Szampony do włosów

Avalon Organics Biotin B - Complex Therapy Thickening Shampoo Szampon przeciw wypadaniu włosów

• 4 listopada 2013 o 23:38
    Podrażnia i wysusza skóre głowy
    Cena niska, sklad interesujacy. Dostepnosc slaba. Butelka plastikowa. Zapach znosny. Mam bardzo wrazliwa skore glowy. Ten szampon reklamowany jest jako delikatny, przyjazny dla skory. Skore glowy wysuszyl i podraznil. Powrocil ten dzieki niemu moj lupiez tlusty. Jak na szampon naturalny nie placze bardzo wlosow. Koszmarek. Używam tego produktu od: okolo miesiaca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 21 października 2013 o 23:28
    Nie wiem czemu, ale go nie lubię
    + skład + cena- nawet kupując go na iherbie wychodzi tanio jak na taką pojemność i taki skład + wydajność- włosy myje metodą kubeczkową, więc pomimo tego, że bardzo bym chciała już go skończyć, wciąż mam jeszcze pół butelki + opakowanie- bardzo wygodne - nie zmywa dobrze ani masek domowych, ani olejów. Ostatnio potraktowałam moje włosy olejem z pestek moreli po raz pierwszy w życiu i jak się rano okazało, moje włosy nie zapałały do niego miłością. Musiałam umyć włosy dwukrotnie ( co nigdy mi się nie zdarza). - gęstość- ale to jest bardzo subiektywne odczucie, gdyż ja nie lubię aż tak gęstych szamponów - zapach- nie jest obrzydliwy, ale dziwnie pachnie Moim zdaniem jest to dobry szampon, którego z bliżej niewyjaśnionych mi przyczyn nie lubię. Może to ten zapach albo konsystencja, nie lubię też tego uczucia na skórze głowy, które po sobie pozostawia, mam wrażenie, że dalej jest "zakurzona" . Generalnie polecam do wypróbowania, mi nie odpowiada. Używam tego produktu od: sierpnień 2013 Ilość zużytych opakowań: 1/2 opakowania
  • 3 czerwca 2013 o 14:22
    bez sztucznych polepszaczy
    Szampon kupila z mysla o poprawieniu przyrostu wlosow. Zapch ziolowy - dosc przyjemny. Ani rzadki, ani gesty. Bardzo delikatny dla wlosow i skory, ale skutecznie oczyszcza. Nie powoduje podraznien i swedzenia. Po myciu kusi czlowieka, by nie klasc odzywki, ale je musze, bo sie rozjasnialam i odzywka to koniecznosc. Zadnych paskudnych soli, okropnych dodatkow podrazniajacych. Wydajnosc - dla mnie mala. Zwykle myje dwa razy dla pewnosci. Jakos specjalnie duzo nie uzywam, jednak szybkosc znikania plynu zadziwia. Moze maz podbiera, bo to cwaniak ;). Tak, polecam. Nie wiem, czy daje kopa cebulkom, po tygodniuod farbowania mam pol cm odrostu. Choc bywa i tak, ze na poczatku jakos mi szybko rosna wlosy, a potem jakos nie wiedze duzej roznicy. Pojemnosc duza, warto wyprobowac, za te cene 7 dolcow plus przesylka (mozna dokupic kilka rzeczy, by sie przesylka rozlozyla), to taniej, niz wszystkie moje dotychczasowe chemikalia z wyzszej polki wlosowej ;)
    yerena
    23 stycznia 2013 o 1:02
    Do tej pory najlepszy
    Pierwszą butelkę otrzymalam w prezencie. Najlepszy szampon, jaki do tej pory uzywalam, bo: + sklad; + dobrze się pieni; + wystarcza na bardzo dlugo (jestesmy z partnerem w trakcie 2 butelki od sierpnia!!!) + dosc gęsta, zelowa konsystencja; + idealnie wymywa wlosy; + nie jest potrzebna odzywka; + wlosy są dluzej swieze (dotąd mylam wlosy co 2 dni, teraz TYLKO 1 raz w tygodniu); + ziolowy zapach; + ogromna butla. Jedyny minus- dosyc twarda butelka, by wycisnąc resztki szamponu. Na pewno będą powtorki :) Używam tego produktu od: 2012 sierpien Ilość zużytych opakowań: w trakcie 2 butelki
    negri
    27 lipca 2012 o 8:10
    Godny polecenia
    Przyznam, że jestem na etapie testowania szamponu - stosuję go od ok. miesiąca, włosy myję codziennie lub co 2 dni. Szampon ma postać bezbarwnego płynu-żelu o dość intensywnym jakby ziołowym zapachu. Dobrze się pieni i wystarczy ok. pełnej łyżki płynu na umycie włosów średniej długości za ramiona. Szampon ma ciekawy sposób dozowania - typu "naciśnij" - co pozwala na jego kontrolowane dozowanie. Rezultaty zauważyłam od pierwszego użycia - włosy są miękkie, gładkie i błyszczące - i to bez użycia jakiejkolwiek odżywki. Właściwie odkąd zaczęłam używać ten szampon, nie stosuję żadnych odżywek, bo widzę, że nie mam takiej potrzeby :-) Na dodatek włosy wydają się gęstsze i jakby nieco mniej się przetłuszczają. Jak na razie szampon spełnia obietnice producenta. Już kupiłam kolejną butelkę :-) Używam tego produktu od: od ok. miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego