Tusze do rzęs

Catrice Lashes to Kill, Volume Mascara Waterproof Wodoodporny tusz do rzęs pogrubiający

notino.pl
Catrice Wodoodporny tusz zwiększający objętość rzęs - Lashes To Kill Waterproof Volume Mascara Wodoodporny tusz zwiększający objętość rzęs - Lashes To Kill Waterproof Volume Mascara
Bodyland.pl
Catrice Tusz do Rzęs Lashes to Kill
Catrice Lashes To Kill Wodoodporny tusz do rzęs 10 ml

Nasi użytkownicy zostawili 14 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 marca 2020 o 14:34
    Nope!
    Na początku tusz wydawał mi się w miarę w porządku. Efekt na rzęsach jest ładny, ale delikatny jednak nie jest wodoodporny. Mocno się odbija na górze i na dole mimo ze mam krótkie rzęsy. Muszę robić parę poprawek by wyglądać ok. Także z tego powodu nie polecam.
  • 23 kwietnia 2018 o 8:58
    Taki sobie
    Pogrubiający tusz do rzęs Lashes to Kill Waterproof jest wodoodporną mascarą, którą kupiłam w sklepie Muller za około 5 Euro. Ten tusz delikatnie tylko wydłuża rzęsy, pogrubia je i lekko podkręca. U mnie trzyma się na rzęsach przez cały dzień, nie osypuje się i nie kluszczy, ale bardzo długo schnie. Nadaje moim rzęsom bardzo głęboką czerń, jednak trzeba uważać,by nie dostał się nam do oczu. Tusz ten potrafi podrażnić bardzo spojówki i spowodować ostre pieczenie, wiec nakładać należy go ostrożnie. Dziwne jest dla mnie, że zmywam go zwykłą, ciepłą wodą a jest on niby wodoodporny. Raczej drugi raz go nie kupię, bo nie spełnia moich oczekiwań.
    Wady:
    • Powoduje pieczenie oczu i podrażnienie spojówek, długo schnie.
  • 31 grudnia 2016 o 17:53
    NAJLEPSZY
    naprawdę. Mimo iż reszta opinii jest raczej niepochlebna, u mnie ten tusz sprawdził się najlepiej. Testowałam Collosal, 2000 kalorii, ten żółty z Lovely i wiele innych. Ten jest nawet lepszy od Million Lashes. Trzyma się cały dzień, a nawet dłużej, na wieczór wygląda dokładnie tak samo jak rano po nałożeniu. Uwielbiam ten tusz!!!
  • 16 sierpnia 2015 o 12:38
    Nie polecam
    Po pierwsze, bez zalotki, nie ma żadnego efektu - coś tam delikatnie wydłuża, ale żeby pogrubiał? No nie sądzę... Po drugie... dlaczego produkt, nazwany wodoodpornym pozostaje na rzęsach mokry? Na upały wykluczonym jest żeby używać tego tuszu, bo momentalnie jest cały odbity na górnej i dolnej powiece. Po trzecie, w opisie jest napisane że usuwa się go wodoodpornym płynem do demakijażu, jak dla mnie tańszym odpowiednikiem będzie zwykła woda. Także trochę dziwne, żeby wodoodporny kosmetyk usuwać wodą... No, coś się producentowi pomyliło. Po czwarte, cena z taki bubel jest za wysoka. To już lepiej kupić tańszy tusz, a znacznie lepszy z Wibo. Szkoda pieniędzy. Używam tego produktu od: kilku dni Ilość zużytych opakowań: kilka prób
  • 19 marca 2015 o 21:14
    szczypawka okrutna! NIE POLECAM
    Pozdrawiam panią z "hebe", która wcisnęła mi ten kosmetyk! Wielkie dzięki kochaniutka - czym ja Ci zawiniłam???? Firmę znam, są plusy i minusy. Nie sprawdziłam oceny, więc masz babo co chciałaś. Aczkolwiek zdarzają mi się przypadki, że wysoko ocenione kosmetyki na wizażu są w moim odczuciu/teście BublemWszechCzasów. Wracając do tego kosmetyku - ostrzegam NIE POLECA, omg co za tragedia, co za ból, co za łzy, co za rozpacz!!!! tusz zadziwiająco... dziwny; Z jednej strony coś tam malował, nawet wydłużał i tworzył jakiś efekt, z drugiej strony po dostaniu się do oka...zabija bólem. Pieczenie, swędzenie...to najmilsze słownictwo opisujące proces dostania się tuszu/drobinki do oka! wbijanie igły, pieczenie, łzawienie dyskwalifikuje ten kosmetyk w każdej dziedzinie, nie chcę go nawet za dopłatą!!! Na szczęście szczypanie mija, po potoku wylanych łez... ale pokazać się komuś z taką kolorową pandą (czarny tusz, i czerwone oczy)- nie zazdroszczę! Nie wiem, czy ktoś kiedyś miał podobną przygodę. Mam teraz tusz Bell (wodoodporny) i jestem zachwycona. Nic nie szczypie, nie podrażnia i nie powoduje łez. to było najbardziej bolące 16 zł w moim życiu Używam tego produktu od: KILKU DNI Ilość zużytych opakowań: KILKA PRÓB