Dezodoranty i antyperspiranty

Beyonce Heat, Perfumowany dezodorant w atomizerze

Beyonce Heat Dezodorant spray 75ml

• 28 stycznia 2025 o 20:04
    Mocne i urzekające uderzenie
    Jeden z moich ulubionych perfum ???? Zaczną od tego, że w poszukiwaniu idealnego zapachu należy eksperymentować. Niestety to, czy ten nam się spodoba zależy nie tylko od tworzącego go bukietu, ale również od tak niby prozaicznych rzeczy, jak: pora dnia, nastrój, a nawet flakonik kryjący wonności i cena. Red Heat ????, któremu patronuje Beyonce jest kolejnym z moich ulubionych. Zakochałam się w nim od pierwszego powąchania (jak w Wenecji od pierwszego wejrzenia, ale ja znowu o tej Italii ????)❗❗❗ Dlatego z wielką przykrością przyjęłam wiadomość, iż po 10 latach (z hakiem) już nie można go zakupić, ale na szczęście zdążyłam się jeszcze zaopatrzyć na jakiś czas. ???? Powiem szczerze zapach odkryłam całkowicie przypadkowo, nie wiedziałam, że Beyonce planuje wydać perfumy sygnowane swoją osobą. Będąc pewnego razu w jednej z drogerii przeglądając flakoniki z różnymi zapachami, wypatrując czegoś nowego zauważyłam właśnie owy czerwony Heat. Zaskoczona sięgnęłam po buteleczkę, powąchałam i wiedziałam, że muszą być moje❗ Zdobyły mnie w momencie, w jednej chwili????❗ Oczywiście od razu zakupiłam – wtedy była to woda perfumowana, perfum dostałam niedługo później od mojego taty na Mikołaja.???? Tak, jak napisałam powyżej fakt firmowania przez Beyonce perfum zaskoczył mnie. Oczywiście wiem, kim ta kobieta jest – wielką gwiazdą świata muzyki, a przy tym niekwestionowaną damą, jednak mimo wszystko nie mogę nazwać się fanką prezentowanego przez nią repertuaru. Doceniam jednak za całokształt❗ Beyonce bardziej przywodzi mi na myśl zrównoważoną, elegancką kobietę o słodkim uśmiechu, niż grzeszną uwodzicielkę, tzw. wampa. Bogata woń w mojej ocenie daje niezwykle intrygującą, zmysłową, kobiecą dostarczając niezapomnianych wrażeń. Spotkałam się jednak z opiniami, iż perfumy są: „zbyt słodkie”, niczym „wata cukrowa, od której kleją się palce” i „landrynkowe”. Inni mówią o nim również: ciężki, mocny, duszny „zamykający się w swoim wnętrzu”. Dla mnie w żadnym razie❗ Absolutnie – stanowią ideał❗ Oryginalne, nie jak to się mówi „oklepane”, a zapachu nie da się zapomnieć oraz minąć obojętnie. Owszem pełne słodyczy, ale takiej nieprzytłaczającej. Jest w niej coś specjalnego, wyjątkowego. W moim mniemaniu pasują bardziej na jesień lub zimę, gdyż zawierają przepiękne nuty dające otoczkę ciepła. W cieplejsze miesiące ewentualnie na wieczór. Zapach jest ognisty rozpalający zmysły, ale jednocześnie mocny, wyrazisty, elegancki pięknie się rozwijający. Dla kobiety pewnej swej wartości❗ Perfumy przepełnione są czerwienią, zmysłowością i gorączką dodając, także pewności siebie. Kwintesencja zapachu, esencja kobiecości, ale przede wszystkim bardziej wytworne niż prowokujące❗ Inne niż wszystkie, a styczność miałam z naprawdę wieloma. Słodkie, lecz nie infantylne, dzięki temu przyjemnie ciepłe, otulające. Uwodzicielskie, a zarazem niebanalne. Podsumowując jednym zdaniem: delikatne i mocne, a zarazem powabne oraz subtelne o pięknych nutach zapachowych. Nieskazitelnie, do których idealnie pasuje nazwa i kolor❗ Dodam, iż zapach zamknięty jest w oryginalnym, eleganckim szklanym flakoniku cieniowanym kolorami (dodam, że takie same kryją inne zapachy z linii „Heat”) odzwierciedlając to, czego możemy spodziewać się wewnątrz opakowania. W mojej opinii są niczym sama Beyonce, jak napisałam powyżej. Jedyne w swoim rodzaju.
    Zalety:
    • 1- Przywodzi na myśl zrównoważoną, elegancką kobietę o słodkim uśmiechu.
    • 2- Piękny bukiet zapachowy. Delikatne i mocne, a zarazem powabne.
    • 2- Trwałość.
    • 4- Eleganckie flakoniki.
    Wady:
    • 1- Nie można go już kupić :(
  • 10 maja 2020 o 0:32
    Lepiej zainwestować w wodę perfumowaną
