Odżywki do włosów

Joanna Konopie, Odżywka nawilżająco-wzmacniająca do włosów delikatnych i uwrażliwionych

Bodyland.pl
Joanna Konopie odżywka nawilżająco-wzmacniająca 200g
Joanna Konopie odżywka nawilżająco-wzmacniająca 200g

Nasi użytkownicy zostawili 22 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 15 marca 2024 o 9:05
    Lekka i skuteczna, dobrze się wchłania
    Jak to zazwyczaj bywa, będąc w markecie często zaglądam na dział kosmetyczny, szukam tam lekkich produktów. A tym razem trafiło ja włosy. Chciałam kupić odżywkę, która będzie nawilżać włosy i ich nie obciążać. Joanna Konopie ma bardzo ładny zapach, konsystencja jest rzadka co skutkuje dużo łatwiejszym rozłożeniem jej na włosach. Jest przyjemna i szybko działająca. Zazwyczaj trzymam ją około 15 minut i efekt jest nie do poznania. Włosy są miękkie, dużo łatwiej się rozczesują, błyszczą się i są odżywione. Po wysuszeniu zapach utrzymuje się jeszcze jakiś czas. Świetna tania odżywka za niespełna 8 zl, idealna pod każdy rodzaj włosa.
    • Rzadka konsystencja
    • Szybkie działanie
  • 1 października 2022 o 12:18
    Przeciętna
    Odżywkę kupiłam w drogerii Rossmann, przyciągnęło mnie proste opakowanie i niska cena. Jeśli chodzi o konsystencję, odżywka jest dość treściwa, jednak łatwo jest ją rozprowadzić na włosach. Zapach jest neutralny, myślę, że będzie odpowiadał wielu osobom. Działanie odżywki oceniam na po prostu przeciętne, nie zauważyłam nawilżenia włosów. Jedyny plus to łatwość rozczesania kosmyków po umyciu. Wydajność jest niestety na minus, jednak za tę cenę, myślę, że jest to do przeżycia. Nie mniej jednak nie wrócę do niej ponownie.
    Zalety:
    Wady:
    • działanie
  • 1 października 2022 o 7:42
    Całkiem ok
    Mam długie włosy blond które dodatkowo rozjaśniam i potrzebowałam odżywki która moje włosy okiełzna i uspokoi. Po tej odżywce moje włosy są miękkie gładkie, odżywione generalnie jestem z tej odżywki bardzo zadowolona. Zapach odżywki jest bardzo delikatny i nie pozostaje na moich włosach, sama odzywka dobrze się rozprowadza na włosach. Szkoda ze jest ona tylko w takim małym opakowaniu bo jednak trzeba nałożyć jej dość dużo na włosy (przynajmniej ja jej duza nakładam) a wydaje mi się ze dzięki większemu opakowaniu produkt staje się bardziej przystępny cenowo, jednak sama odzywka nie jest aż tak droga.
    Zalety:
    • Działanie
    Wady:
    • Mogłaby być większa
  • 1 czerwca 2022 o 14:41
    Miła w użyciu
    Ciężko stwierdzić, czy ta odżywka faktycznie wzmacnia. Jednak jest ona wyjątkowo miła w użyciu, jeśli szukacie czegoś co wygładza włosy, sprawia, że lepiej się rozczesują i są miękksze, to polecam to. Jest to opakowanie niewielkie, średnio wydajne, bo szybko się kończy, ogólnie ma miły zapach. Konsystencja jest zbytnio leista moim zdaniem, ale poza tym jest w porządku.
    • łatwość aplikacji
    • wygładzenie
    Wady:
    • nie do końca tak dobrze regeneruje, po prostu poprawia wygląd włosów
    • Dużo jej się zużywa na jeden raz
  • 31 marca 2022 o 9:40
    Dobrze nawilża włosy
    Odżywka zawiera: - ekstrakt z nasion konopi - Olejek kokosowy Producent zapewnia, że odżywka nawilży, odżywi i wzmocni włosy. Przeznaczona do pielęgnacji włosów delikatnych. Odżywkę kupiłam ponieważ byłam ciekawa jak spisze się na moich średnioporowatych długich włosach. Po stosowaniu odżywki włosy są gładkie, nawilżone, miękki i ładnie się układają. Zawiera olejek więc trzeba dobrze spłukać by włosy nie wyglądały na nieświeże. Delikatny zapach jest ledwo wyczuwalny. :) Jest zwykła nawilżającą odżywką (jeśli liczysz na niesamowite rezultaty, to stosując odżywkę takich nie zauważysz. Przynajmniej ja tak uważam ;) ) która nawilży, wygładzi, ale bez takiego Wow jak przy niektórych odżywkach które używałam. Jeśli szukasz taniej nawilżającej odżywki to będzie ok. :)
    Zalety:
    • nawilża