Eucerin DermoPurifyer, Kojący krem nawilżający SPF30

• 1 lutego 2016 o 8:07
    zmęczyłam ale zużyłam
    Pierwszy krem z Eucerin. Zawsze chciałam spróbować, skuszona promocją w Super-Pharm nabyłam droga kupna i chyba na tym powinnam zakończyć tą przygodę. Jestem dumna, że go zużyłam. Całe 4 miesiące mnie to kosztowało ale się udało. Krem ma super konsystencje i właściwości ale do 30 minut po nałożeniu. Rano zaraz po aplikacji skóra jest promienna, jednolita - aż miło nakłada się pokład - by po chwili zacząć się niemiłosiernie tłuścić, świecić. Do tego zdarza mu się spływać a wszyscy wiemy jak wspaniały smak ma wit. E. Także dla aktywnych -nie polecam Pierwsze 2 miesiące miałam wręcz wrażenie, że szkodzi skórze gdyż obrodziło w różnego rodzaju niespodzianki - z czasem stał się obojętny. Na prawdę nie wiem ile czasu musi upłynąć bym spróbowała znowu. Chyba dlatego piszę sobie tą recenzję - ku pamięci i przestrodze. Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie 50 ml
  • 11 sierpnia 2015 o 19:55
    Nie na lato
    Produktu używałam w chłodniejsze i cieplejsze dni, zazwyczaj na dzień. Plusy: +nie roluje się na twarzy ani pod makijażem + delikatnie nawilża +przynosi nieznaczną ulgę po zabiegach i wysuszających kosmetykach - ale też bez efektu "wow" +filtry przeciwsłoneczne w składzie +normalna wydajność +na samym początku stosowania w jesienno-zimowe dni, miałam wrażenie że nawet utrwalał makijaż znacznie dłużej od moich poprzednich kremów Minusy: - największą wadą jest okropne świecenie się twarzy. Bez pomocy pudru matującego nie da rady normalnie wyjść z domu. - w letnie, upalne dni krem zdecydowanie odpada, poza niemiłosiernym świeceniem się mam wrażenie, że dosłownie spływa z twarzy. - przy długotrwałym stosowaniu, niestety trochę zapycha powodując pojawianie się miejscami nowych niespodzianek. Z początku wydawał się idealny, po 1-2 miesiącach przestał współpracować z moją cerą ukazując swoją gorszą stronę. Od tego czasu używam sporadycznie na zmianę z innymi kremami . Podsumowując: krem nie sprawdza się latem, średnio koi podrażnienia ale nie wywołuje nowych. Potrafi miejscowo zapychać przy długotrwałym używaniu. Niestety nie mój typ, szukam dalej. Używam tego produktu od: 8 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 21 stycznia 2015 o 11:40
    To nie jest to...
    Sama nie wiem co napisać o tym produkcie... Niby : + przyjemna konsystencja, + filtr !!! + nie pogarsza stanu cery, + nawilża, Ale : - moja twarz się po nim niesamowicie świeci i nie jestem w stanie używać go na dzień, a na noc używam bardziej odżywczych kosmetyków na zmianę z retinoidami, - ma strasznie nieprzyjemny zapach (w moim odczuciu - męskiego potu). Tak więc w sumie używam go tylko latem gdy wychodzę na powietrze bez makijażu i nie chcę nakładać filtra solo (bo wysusza), a nie przeszkadza mi świecenie się skóry. Wtedy nakładam Eucerin grubą warstwą i mam ochronę przeciwsłoneczną i przyzwoite nawilżenie. Natomiast sama zastanawiam się nad tym, czy ten filtr jest tak naprawdę przyzwoity i jeżeli uznam, że nie to już go nie kupię. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: dwa
  • 7 grudnia 2014 o 0:00
    Ulubieniec!
    Kupienie kremu do cery tłustej, mającego właściwości matujące, a do tego zawierającego filtry UV, graniczy z cudem. Od razu zaznaczę, że z kremów drogeryjnych korzystam niezwykle rzadko po przebytym zapaleniu skóry. W aptece nie dano mi wielkiego wyboru, zdecydowałam się na Eucerin. Cenę przebolałam, skupiłam się na właściwościach. I muszę przyznać, że dla mnie jest to prawdziwa rewelacja! Poprawiła się kondycja mojej skóry (mniej niedoskonałości, zmniejszenie widoczności porów, wygładzenie, nawilżenie), nie musiałam się już bać o pojawienie się fotoalergii. Opakowanie z pompką jest bardzo wygodne. Plusem jest także wydajność :) Jedynie działanie matujące mogłoby być jeszcze troszeczkę dłuższe :) Zdecydowanie polecam! Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego (które odstawiłam na jesienno-zimowe miesiące)
    ferudko
    28 października 2014 o 15:17
    bardzo ok
    Łagodny, dobrze nawilża, łagodzi podrażnienia. Przesuszyłam sobie ostatnio skórę innym kosmetykiem i ten mi zdecydowanie pomógł. Przy różnych zaczerwienieniach, które teraz będą się pojawiać (wiadomo, robi sie zimno, grzanie itd.) myślę, że się sprawdzi. Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: pierwsze