Lakiery klasyczne

Max Factor Glossfinity Nail Polish Lakier do paznokci

Max Factor Glossfinity Nail Polish 11ml W Lakier do paznokci 150 Amethyst

Nasi użytkownicy zostawili 33 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 11 marca 2021 o 21:31
    Zaskakuje trwałością
    NIe wiem, skąd tyle negatywnych recenzji, bo całkiem szczerze jest to jeden z moich ulubionych lakierów. Mam kolor 70 Cute Coral. Jedyne zastrzeżenie jakie mam do niego to wąski pędzelek, bo szerszym nakładałoby się lakier po prostu szybciej i wygodniej. Jednak mimo takiego a nie innego pędzelka ładnie się rozprowadza i nie robi smug. Schnie normalnie, ani jakoś specjalnie długo, ani krótko. Nakładam zawsze dwie warstwy + top coat, jak ze wszystkimi innymi lakierami. Utrzymuje się ładnie przez tydzień. Podoba mi się to, że nie odpryskuje, ale zaczyna się po trochu ścierać na brzegach. To dużo lepiej wygląda niż odprysk w lakierze. Mam go już na pewno ze 2 lata, a w ogóle nie zasycha i nadal jest wygodny w użyciu. NIe kupię go ponownie, bo jako już bardziej świadomy konsument wolę wspierać marki, które są cruelty free i oferują produkty o lepszych składach. Ale zostawiam wysoką ocenę, na którą ten lakier według mnie w pełni zasługuje.
    Zalety:
    • trwałość, brak odprysków
    • ładny kolor
    • brak smug
    • produkt na lata - nie wysycha, nie rozwarstwia się
    Wady:
    • niewygodny pędzelek
  • 8 maja 2020 o 21:24
    Niestety kiepsko :(
    Mam 3 lakiery z tej serii: 27 celestial blue, 28 heavenly parme i 29 aerial pink. Gdybym miala określić te lakiery jednym słowem byłoby to słowo: smugi. Lakiery mają piękne kolory i dlatego je kupiłam. Niestety nie kryją dobrze i tworzą mocno widoczne smugi :( a wraz z upływem czasu jest tylko gorzej. Stosunek jakości do ceny bardzo kiepski. Więcej na pewno nie kupię. Szkoda, bo bardzo lubię tę markę. EDIT: zmieniłam ocenę na 1 - trwałość niecałe 2 dni po pomalowaniu Seche Vite to zdecydowanie poniżej oczekiwań.
    Zalety:
    • Bardzo ładne kolory
    Wady:
    • Smugi
    • Kiepskie krycie
    Drogeria Super-Pharm
  • 9 kwietnia 2020 o 19:56
    Świetny produkt, polecam!
    Lakier od Max Factor używam już od dawna i jestem z niego zadowolona! :) Zgrabna, elegancka i bardzo ładna buteleczka ze świetnym i wygodnym pędzelkiem, szerokim i krótkim co pozwala na łatwą aplikację lakieru na paznokciach. Dość duża pojemność, jak na lakier = dobra wydajność. Lakier jest dość gęsty oraz ma mocną pigmentację, dlatego wystarczy jedna max dwie warstwy do pokrycia płytki bez prześwitów. Świetnie wygląda już po pierwszej aplikacji, ma dobre krycie. :) Lakier ładnie utrzymuje się od 7 dni do półtorej tygodnia na paznokciach. Raczej nie odpryskuje tylko stopniowo się ściera, ale bardzo delikatnie. Jest to bardzo fajny lakier, który dobrze utrzymuje się na paznokciach. Dosyć często maluje nim paznokcie u stóp i jestem zadowolona. :) Produkt oceniam na: 5 ! <3
    Zalety:
    • świetne opakowanie
    • długo utrzymuje się na paznokciach
    • dobre krycie
    • dobra cena
    • duża gama kolorów
    Wady:
    • BRAK
    an_91
    30 października 2019 o 23:27
    Poniżej przeciętnej
    Kupiłam w promocji bardzo jasny, pastelowo-różowy, pół-transparentny kolor (zdarłam naklejkę i nie wiem, który numer). Dobrze malował przez jakieś dwa tygodnie (użyłam go raptem 3 razy), potem już tylko gorzej. Mimo, że nie zgęstniał, zaczął robić smugi, a przy takim kolorze trudno jest to przykryć. Nakłada się nierównomiernie, długo schnie, na paznokciu jest raczej gumowy niż twardy i niestety niekiedy top coat nie pomaga. Nie wiem, czy tak się dzieje z ciemnymi kolorami, ale jasnych zdecydowanie nie polecam.
    Zalety:
    • kolor
    • początkowy efekt
    Wady:
    • szybko gęstnieje
    • robi smugi
    • nie tworzy twardej powłoki na paznokciu, trzeba wspomagać się innymi preparatami
  • 22 kwietnia 2019 o 22:46
    Pierwszy i ostatni zakup z tej serii
    Niestety u mnie też się nie sprawdził. Ciekawy kolor mnie skusił, ale zdecydowanie nie był to udany zakup. Lakiery dosyć drogie, w mini słoiczkach, które wymagają nałożenia kilku warstw żeby "jako tako" wyglądały. Ale starania na nic - na pewno nie utrzymuje się do 7 dni jak obiecuje producent, u mnie już kolejnego dnia masa odprysków.
    Zalety:
    • ładne kolory
    Wady:
    • wymaga kilku warstw
    • mała pojemność
    • szybko odpryskuje