Rozświetlacze

Paese Paese x Cocolita, Dewy Sunrise Highlighter Rozświetlacz

PAESE x Cocolita Rozświetlacz Dewy Sunrise

Nasi użytkownicy zostawili 108 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 14 marca 2024 o 10:06
    Bardzo aksamitny ,nie robi plam.
    Rozświetlacz jest zamknięty w tekturowym opakowaniu na magnes, bardzo aksamitny, dobrze napigmentowany, bardzo łatwo nabrać go na pędzel i się nie sypie. Kosmetyk bardzo ładnie wygląda na skórze i czyni ją promienną, trzyma się na skórze praktycznie przez cały dzień, ma w sobie 89% składników pochodzenia naturalnego, jest trwały, daje efekt satynowej tafli z niewielkimi drobinkami, nie robi plam, nie podkreśla porów, czy zmarszczek.
  • 19 stycznia 2023 o 14:55
    Przepiękny rozświetlacz na każdą kieszeń
    Jeśli miałabym wybrać kilka kosmetyków do makijażu, bez których nie mogę się obejść, to rozświetlacz byłby jedną z pierwszych pozycji na liście. Uwielbiam i wręcz kolekcjonuję rozświetlacze, bo dodanie blasku skórze od razu ją ożywia, upiększa - no kocham ten efekt <3 Rozświetlacz Dewy Sunrise, jak cała seria Show Your Wildness, jest zamknięty w tekturowym, dobrej jakości opakowaniu na magnes. Opakowanie jest lekkie, zgrabne, nie zajmuje dużo miejsca, dlatego chętnie zabieram go ze sobą na wyjazdy. Produkt ma pojemność 9g, więc całkiem sporo tym bardziej, że jego cena to 34,90zł - według mnie każdy może sobie na niego pozwolić. Konsystencja rozświetlacza bardzo mi odpowiada, jest pod palcami aksamitny, dobrze napigmentowany a jego blask można stopniować od delikatnego, po naprawdę mocny, wręcz lustrzany. Ja lubię mocne rozświetlenie niczym sroka i jestem zachwycona jego wyglądem na skórze. Pięknie odbija światło dając taflę bez widocznych drobinek. Jego kolor jest złoto-szampański i nawet na mojej dość jasnej skórze wygląda bardzo dobrze a na opalonej latem będzie wyglądał bosko <3 Nie mam pewności czy na bardzo jasnej skórze nie będzie się odznaczał, ale przy mojej ciepłej skórze na poziomie kolorystycznym 51 Healthy Mix nie przyciemnia mnie i nie odcina się. Łatwo nabrać go na pędzel i dobrze chwyta się skóry a z jego rozblendowaniem nie ma najmniejszego problemu. Zauważyłam też, że podczas nabierania na pędzel praktycznie się nie sypie. Uwielbiam rozświetlać nim policzki, centralną część twarzy i pięknie wygląda aplikowany na powieki jako błyszczący cień. To dobra błyskotka do takiego szybkiego, dziennego makijażu, która nadaje skórze świeżości i piękny, zdrowy blask. Latem na pewno będę rozświetlać nim obojczyki i ramiona, bo daje taki równomierny, czysty błysk, który już teraz widzę oczami wyobraźni jak odbija się w słońcu :) Czy polecam rozświetlacz Dewy Sunrise? Oczywiście! To produkt, który cudownie wygląda na skórze i czyni ją promienną i zdrowo rozświetloną. U mnie trzyma się na skórze praktycznie przez cały dzień. Dodam też, że marka postawiła na lepszy skład, ponieważ aż 89% składników jest pochodzenia naturalnego. Lubię wspierać polskie marki i tu Paese jakością produktu nie zawodzi. Jeśli ktoś zastanawia się nad zakupem to warto, na pewno posłuży na długi czas <3
    Zalety:
    • piękna, złoto-szampańska tafla bez widocznych drobinek
    • aksamitna formuła, która łatwo się aplikuje
    • podczas nabierania na pędzel nie osypuje się
    • ma dobrą pigmentację
    • intensywność blasku można budować
    • cera wygląda na promienną i zdrowo rozświetloną
    • świetnie sprawdza się nie tylko jako rozświetlacz na policzki i centralną część twarzy, ale i jako błyszczący cień do powiek a latem bosko będzie wyglądał na obojczykach i ramionach
    • 89% składników pochodzenia naturalnego
    • trwały
    • wygodne, lekkie opakowanie zamykane na magnes
    • cena na każdą kieszeń
  • 13 stycznia 2023 o 23:21
    Jestem zadowolona
    Rozświetlacz zamknięty jest w lekkim, tekturowym opakowaniu. Ma ciepły, złocisty odcień. Trzeba uważać ponieważ jest mocno napigmentowany ale można łatwo stopniować efekt rozświetlenia zgodnie z upodobaniami. Daje efekt satynowej tafli z niewielkimi drobinkami. Łatwo się rozprowadza i blenduje, nie robi plam, nie podkreśla niedoskonałości.
    darknee
    12 stycznia 2023 o 0:02
    Bardzo przystępny i łatwy w aplikacji rozświetlacz
    Rozświetlacz jest po prostu piękny. Zarówno w swojej podstawowej formie - do twarzy, jak i również jako cień do powiek. Zapewnia naturalny blask i przede wszystkim MOŻNA GO STOPNIOWAĆ. Jest neutralny więc sprawdzi się na każdej karnacji. Można go z powodzeniem nakładać palcami jak i pędzlami do tego przeznaczonymi Polecam gorąco.
  • 11 stycznia 2023 o 22:27
    Naturalne rozświetlenie, piękny efekt na skórze
    Rozświetlacz wygląda trochę niepozornie, a daje zaskakujący efekt na skórze. Pięknie rozświetla, ale drobiny nie są duże więc z pewnością nie podkreśla porów, czy zmarszczek. Nakładam go nie tylko na kości policzkowe, ale często również jako cień do powiek, czy pod łuk brwiowy oraz łuk kupidyna. Ten, jak i pozostałe kosmetyki Paese x Cocolita jest bardzo uniwersalny, trudno z nim przesadzić, chociaż ładnie i bezproblemowo można stopniować intensywność rozświetlenia. Przy tym jest to wydajny kosmetyk i choć używam go namiętnie, to widzę, że posłuży mi na długo! Duży plus również za bardzo dobrą trwałość.