WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Kremy i maski do rąk

Floslek Winter Care, Krem zimowy do rąk i paznokci z keratyną i witaminą E (nowa wersja)

• 29 stycznia 2023 o 16:34
    Konkretne odżywienie
    Krem jest naprawdę solidny, jeśli kosmetyk może takim być - to ten jest. Ma bogatą konsystencję, ja go używałam na noc, i rankiem moje dłonie zachwycały miękkością i delikatnością. Świetnie radzi sobie nawet z mocno przesuszonymi i podrażnionymi od zimna dłońmi. Jest treściwy i mocno odżywczy. Dość długo się wchłania, dlatego jest świetny na noc. Wystarczył mi na naprawdę długi okres użytkowania. Być może do niego wrócę. Tuba klasyczna, poręczna. Cena przystępna.
  • 31 stycznia 2022 o 0:46
    Pożądany krem
    Zimowy krem do rąk i faktycznie sprawdza się zima bardzo dobrze chroni przed zimą i wiatrem dobrze nawilża i natłuszcza skórę która jest mieka i gładka w dotyku krem jest gęstej i bogatej konsystencji dobrze się rozsmarowuje nie pozostawia na skórze lepkiej warstwy zamknięty w ładnej tubce na klik
    Zalety:
    • Nawilża i natłuszcza skórę nie pozostawia tłustego filmu przystępna cena
    Wady:
  • 9 stycznia 2022 o 0:37
    Krem do rąk
    + natłuszcza + regeneruje + nawilża + niska cena + wydajność + przyjemny zapach + bogata konsystencja + korzystna cena + szybka aplikacja + wygoda użytkowania + wygodne
  • 8 grudnia 2021 o 16:52
    Idealny na zimę
    Krem bogaty, treściwy. Idealny na zimę. Dobrze nawilża, natłuszcza skórę. Regeneruje, odżywia. Sprawia, że skóra jest miękka, gładka. Krem posiada wygodę opakowanie, dzięki czemu aplikacja jest szybka i higieniczna. Produkt przyjemnie pachnie. Korzystna cena jest zdecydowanym atutem.
  • 20 stycznia 2021 o 15:41
    idealny na zimę
    Na krem natknęłam się całkiem przypadkowo, gdy robiłam kosmetyczne zakupy na allegro - pomyślałam sobie wtedy "Zima idzie, przyda się". No i się przydał! Krem świetnie natłuszcza skórę dłoni, dba też o suche skórki i paznokcie. Wystarczy niewielka ilość by działał - chronił skórę przed zimnem, wiatrem, mrozem. Bardzo często używam go też jako maska nocna na dłonie - smaruje dłonie obficie i nakładam bawełniane rękawiczki. Rano dłonie są miękkie i nawilżone. Wcześniej używałam kremu do rak z Neutrogeny ale Floslek bije go na głowę! Polecam każdemu!
    Zalety:
    • natłuszcza bez lepkiej warstwy
    • już mała ilość chroni dłonie przed wiatrem i mrozem
    • korzystna cena
    Wady:
    • mała dostępność (ja kupiłam na allegro za 9zł)