Szampony do włosów

OnlyBio Reverse Hair Washing, Szampon delikatny dodający objętości

Nasi użytkownicy zostawili 20 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Kxi2222
    2 kwietnia 2025 o 18:59
    Brak objętości
    Szampon sprawdza się do stosowania codziennie. Dobrze domywa skórę głowy i pieni się. Jednak nie daje objętości na włosach. Ale jeśli nie zależy wam na tym to mogę go polecić. Ma ładny zapach i jest mega wydajny.
  • 18 marca 2025 o 19:14
    Dobry na co dzień
    Szampon faktycznie jest delikatny i spokojnie można nim myć głowę codziennie, ja staram się myć skórę głowy co dwa dni ale czasami zdarza się że robię to częściej. Czy nadaje moim włosom objętość jak przekonuje producent na opakowaniu? Być może, ale jest to objętość prawie niewidoczna. Szampon robi to co do niego należy czyli oczyszcza w sposób delikatny. Nie lubie w nim tego że muszę dosyć sporo go nanieść na skórę głowy aby pokrył całą głowę i zaczął się porządnie pienić. Produkt mieści się w praktycznej butelce z pompką ale trzeba sporo tych pompek niestety , z pompki wychodzi niewielka ilość produktu. Szampon nie jest zły ale raczej do niego nie wrócę mimo że jest łagodny to czegoś mu brakuje bym go kupiła ponownie.
  • 4 lutego 2025 o 12:26
    Ideał! Nie wiem jak można niekochać
    Mam włosy cienkie, srednioporowate z tendendcją do fal 2a/2b. Skórą głowy z tendencją do przetłuszczania. Sprawdza się idealnie do codziennego mycia włosów. Produkt nie zawiera SLES i CAPB. Pieni się lepiej niż wczesniejsze szampony: Balansujący i Nawilżający. Ulubiony szampon od tej marki. Ma mleczną konsystencję, ale mimo to oczyszcza dobrze i nie obciąża. Z tą objętością nie ma szaleństw, ale dla mnie jest zadowalająca. Dobrze zmywa sebum i po olejowaniu na sucho. Uwielbiam!
  • 17 stycznia 2025 o 21:46
    Nic nadzwyczajnego
    Szampon kupiłam, bo uwielbiam markę Onlybio. Moje włosy są przetłuszczające się u nasady i o ile istnieją szampony po których włosy są dłużej świeże, tak na pewno nie był to on. Szampon delikatnie się pieni i włosy myje, jednak nie widzę po nim większej objętości. Taki zwyklaczek, do którego już raczej nie wrócę
    Zalety:
  • 15 listopada 2024 o 16:45
    Zero objętości.
    Jestem posiadaczką włosów cienkich, prostych, srednioporowatych, które dość szybko się przetłuszczają. Na co dzień sięgam po delikatne szampony, gdyż skórę głowy myję codziennie. Zapach produktu jak to zwykle u Onlybio bywa jest świetny, dzięki czemu użytkowanie jest przyjemniejsze. Skórę głowy w miarę domywa, choć mogłoby być lepiej. Ja rozpieniam go w kubeczku, wiec nie mam problemu z mala iloscia piany. Natomiast absolutnie nie nie robi w kwestii objętości, to akurat mocna ściema. No taki średniaczek.