Odżywki do włosów

Prosalon Keratyna w płynie bez spłukiwania

Bodyland.pl
Chantal Sessio Keratyna do włosów w płynie 275ml
Prosalon Keratin

Nasi użytkownicy zostawili 20 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 maja 2021 o 1:53
    Dla mnie totalnie na NIE
    Ten produkt to jakaś masakra. Zakupiłam go ponieważ miałam już inne produkty z tej marki i byłam z nich zadowolona. Ten to totalna klapa. Wysusza mi włosy, sprawia że są twarde i tępe w dotyku a do tego jak on śmierdzi! Ciężko wytrzymać z tym zapachem w łazience. Pogarsza tylko ich stan. 3 razy NIE!
    Zalety:
    • Nie ma żadnej
    Wady:
    • Wysusza
    • Matowi włosy
    • Zapach jest odpychający
    • Pozbawia blasku
  • 4 lutego 2021 o 13:08
    Bardzo fajny produkt
    Bardzo fajny produkt w przystępnej cenie. Fajnie wygładza, nadaje blask i poskramia niesforne kosmyki. Nie stosowałam go jako termoochrony, także w tym temacie się nie wypowiem. Spryskiwalam nim włosy po myciu i zostawialam do wyschniecia, czasem przed użyciem lokosuszarki. Włosy były miękkie, sprężyste, nie elektryzowały się i pięknie błyszczały. Super produkt pielęgnacyjny.
    Zalety:
    • Niska cena
    • Łatwo dostępny
    • Duża pojemność
    • Nie obciąża włosów
    • Nadaje piękny zdrowy wygląd
    Wady:
    • Zapach nie zachęca
  • 23 grudnia 2020 o 21:23
    obciąża włosy
    Pierwszą butelkę dostałam jako prezent do dużych zakupów. Trochę zużyłam, a resztę oddałam. Zapomniawszy o tym kupiłam ponownie. Zmieniła się szata graficzna, ale produkt jest ten sam, Nie widzę spektakularnego efektu nabłyszczenia. Włosy łatwiej się układąja na szczotce. Być może chroni przed wysoką temperaturą, ale to akurat trudno powiedzieć. Natomiast niestety obciąża włosy. Moje włosy i tak mają tendencję do oklapywania, więc nie potrzebuję z tym pomocy. Może warto zaaplikować wieczorem a włosy myć rano? Jest to jakiś pomysł. Spróbuję zanim komuś oddam.
    Zalety:
    • włosy łatwiej się układają na szczotce
    Wady:
    • obciąża cienkie włosy
    • słaby efekt nabłyszczania
  • 2 kwietnia 2020 o 0:24
    Nic specjalnego
    Moje włosy już chyba niczego nie potrzebują. Albo ten produkt jest do d**y. Pomińmy fakt, że keratyna jest na pierwszym miejscu... Od końca. Heh. Kiedy pierwszy raz użyłam tego produktu to myślałam, że ktoś mi zrobił żart i wlał mi Magi do tego. Ale nie... To coś ma taki zapach. Nie dostrzegłam żadnego efektu na moich włosach. Kompletnie żadnego. Za to pięknie pachniały Magi jak w niedzielne popołudnie, kiedy mama gotuje rosół... Żeby tego było mało – atomizer jest popsuty
    Zalety:
    Wady:
    • Brak działania
    • Śmierdzi
    • Keratyna jest daleko w składzie...
    • Zepsuty atomizer
  • 7 grudnia 2019 o 14:05
    Za tę cenę - super
    Keratyna w płynie marki Chantal to niedrogi produkt do pielęgnacji włosów, szczególnie włosów zniszczonych i suchych. Po jej użyciu włosy są gładkie, sypkie i błyszczące. W moim przypadku nie powoduje ona nadmiernego przetłuszczania. Jedynym jej minusem jest fakt ze po zastosowaniu moje włosy się elektryzują - z tego tez powodu odejmuję jedną gwiazdkę. Jednak myślę ze ten problem zniknie po kilku użyciach. Za tę cenę, 10 złotych w drogerii (w internecie można ją dorwać nawet za 5 ziko!) jest ona produktem wartym wypróbowania. Co do osób skarżących się na jej „rosołowy” zapach - radzę powąchać czystą keratynę ????
    Zalety:
    • Wygładzenie włosów
    • Odżywienie
    • Miękkość włosów
    • Sypkość” włosów
    Wady:
    • W początkowej fazie powoduje elektryzowanie