Olejki do ciała

Garnier Ultimate Beauty Oil [Oil Beauty] Olejek do ciała

GARNIER Body Oil Beauty Upiększający olejek do ciała 150ml

• 12 grudnia 2023 o 16:00
    Taki sobie, nie jest najgorszy ale szału nie ma :)
    No cóż, nie wiem dlaczego kupiłam ten olejek, bo bardzo rzadko kupuję gotowe olejki. Zazwyczaj sama robię mieszanki w zależności od potrzeb i fantazji. Chyba skusiła mnie obietnica, że jest to suchy olejek i nie pozostawia śladów. Tu muszę mu przyznać, że dość szybko się wchłania i faktycznie nie zostawia śladów. Nawet na papierze :) pracuję w biurze wiec to dla mnie dość ważne, żeby nie pobrudzić niechcący dokumentów, dlatego zrobiłam test zaraz po aplikacji olejku na dłoniach :) no i papier pozostał czysty, przynajmniej bez widocznych tłustych śladów. Być może dlatego moja skóra po aplikacji olejku też jest sucha.... no to mi się podoba zdecydowanie mniej. Do minusów zaliczyłabym jeszcze opakowanie, które ma nie najlepszy atomizer. Czasami zacina się i wtedy olejek bardzo słabo z niego wylatuje, z pewnością nie w postaci mgiełki albo delikatnego strumienia. Zazwyczaj ścieka po buteleczce, przez co robi się tłusta i mamy dodatkowa zabawę w wycieranie i osuszanie. Trzeba przyznać, że dobrze się rozprowadza na skórze, zwłaszcza na mokrej skórze :) Jest bardzo wydajny, cena również jest przyjemna. Oceniam go między 3 a 4, ale że nie lubię wystawiać słabych ocen bez bardzo konkretnego powodu to daję 4 :)
    Zalety:
    • szybko się wchłania
    Wady:
    • słabo odżywia
  • 24 września 2020 o 22:27
    Uwielbiam ten olejek
    Kupiłam ten olejek, ponieważ moja skóra potrzebowała mocnego nawilżenia. Jest bardzo wydajny i cudownie, delikatnie pachnie. Po wsmarowaniu szybko wysycha, co mnie miło zaskoczyło oraz nie brudzi ubrań. Od razu po dwóch użyciach ciało staje się takie miękkie, nawilżone i śliskie, bardzo przyjemne w dotyku. Jestem pod wrażeniem efektów. Taki niewielki produkt, a tak dużo zdziałał. Opakowanie z pompką ułatwia dozowanie, ponieważ wystarczy nie wielka ilość, aby posmarować całe ciało. Produkt jest warty swojej ceny.
    • nawilża
    • zmiękcza
    • gładka skóra
    • nie brudzi ubrań
    • nie jest tłusty
    • wydajny
  • 6 października 2019 o 13:27
    Przyjemny olejek
    Kupiłam go z myślą o tym, że wleję do niego nieco płynnego rozświetlacza i będzie to idealny kosmetyk na lato, aby skóra pięknie świeciła się w słońcu. Spełnił swoje przeznaczenie. Dodatkowo przez długi czas utrzymuje się na skórze w postaci cieniutkiej warstwy "suchego" olejku. Sam w sobie bardzo ładnie wygląda na skórze, lekko ją nabłyszcza. Pozostawia skórę miękką w dotyku. Przy okazji bardzo ładnie, delikatnie pachnie. Przyjemnie się go używa i starcza na naprawdę długo. :)
    Zalety:
    • nabłyszcza skórę
    • pozostawia delikatną warstwę na skórze
    • zmiękcza i natłuszcza skórę
    • ładnie pachnie
  • 6 lipca 2018 o 21:38
    Świetny na noc!
    Bardzo, bardzo dobry olejek do ciała! Najlepsze co może być to wsmarować go po kąpieli lub prysznicu tuż przed pójściem spać :) Bardzo przyjemna i praktyczna aplikacja dzięki temu, że jest w sprayu. Bardzo szybko się rozprowadza i pięknie pachnie! Czuć go na skórze, tak i może trochę się klei ale mi to nie przeszkadza - olejek świetnie nawilża skórę - jest aksamitna i przyjemna w dotyku! Bardzo wydajny!
    Zalety:
    • Świetnie nawilża
    • Pozostawia aksamitną skórę
    • Pięknie pachnie
    • Praktyczna buteleczka
    • Szybka aplikacja
    • Dobra cena
    Wady:
    • Trochę się klei
    elodka
    25 lutego 2018 o 13:18
    olejek
    Suchy olejek, nie jest w sumie taki suchy, brudzi jasne ubrania, nie wysycha szybko. Nawilża, skóra jest bardzo przyjemna w dotyku, ciało pachnie OK, ale to, jak później pachną tym olejkiem ubrania w których jesteśmy mając go na sobie... tragedia. Taki... zjełczały. Zapach porównałabym do najtańszego balsamu brązującego. Żałuję, że kupiłam, bo do najtańszych też nie należy
    Zalety:
    • odżywia skórę
    Wady:
    • śmierdzi

Zobacz także inne Olejki do ciała