    Uwielbiam Heat od Beyonce - mam już na swoim koncie kilka zużytych dużych flakonów EDP i pewnie jeszcze wiele ich zużyję. Po dezodoranty perfumowane w szklanych buteleczkach 75 ml chętnie sięgałam w czasach gimnazjum i liceum, a z biegiem czasu przerzuciłam się na trwalsze wody. Heat w lżejszej wersji wpadł w moje dłonie, a właściwie do koszyka, gdy robiłam zakupy w jednej z perfumerii online - kosztował niecałe 10 zł na jakiejś sezonowej wyprzedaży, więc grzechem byłoby nie skorzystać.
    Zalety:
    • Najważniejszą zaletą jest zapach! Heat pachnie tak, jak woda perfumowana, tylko jest nieco lżejszy i bardziej "rozwodniony" w odbiorze. Jest to bardzo seksowny, gorący, kobiecy zapach. Orientalno - waniliowe, kuszące, ta czerwień flakonu i całego marketingu produktu idealnie odzwierciedla ten zapach. Lubię je czuć na sobie, mam wrażenie, że dodają mi pewności siebie. Dopiero niedawno skojarzyłam, że przypominają mi 2 zapachy Rihanny - Reb'l Fleur oraz Rouge Love, więc jeśli lubicie te zapachy, to pewnie przypadną Wam do gustu.
    • Chwałę także szklany flakonik za to, że jest lekki, poręczny, idealny do noszenia w torebce, a atomizer nie zacina się i rozpyla odpowiednią ilość mgiełki.
    • Oczywiście na plus również dostępność i niska cena - nawet jeśli uznacie, że jest to dla Was zbyt krótkotrwały zapach, to jest on na tyle tani, że nie będzie problemu z częstym dozowaniem.
    Wady:
    • Co mi się w tym dezodorancie nie spodobało? Nie będzie zaskoczeniem, że oczywiście trwałość. Niby byłam świadoma, że to dezodorant perfumowany za 10 zł, niby wiedziałam, że to nie perfumy, ale i tak się troszkę zawiodłam. Miałam takie szklane dezodoranty innych marek i zdarzały się trwałe egzemplarze, np. Adidas, Puma czy Mexx, więc na prawdę da się. Jestem starsza, mam większe wymagania co do kosmetyków i najczęściej kupuję EDP, więc może stąd wydaje mi się, że są krótkotrwałe? Możliwe, że tak jest ;)
    • Chciałabym dać jeszcze minusa za flakon - nie podoba mi się szata graficzna - trochę tandetna. Etykieta jest kiepskiej jakości i szybko się ściera, mimo, że nie nosiłam ich w torebce i stały sobie spokojnie na półce.
    • Podsumowując: piękny zapach, ale chyba pozostanę przy wodzie perfumowanej. Raptem 30 zł więcej i mam 100 ml trwalszej radości z zapachu :)
  • 20 marca 2020 o 6:51
    Wypada blado
    Zakup to był, spontan, potrzebowałam czegoś na szybko, nie miałam czasu na sprawdzenie dostępnych w drogerii zapachów z niskiej i średniej półki. Zapach ładny, ciekawy, nie powiem ujął mnie. Ale trwałość to porażka. Nie oczekiwałam że zostanie ze mną na cały dzień czy pół dnia. Mam wrażenie że po godzinie nic nie czuję. Miewałam zapachy też z niskiej półki niszowe i lepiej sobie dawały radę. Niestety nie sięgnę już nic od Beyonce.
    Zalety:
    • Ciekawy zapach
    Wady:
    • Trwałość a w zasadzie brak jej nawet minimum
  • 27 października 2019 o 11:47
    Wywołuje u mnie miłe wspomnienia
    Kupiłam go po raz pierwszy chyba w rossmannie lub w hebe jakies 6 lat temu, potrzebowałam czegoś na szybko i tak został ze mną, wracam do tego zapachu co jakiś czas i mam do niego duży sentyment. Gdy się nim popsikam wracają do mnie te miłe pierwsze chwile, które mnie spotkały po przybyciu do nowego miasta. Sam zapach słodki ale nie za bardzo. Jak dla mnie w sam raz. Oraz dosyć trwały , następnie skusiłam się na kolejny zapach Beyonce Wild Orchid i sama nie wiem który bardziej kocham, ten drugi również porywa mnie do przeszłości, kupuje rożne nowości ale nie wracam do nich, a do tych tak, zapachy piękne, trwałe i czego chcieć wiecej?
    • pojemność
    • trwałość
    Wady:
    • różnorodność cen (w jedenym sklepie 16, a w innym 36zł)
  • 8 września 2019 o 15:18
    sentyment
    Zapach śliczny słodki, tak samo jak klasyczna woda perfumowana Beyonce Heat. Mam do tego zapachu duży sentyment. Tym razem zakupiłam perfumowany dezodorant zamiast wody perfumowanej i również jestem zadowolona. Jest to lżejsza forma zapachu niż perfumy, które są dosyć moce. Tutaj przy aplikacji nie musimy się obawiać że przesadzimy z dawką zapachu. Zapach utrzymuję się kilka godzin na ubraniach i włosach przy czym pachniemy delikatnie i niezobowiązująco więc jestem zadowolona z trwałości.
    Zalety:
    • zapach, słodki i kuszący