Kremy i maski do rąk

Cztery Pory Roku Krem do rąk i paznokci glicerynowy odżywczy z wiśnią japońską, olejem canola i wit.E

PHARMA Cztery Pory Roku krem do rąk glicerynowy Wiśnia 130ml

IvanaLi
    10 maja 2025 o 2:01
    Krem Cztery Pory Roku to już klasyka
    Krem Cztery Pory Roku to już klasyka. Myślę, że jest to bardzo mało prawdopodobne, że ktoś jeszcze tego produktu nie testował. Dobrze nawilża, odżywia i wygładza suche oraz spierzchnięte dłonie. Nie jest to produkt, który sprawdzi się dla bardzo wymagających dłoni ale jako codzienny lekki krem do torebki (bo widziałam go nawet w wersjach miniaturowych) sprawdza się znakomicie. Krem szybko się wchłania i pozostawia bardzo przyjemną w dotyku skórę. Ma lekką konsystencję, która bardzo dobrze rozprowadza się na dłoniach nie rolując się przy tym. Kolejnym plusem jest wspaniały i kultowy już zapach. Produkt rzeczywiście ma zapach japońskiej wiśni ale nie jest to duszący ani chemiczny zapach.
    Zalety:
    • nawilża, odżywia i wygładza suche oraz spierzchnięte dłonie
    • super jako codzienny lekki krem do torebki
    • szybko się wchłania
    • lekka konsystencja
    • nie roluje się
    Wady:
    • nie sprawdzi się dla wymagających dłoni
    Agafii
    1 maja 2024 o 21:01
    Kwitnąca wiśnia otula i wygładza
    Dziś podzielę się z Wami moje drogie Wizażanki moim ulubionym kremem do rąk . Jest on z marki cztery pory roku . Zapach jest obłędny , wiśniowy ???? świetnie nawilża i pozostawia delikatny zapach. Mam go w małej wersji 50 ml ???? Ja osobiście bardzo lubię. Dłonie po użyciu są wygładzone i nawilżone. Do tego pięknie pachną. Opakowanie jest poręczne i można je zabrać wszędzie. Niska cena, wysoka jakość.
  • 29 marca 2022 o 23:40
    Za słabe działanie
    Zapach jest przyjemny. Konsystencja nie za rzadka ani nie za gęsta. Cena dość niska. Niestety poziom nawilżenia jest tu bardzo słaby. Dłonie praktycznie po kilku minutach są spowrotem suche. Produkt szybko się wchłania. Nie pozostawia tłustego filmu. Dla mnie to taki krem widmo. Nie koi, nie regeneruje, nie nawilża, nie odżywia. Jest mało wydajny, bo trzeba go co chwilę nakładać. Najgorszy z całej serii w mojej ocenie.
  • 29 listopada 2021 o 14:43
    super produkt
    Delikatny, przyjemny w zapachu krem. Ręce są delikatne, przyjemne w dotyku. Opakowanie duże - nie do torebki. Zdecydowanie polecam do stosowania na co dzień
  • 16 listopada 2021 o 11:14
    Krem do rąk
    Mam wiele kremów do rąk, gdyż dbam o odpowiednie nawilżenie skóry na dłoniach. Wybrałam mniejszą wersję tego kremu bo zależało mi na praktyczności podczas podróży. Jednak na tle innych kremów ten krem nie wypada dość dobrze. Dla mnie nie ma zbyt przyjemnego zapachu,mimo że jest to wiśnia japońska.Raczej słabo się wchłania , na początku nawet ślizga się po skórze i nie zapewnia odpowiedniego nawilżenia.
    Zalety:
    • Małe opakowanie
    Wady:
    • Brak efektów