Rozświetlacze

Glam Shop GlamPOP, Rozświetlacz do twarzy (różne rodzaje)

Nasi użytkownicy zostawili 22 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 19 czerwca 2023 o 17:59
    Przereklamowana celebrytka
    Na wstępie zaznaczę, że uwielbiam produkty Glam Shopu. Nie ukrywam, że szczególną sympatią darzę wszelkie błyski. Na ten rozświetlacz czaiłam się już kilka razy, ale za każdym razem Celebrytka była wyprzedana. W końcu upolowałam! I okazała się być ogromnym rozczarowaniem... Produkt jest bardzo przeciętny, błysk na pewno nie dla srok. Nakładany na mokro daje się trochę zabudować, ale na zastygający podkład czy lekko przypudrowaną twarz niestety najzwyczajniej w świecie się nie przykleja. Nawet nałożony na mokro jest nietrwały i szybko się ściera. Jego największym minusem jest jednak to, że mimo jasnego odcienia na jasnych karnacjach wybija się na ciemno, gdy nie odbija się od niego światło. Ocenę 2 daje chyba z sentymentu do marki...
    Wady:
    • kiepsko się transferuje, nierównomiernie się rozkłada
    • za ciemny dla jasnych karnacji
    • mało instensywny
    • nietrwały
    • szybko się ściera
  • 15 maja 2023 o 20:35
    Delikatnie rozświetla
    Nie pamiętam jaki mam kolor, ale jest bardzo delikatny. Dla mnie to zaleta, bo nie jestem mistrzynią makijażu i raczej łatwo zrobiłabym sobie krzywdę czymś mocniejszym. Tutaj mam efekt delikatnego rozświetlenia po nałożeniu jednej warstwy pędzlem. Są drobinki, w moim odczuciu dają miły, nienachalny efekt. Nic mi się nie sypie z twarzy w ciągu dnia. Rozświetlacz wygląda pięknie również na powiekach i na dekoldzie. Łatwo się dokłada, efekt jest wtedy bardziej wyrazisty. Dla mnie super codzienniak.
    Zalety:
    • Delikatny efekt
    • Wydajny
    • Przyjemny w użytkowaniu
  • 24 stycznia 2022 o 7:27
    Moje ulubione
    Uwielbiam błyskotki wszelkie z glam shopu. Super się mienia, są bardzo wydajne chociaż kruche i mi się jakby rozwarstwiają i z produktu sprasowanego robi mi się produkt sypki dlatego zawsze trzymam je z opakowaniu w którym do mnie przyszło i nie przenoszę ich do magnetycznej palety. Upadku te produkty tez nie przezywają i od razu się rozsypują. Ale sam rozświetlacz jest piękny !!! Świetnie wyglada na skórze można go dokładać, używam go tez jaki cienia i sprawdza się perfekcyjnie
    Zalety:
    • Wygląd
    • Wszechstronność
    • Błysk !!!
    Wady:
    • Miękki
    • Rozwarstwia się i z produktu sprasowanego robi mi się sypki
  • 21 stycznia 2022 o 17:19
    o taaak !
    bardzo lubie ich rozswietlacze mozna miec delikatny efekt badz zaszelec i pieknie blyszczec mozna tez dac go troszke na powieke i pieknie sie prezntuje oko wyglada na wypoczete i ladnie wyglada przy tym caly makijaz
  • 17 kwietnia 2020 o 17:00
    Tragedia
    Rozświetlacze z glamshopu są bardzo mocno zachwalane więc spodziewałam się czegoś super. Tymczasem strasznie się zawiodłam. Wybrałam odcień celebrytka, który jest całkiem ładny (ale niestety tylko w opakowaniu). Przede wszystkim na pędzel nabiera się praktycznie sam brokat, co było dla mnie dużym zaskoczeniem. A jeśli nawet uda nam się coś więcej nałożyć, to niestety znika to po bardzo krótkim czasie. Słyszałam już, że nie tylko ja miałam ten problem. Dla mnie ten produkt nie ma zalet. Porażka