga Minusem jak dla mnie jest to,ze z czasem odzywka przestaje spelniac swoje zadanie. Czylam tak jakby moje wlosy po prostu sie do niej przyzwyczaily. Poza tym,rozprowadza sie dosc ciezko na wlosach. Mam mieszane uczucia i raczej nie kupila bym ponownie,choc nigdy nie wiadomo:) Polecam spróbowac:) Używam tego produktu od: paru miesiecy Ilość zużytych opakowań: jedno opakowanie