Odżywki do włosów

Schwarzkopf Gliss Fiber Therapy, Odżywka ekspresowa do włosów przeciążonych

Schwarzkopf Gliss Kur Fiber Therapy Odżywka-Spray do Włosów Przeciążonych 200ml

• 19 sierpnia 2024 o 4:57
    Moje włosy nigdy nie wyglądały lepiej.
    Schwarzkopf Gliss Kur Fiber Therapy Ekspresowa Odżywka okazała się niezastąpionym wsparciem dla moich włosów, które były mocno przeciążone od koloryzacji i stylizacji. To, co wyróżnia ten produkt, to zaawansowana formuła z Omegaplexem, która skutecznie regeneruje zerwane wiązania wewnątrz włókien włosa. Już po pierwszym użyciu zauważyłam znaczną poprawę w kondycji włosów. Są one bardziej elastyczne, mniej łamliwe i odzyskały naturalny blask, który zanikł pod wpływem intensywnego stylizowania. Formuła odżywki jest niezwykle lekka i ekspresowa, co sprawia, że aplikacja jest szybka i bezproblemowa. Wystarczy nałożyć ją na mokre włosy i chwilę poczekać, a następnie spłukać. Produkt nie obciąża włosów, co jest ogromnym plusem, ponieważ często zmagam się z problemem oklapniętych pasm po użyciu odżywek. Po spłukaniu, moje włosy są wyraźnie gładsze i łatwiejsze do rozczesania, co znacznie ułatwia codzienną pielęgnację. Regularne stosowanie tej odżywki przynosi trwałe rezultaty. Omegaplex nie tylko naprawia uszkodzenia, ale również wzmacnia włosy, chroniąc je przed przyszłymi zniszczeniami. Z każdym użyciem widzę, jak moje włosy stają się coraz zdrowsze, bardziej odporne na uszkodzenia i bardziej lśniące. Efekt ten utrzymuje się dłużej niż po użyciu wielu innych produktów, co czyni ją wyjątkowym dodatkiem do mojej rutyny pielęgnacyjnej. Schwarzkopf Gliss Kur Fiber Therapy Ekspresowa Odżywka to doskonały wybór dla każdego, kto potrzebuje szybkiej, ale skutecznej regeneracji włosów przeciążonych zabiegami stylizacyjnymi i koloryzacją. Dzięki innowacyjnej formule Omegaplex, odżywka nie tylko poprawia kondycję włosów, ale także chroni je przed dalszymi uszkodzeniami. Lekka konsystencja i łatwa aplikacja czynią ją wygodnym produktem do codziennego użytku. Moje włosy nigdy nie wyglądały lepiej – są zdrowe, lśniące i pełne życia. Gorąco polecam tę odżywkę każdemu, kto pragnie przywrócić swoim włosom ich naturalną piękność i zdrowie!
  • 28 października 2023 o 21:03
    Ta odżywka uzależnia !
    Ta odżywka uzależnia ! To mój jak i mojej siostry must have ! Nigdzie się bez niej nie ruszamy. Używam naprzemiennie z innymi odzywkami w mgiełce firmy gliss kur! Ale ta chyba pachnie najładniej ze wszystkich ;) uwielbiam je !
    Zalety:
    • Zapach i sposób aplikacji
    Wady:
  • 19 stycznia 2022 o 20:16
    Całkiem fajna odzywka
    Odżywka pomaga w prosty sposób rozczesać splatane lub przesuszone włosy. Nie obciąża włosów, jest bardzo wydajna, ma przyjemny zapach. Chroni przed puszeniem i elektryzowaniem. Jeśli mam problem z rozczesaniem włosów po szamponie, czy odżywce, wtedy posiłkuje się tą odżywką w sprayu bez spłukiwania i jest ok.
  • 4 sierpnia 2021 o 12:45
    Jedna z lepszych
    Odżywek z firmy gliss kur używam już od bardzo dawna, i póki co jestem zadowolona. Odżywka ładnie wygładza, nadaje blask włosom. Używam produktu przede wszystkim przy prostowaniu lub lokowaniu włosów. Produkt świetnie się sprawdza szczególnie przy bardzo przeciążonych włosach zabiegami stylizacyjnymi, a także farbowaniem. Produkt jest łatwodostępny.
    • nadanie blasku
    • ochrona
    Drogeria Natura
  • 20 czerwca 2021 o 17:11
    Najlepsza z całej serii!
    Bardzo lubię używać tej odżywki zarówno na mokre włosy jak i na suche. Ułatwia rozczesywanie i powoduje że włosy są delikatne. Dosłownie przechodzą między palcami. Uwielbiam tego typu produkty. Odżywka ma dobry sklad. Aplikuje się ją bardzo wygodnie. Jeżeli chodzi o zapach to jest on delikatny. Utrzymuje się długo na włosach co jest ogromnym plusem. Moje włosy są kręcone z natury. Po użyciu odżywki mam wrażenie że produkt podkreśla dodatkowo ich skręt. Zauważylam że odżywka pięknie scala rozdwojone końcówki, jest ich zdecydowanie mniej. Polecam stosować całą linię. Tzn. odzywke i szampon. Jest to bardzo dobra oopcja dla osób, które mają suche włosy ze skłonnością do rozdwajania. Dodatkowo jest to fajna opcja, gdy chcemy odświeżyć fryzurę w trakcie dnia.
    • Nawilża
    • Ułatwia rozczesywanie