Rozświetlacze

Inglot AMC, White Highlighting Powder Puder rozświetlający w kompakcie

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 15 lipca 2015 o 11:31
    Dobry, inny niż reszta
    Fajne jest to że jest biały:) Daje to ciekawy efekt. Niestety trzeba umieć go używać. Jestem zadowolona, używam od dawna na większe wyjścia bo daje konkretny specyficzny efekt. Na co dzień zdarza mi się nim przelecieć łuk brwiowy i dodać coś do makijażu oka. Mam go od dawna, właśnie zaraz będę musiała się z nim pożegnać. Opakowanie bardzo fajne, przetrwało naprawdę dużo:) Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jedno całe
  • 13 kwietnia 2015 o 15:25
    Ciągle szukam tego idealnego.
    Jest dobry, lecz to jeszcze nie jest idealny produkt. \\n \\nOPAKOWANIE: \\n \\nJest spore, ale eleganckie. Napis nie ściera się. Myślę że to ważne jeśli masz 10 takich samych pudełeczek różnych firm :D \\n \\nKOSMETYK: \\nJest to prasowany biały puder. Teoretycznie 9 gram to dużo, jednak w tym przypadku nie jest on wydajny. Niezależnie w jakiej kolejnosci sie go nakłada i jakim pędzlem, połowa zostaje na twarzy, a połowa się osypie. \\n \\nZAPACH I UCZULANIE: \\n \\nMa bardzo delikatny zapach kredy. W moim przypadku nie uczula. \\n \\nZALETY: \\n- opakowanie. \\n-oprócz transparetnego białego koloru, zostawia na skórze mieniące się drobinki co wzmacnia efekt ale jednocześnie nie daje dramatycznego efektu. \\n-trudno jest z nim przesadzić. \\n \\nWADY: \\n- jest mało wydajny. Mam go od kwietnia 2014 lub trochę później, ale stosowała go max 4 razy w miesiącu a teraz jest na wykończeniu, więc raczej nie nadają się dla osob które chcą go stosować codziennie. \\n \\n- nie dość że nabiera sie go dużo, to jeszcze połowa z pędzla się marnuje i osypuje. \\n \\n- Cena. Dałam za niego około 40 złotych w sklepie Inglota, a za taką cenę już bym wymagała nieco więcej jak nieosypywania się jak i dłuższą trwałość aplikowanego produktu na twarz (3-4 godziny to max, potem już się wchłania) \\n \\nPODSUMOWANIE: \\n \\nNie znalazłam sposobu na ten kosmetyk żeby tak się nie marnował. Mam bardzo mieszane uczucia, bo naprawdę rozświetla bez dramatycznego looku, trudno z nim przesadzić, ale tyle się go marnuje...
    Methea_
    10 września 2014 o 11:37
    Geniusz! - profesjonalista
    Zużywam już chyba 5 opakowanie i powiem krótko - jest to jeden z najlepszych profesjonalnych rozświetlaczy na rynku i każdy komu polecę jest tak samo zachwycony (w szczególności koleżanki wizażystki - a to chyba o czymś świadczy) \\n \\n- drobno zmielony - nie zawiera ani drobin ani brokatu \\n- odbija pięknie światło ale się nie świeci \\n- rozjaśnia wybrane partie twarzy \\n- nałożony np w bruzdach czy zmarszczkach optycznie ej spłyca \\n- nadaje się nawet do dojrzałej cery bo nie podkreśla zmarszczek! \\n- uniwersalny do każdego typu cery w każdym kolorze \\n \\nNie widze żadnych wad, na dodatek firma wypuściła wersję w kasetce magnetycznej wielokrotnego użytku na wymienne wkłady - rewelka!
    lotka1
    14 sierpnia 2014 o 17:27
    szkoda pieniędzy
    Niestety dokładając 20 zł można mieć znacznie lepszy rozświetlacz niż ten np. The Balm. Kosmetyk rozświetla na 15 min, potem jest praktycznie nie widoczny na twarzy - nie ma go (jest nietrwały). Ponadto nie daje najbardziej porządanego przeze mnie efektu rozświetlenia tzw. tafli. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: jedno opakowanie
    izkaj6
    28 listopada 2013 o 20:40
    może być
    Długo zastanawiałam się nad zakupem, bo jednak trochę sporo kosztował. To mój pierwszy rozświetlacz i nie chciałam wydawać dużo pieniędzy, no ale zdecydowałam się. \\n+ pięknie rozświetla kości policzkowe, subtelnie, bez nachalnych drobinek \\n+ można nakładać pędzlem jak i palcem \\n+ bardzo eleganckie opakowanie \\n \\n- trochę nietrwały, ale to być może wina mojej mieszanej cery \\n- nie nadaje się za bardzo do rozświetlania oka - wg mnie jest za mało widoczny i ciężko nim zbudować wyraźniejszy efekt \\n- mało wydajny - używam rzadko, ale jednak widać zużycie \\n- pyli się \\n \\nRaczej nie kupię ponownie. O ile w ogóle będę kupowała rozświetlacz, to raczej zbędny kosmetyk dla mojej cery, która po kilku godzinach i tak się świeci.