Róże do policzków

Diadem Róż do policzków

ILoveEC
    25 sierpnia 2017 o 21:36
    Fajny, ale trudno dostępny
    Róż ten ma dużo swoich plusów. Przede wszystkim będzie idealny dla kobiet, które dopiero zaczynają swoją drogę z różami. Zrobienie sobie nim krzywdy jest praktycznie niemożliwe, ładnie się rozciera i ożywia twarz. Do tego jest wydajny i taniutki. Utrzymuje na twarzy kilka dobrych godzin. Jednak nie jest odporny na upadki. Po pierwszym upadku pokruszył mi się, ale zdołałam go reanimować. Po przywróceniu mu stałej postaci używałam jeszcze kilka miesięcy. Jednak ponownie uległ wypadkowi i więcej go nie ratuję. Polecam ten róż kobietom, które boją się tego typu kosmetyków, ponieważ jest delikatny, ciężko przesadzić z ilością, Plusy: - ładny, delikatny odcień - nie tworzy plam - ładnie rozciera się - dość trwały - tani, wydajny Minusy: - trudno dostępny!! - zbyt kruchy
    asdii
    25 kwietnia 2016 o 22:59
    duże zaskoczenie!
    Bardzo pozytywnie mnie zaskoczył ten produkt. Dobrze się aplikuje, przyjemnie wygląda na twarzy, rozświetla. Jestem laikiem jeśli chodzi o makijaż ale z tym produktem nawet ja sobie radzę:) Nie potrzeba specjalnych zdolności, żeby odpowiednio go nałożyć i dobrze wyglądać. Minusem jest wydajność - w porównaniu z innymi różami (Bourjous czy Wibo), które posiadałam, bardzo szybko go ubywa. Gama kolorystyczna szeroka, każdy znajdzie kolor dla siebie.
  • 14 listopada 2015 o 22:06
    zauroczona:-)
    Ten róż to była taka moja nieplanowana zachciewajka w drogerii, a okazało się, że zdetronizował moich wieloletnich ulubieńców. Mam cudny kolor nr 4 Ponętna Róża. To prawdziwy głęboki róż, żaden landrynkowy, bez grama pomarańczy, czy brązu. No cudo, jeśli chodzi o odświeżenie twarzy. Opakowanie jest świetne, lekkie, kompaktowe. Róż trwały, pigmentacja niesamowita ale dla mnie jest ważne to, że mimo iż jest matowy to nie robi plam. Jestem zauroczona tym kosmetykiem:-) Używam tego produktu od: 1 meisiąca Ilość zużytych opakowań: 1 regularne
  • 21 stycznia 2014 o 17:24
    Niepozorny diament
    Posiadam odcień 01, satynowy chłodny jasny róż. Jestem blondynką o bardzo jasnej karnacji. + świetnie napigmentowany + kremowa konsystencja + szeroki wybór odcieni od połyskujących, przez satynowe, po zupełne maty + wydajny + świetnie pracuje z pędzlem, idealnie się rozprowadza + trwały - pracuję w szpitalu w oddziale gdzie nie mam czasu ani możliwości poprawki makijażu w ciągu dnia - dyżur zaczynam o 6 45, kończę o 19 i nadal jest widoczny na twarzy, może lekko wyblakły ale BEZ PLAM I SMUG. Używam tego produktu od: 3lat Ilość zużytych opakowań: ok 3
  • 12 listopada 2013 o 21:42
    Tak tak tak!
    Produkt kupiony za 12 zł w Drogerii Jasmin zupełnie przez przypadek. Szukałam bronzera W7 Honolulu, a wpadł mi w oczy róż Diadem w odcieniu brązu. PLUSY: -idealny do modelowania twarzy -ładna pigmentacja -zawiera drobinki , które mimo wszystko nie dominują w produkcie -poręczne, solidne opakowanie - różowi się kilka razy upadło w ferworze porannej zabawy z makijażem, a produktowi absolutnie nic się nie stało MINUSY: -dostępność ( nigdzie poza szczątkowymi produktami w Drogerii Jasmin nie widziałam tej marki ) - troszkę cena ( standardowe róże w mojej kosmetyczce to tylko i wyłącznie Bell, który kosztuje 6 zł ) Używam tego produktu od: wrzesień 2013 Ilość zużytych opakowań: 1/8