Pędzle do oczu

Kozłowski Pędzel skośny do brwi EB 507 Eyebrow Kolinsky 4

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 21 sierpnia 2014 o 15:42
    Dobry tylko przez pół roku.
    Nie polecam zakupu Kozłowskiego w rozmiarze 4 jeśli ktoś szuka pędzla, który ma posłużyć dłużej niż 6 miesięcy. Początkowo pędzelek spisywał się całkiem dobrze. Mimo iż był maleństwem, precyzyjnie można o nim było wymodelować brwi. Sprawdzał się zarówno przy cieniach "mokrych" jak i " suchych". Z czasem jednak włosie zaczęło być mało spójne i pojedyncze włoski odchodziły od całości. Nie nadawał się do podkreślania brwi. W roli pędzla do kreski też nie funkcjonalny, gdyż powstał efekt nieprecyzyjnej, poszarpanej kreski. Nie polecam. Używam tego produktu od: od lutego 2014 Ilość zużytych opakowań: Pędzel skośny do brwi - EB 507 Eyebrow-Colouring r. 4
    Nathi
    23 lipca 2012 o 16:52
    Nie spełnia moich oczekiwań
    Z pędzlem do brwi zawsze miałam problem. Nigdy nie mogłam trafić na odpowiedni. Wcześniej używałam pędzla z Vipery, potem Inglotowskiego 17TL, ale żaden z nich nie zadowolił mnie do końca. Jestem posiadaczką dość szerokich brwi i zawsze dbam aby wyglądały perfekcyjnie, ale ten pędzel mi w tym nie pomaga. Potrzebuję czegoś większego. Moim zdaniem ten pędzel nie do końca nadaje się do tego do czego został stworzony. Na pewno sprawdzi się jako narzędzie do malowania kresek, do tego już go przetestowałam. Zdaje egzamin, ale jednak wolę klasyczne pędzle do eyelinerów. Zacznę od plusów: +solidne wykonanie +dobra jakość włosia +nadaje się do eyelinera -włosie jest za miękkie (pędzel zbyt łatwo "kładzie" się na brwi i powierzchnia malująca automatycznie się zmniejsza -śliskie włosie słabo chwyta kosmetyk, trzeba nabierać cień częściej (rysunek brwi dodatkowo nie jest aż tak wyraźny) Minus jest tylko jeden, ale jest on bardzo istotny, gdyż to właśnie od rodzaju włosia zależy efekt i sam komfort używania pędzla. Potrafię tym pędzlem namalować to co chcę, jednak zajmuje mi to więcej czasu. *Oglądałam niedawno pędzel z Sephory i wydaje mi się że będzie dla mnie odpowiedni. Przede wszystkim jest większy, twardszy grubszy i ma włosie nieco bardziej szorstkie. Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 sztuka
  • 20 lutego 2012 o 21:02
    super
    Używam pędzla rozmiar 6 do cieni z paletki Catrice. Moim zdaniem najlepszy jest do miękkich produktów (nie sprawdził się przy twardym Brow shaper Clinique\\\'\\\'a). Jest precyzyjny, delikatny, włosie nie odstaje na boki. Rączka jest długa, ale wygodna. Swój mam juz kilka lat i nadal mi dobrze służy. Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: jeden

Zobacz także inne Pędzle do oczu