Odżywki do włosów

Joanna Wygładzająca odżywka w sprayu `Jedwab`

• 27 lutego 2025 o 18:59
    Może być.
    Produkt zamknięty jest w wygodnym opakowaniu z atomizerem, który rozpyla przyjemną mgiełkę. Aplikacja jej jest bardzo prosta. Zapach ma taki jakby mydlany. Odżywka ułatwia rozczesywanie włosów. Przy regularnym stosowaniu włosy wyglądają nieco zdrowiej i są przyjemniejsze w dotyku. Jej cena jest niska.
    Sabi01
    20 grudnia 2024 o 15:45
    Dobra odżywka w niskiej cenie
    Jestem posiadaczką bardzo długich włosów z tendencją do puszenia i plątania, z tego powodu różnego rodzaju odżywki w sprayu są u mnie niezastąpione. Skusiłam się tym razem na tą od Joanny, ponieważ cena była śmiesznie niska. Jej formuła nie jest nadmiernie tłusta, nie obciąża włosów i jeśli stosujemy z umiarem nie spowoduje ich przetłuszczenia. Moje suche włosy bardzo polubiły ten naturalny efekt. Rozczesywanie przebiega bez zbędnego szarpania. Produkt jest wydajny i skuteczny. Delikatnie otula włosy nadając im przyjemnego orzeźwienia. Nie mam w zasadzie żadnych zastrzeżeń, jedynie zapach mógłby być ładniejszy. Według mnie jest to zapach mydlany i trochę mdły, ale po spryskaniu nim włosów jego intensywność zanika w krótkim czasie. Włosy po jej stosowaniu są świeże, gładkie w rozczesywaniu ale zachowują swoją sypkość - nie są ulizane.. Uważam, że ta odżywka z jedwabiem jest warta wypróbowania z uwagi na jej skuteczność i niską cenę.
  • 30 października 2024 o 19:32
    Całkiem fajna do rozczesywania.
    Odżywka ma mydlany zapach. Aplikacja jej jest bardzo prosta, gdyż atomizer nie zacina się i rozpyla przyjemną drobną mgiełkę. Produkt ułatwia rozczesywanie włosów. Przy regularnym stosowaniu włosy wyglądają nieco zdrowiej i są przyjemniejsze w dotyku.
  • 13 czerwca 2024 o 0:47
    Jak dla mnie świetna
    Kupiłam tą odżywkę jedynie ze względu na cenę, ponieważ była na wyprzedaży. Jednak napewno kupię kolejne opakowanie, bo dała radę moim suchym włosom. Po jej użyciu moje włosy już nie są takie suche i zdecydowanie lepiej się je rozczesuje. Polecam
    Zalety:
    • Szybkie działanie
  • 27 lutego 2024 o 8:46
    Taka sobie odżywka
    Lubię odżywki i olejki od Joanny ale ta ewidentnie nie bardzo działa na moje włosy. Używam ją po myciu i nie jest to jedwab taki jak olejek/ serum. Ta odżywka po prostu jest ale odżywienia na włosach jako takiego nie widać. Zapach nie jest przyciągający ale nie odpycha. Coś w nim brakuje. Jako produkt słaby pod względem wnikania we włos i odżywiana go.
    Wady:
    • Słabo wnika we włosy
    • Mało nawilżenia