WIZAŻ logo
Maski do włosów

Glov Hair Harmony, Regenerująca maska do włosów

4,7 (121)
18 hitów!

star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
Nasi użytkownicy zostawili 121 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
    21 sierpnia 2024 o 9:46
    Dobra bez szału
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Maska znajduję się tubce miękkie - co zdecydowanie odbiega od masek zazwyczaj odżywki są tubkach, ponieważ maski cechują się konkretną konsystencją - tu natomiast konsystencja jest bardziej kremowa lekka. Maska charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem, dość intensywnym, łatwo się rozprowadza po włosach oraz szybko się spłukuje. Na pewno zapewnia lśniące włosy, miękkie w dotyku, nawilża je ale bez efektu wow - od maski spodziewałam się większego nawilżenia. Zdecydowanie liczyłam na większy efekt regeneracyjny włosów. Produkt mało wydajny, cena regularna za wysoka.
  • 19 lipca 2022 o 22:12
    Nie dla moich włosów
    Kupi ponownieNie
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Nie nazwała bym tej maski regenerującą. Prędzej obciążającą. Niestety moje niskoporowate, cienkie, ale gęste włosy się z nią nie polubiły. Zamiast dodawać blasku, odbierała go. Kosmyki szybciej zbijały się w strączki i wyglądały nieświeżo. Żeby nie było to są też plusy. Kremowa konsystencja, wygodne opakowanie i przyjemny lekko ziołowy zapach. Ogólnie mam dość zdrowe włosy, więc możliwe, że nie jestem docelowym odbiorcą tego kosmetyku.
  • 19 lipca 2022 o 20:18
    Maska "bez maski"
    Od kiedy używasz produktupróbka
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Maska do włosów ma lekką konsystencję, dzięki której świetnie wchłania się we włosy i ich nie obciąża. Używam jej zawsze po myciu, nakładam na kilka minut a następnie spłukuje. Po użyciu maski moje włosy są miękkie, wygladzone i lekkie. Maska ma piękny, delikatnie ziołowy zapach.
    Zalety:
    • skład
    • działanie
    Wady:
  • 19 lipca 2022 o 17:01
    Podoba się moim włosom
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Mam suche i zniszczone włosy. Maska sprawiła że stały się miękkie i widocznie zregenerowane. Przestały się puszyć, dostały więcej nawilżenia. Konsystencję oceniam na bardzo dobrą, zapach nie jest drażniący. Opakowanie bardzo proste i dla mnie za proste, nie wiem czy by przyciągnęło moją uwagę na półce sklepowej. Jednak jestem zadowolona z produktu i chętnie z niego skorzystam jeszcze :)
  • 19 lipca 2022 o 15:40
    Bardzo dobra maska do włosów
    Od kiedy używasz produktupróbka
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Regenerująca maska do włosów Glov bardzo dobrze nawilża i dociąża włosy, dzięki czemu stają się one miękkie i miłe w dotyku oraz wyglądają dużo zdrowiej, nie puszą się tak strasznie na końcach. Od tej chwili jedna z moich ulubionych. Opakowanie w postaci tuby również jest plusem - pozwoli na łatwe zużycie produktu do końca, bez jego marnowania.

szukaj