Żele pod prysznic

Radox Shower Gel Żel pod prysznic, różne rodzaje

• 8 lutego 2024 o 14:00
    Cudnie pachnący żel pod prysznic
    Ten żel dostałam w prezencie od córki, był kupiony w UK. Żel pod prysznic Radox umieszczony jet w plastikowej butelce z ładną szatą graficzną. Pojemność butelki to 225 ml. Żel obłędnie pachnie maliną i truskawką, że aż chciałoby się go zjeść. Ma znakomite właściwości myjące, bardzo dobrze się pieni i na skórze pozostawia kuszący zapach owoców. Po umyciu skóra nie tylko pięknie pachnąca, ale jest także bardzo dobrze nawilżona. Żel wygodnie się nalewa z butelki, wyposażony jest w zakrętkę typu twist-off. To świetny produkt, który zapachem koi zmysły i znakomicie orzeźwia. Używanie go pod prysznic to prawdziwa przyjemność dla zmysłów.
    Zalety:
    • piękny zapach,
    • wygodna aplikacja,
    • dobre się pieni,
    • nawilża,
    • jest wydajny
  • 7 kwietnia 2021 o 7:30
    Ciekawy
    Żel od radox Brazylian fusion ma przede wszystkim ciekawy zapach. Niby owocowy ale wyczuwalne są inne zapachy. Bardzo dobrze się pieni i pozostawia gładką skórę. Myślę że fajny i godny wypróbowania.
    emma-e4
    19 stycznia 2021 o 9:26
    plus za zapach
    Żel wyróżnia się bardzo trwałym zapachem, miałam 2 i oba długo utrzymywały się na skórze po myciu. poza tym właściwości przeciętne, ale na dobrym poziomie - pieni się dość dobrze, ale może lekko wysuszać suchą skórę. Butelka bardzo wygodna, używam jej przelewając inne żele, tak spodobało mi się wieszanie jej pod prysznicem. Żele Radox nie są bardzo łatwo dostępne, chyba tylko w rossmannie.
  • 5 listopada 2018 o 1:12
    Ciekawy żel.
    Żel zainteresował mnie w sklepie, ponieważ kusił swoim wyglądem i nietypowym zapachem. W rzeczywistości, opakowanie ma kolor pudrowego różu, za którym ostatnio szaleję - musiał być mój. Jak wspomniałam, zapach jest bardzo ciekawy, dość intensywny. Czuć w nim jagody acai. Glinka raczej zapachu nie ma, aczkolwiek może gra swoją w role w tym, że żel jest lekko mętny w kolorze. Zapach nie zostaje na skórze po prysznicu. Żel nakłada się dobrze, nie pieni się jakoś mega aczkolwiek jest wydajny i czuć, że skóra po użyciu jest czyściutka. Żel jak inne żele Radox wyposażony jest w haczyk, który można użyć do powieszenia buteleczki pod prysznicem. Bardzo fajna sprawa - u mnie pod prysznicem miejsca na kosmetyki stojące już brakuje. Buteleczkę stawia się/wiesza korkiem do dołu, tak więc kosmetyk swobodnie spływa dzięki czemu można wykorzystać produkt do końca. Dziurka przez którą wypływa żel jest zabezpieczona gumeczką, która pomaga w dozowaniu kosmetyku - samo nie wypłynie nic.
    Zalety:
    • Kolor opakowania - pudrowy róż
    • Buteleczka z haczykiem
    • Można stawiać na koreczku
    • Ładny, intensywny zapach
    • Oczyszcza
    • Dziureczka z gumeczką' :P
    Wady:
    • Jak dla mnie brak - chyba, że ktoś lubi żeby produkt pozostawiał zapach na skórze.
  • 20 czerwca 2018 o 8:44
    Uwielbiam!
    Żel ma świetną konsystencję. dobrze się pieni i myje skórę. Nie wysusza mojej delikatnej skóry ani nie podrażnia. Ma przecudowny zapach, który utrzymuje się także po wyjściu spod prysznica. Ma bardzo wygodne opakowanie, które można również wieszać. Jest wydajny i niedrogi. Warto wypróbować, bo to niby zwykły żel a daje tyle przyjemności.
    Zalety:
    • Dobrze oczyszcza skórę
    • Nie wysusza i nie podrażnia
    • Ma piękny zapach
    • Wygodne opakowanie
    • Jest wydajny
    • Niedrogi
    Wady:
    • BRAK

Zobacz także inne Żele pod prysznic